torstai 20. lokakuuta 2016

Kun pitää kiirettä, ei jouda miettimään

Mikähän on semmonen lintu, joka pimeällä lentää ja sanoo "Riäkh! Riäkh!" hieman niinkuin lokin ja korpin ääntä sekoittaen? Sellainen kaarteli meidän pihan yläpuolella eilen illalla, kun käytin koiria iltapisulla. Meni välillä vähän kauemmas ja taas tuli talon ylle. Eihän pimeällä lennä ku pöllöt, jos ei oo pakko. Ja muuttolintuparvet tietysti kans, mutta ei se mikään hanhi ollu. Karmivaa.

Tänään on ollu uuninlämmityspäivä, tein sämpyliä ja kristallipullia ja kaveri kävi rupattelemassa ja tyär sai postista uuden kameransa, jonka ostamiseen meni sen kaikki rahat eikä riittäneetkään... isäänsä tullut. Sitten piti käydä pari kertaa junia bongaamassa uuden kameran kera ja kaupassakin käytiin ja sitten en ehtiny/jaksanu lähtee lenkille kun piti ruveta saunaa lämmittään ja sinne puita sekä vesiä kantamaan. Nyt saunan jälkeen en tarkene. Miten voikin olla kalseaa tuolla ulkona! Sitten sinne vielä märän tukan kans... ei, meen vaan huomenna taas pidemmän lenkin niiden kanssa.


Kuvituskuva kymmenen vuoden takaa metsästä, jota ei ole enää vuosiin ollut. Vaikka maalla asutaankin, niin aina kuuluu jotain auton hurinaa tai sahan pärinää jostain, paitsi tuolla ei kuulunut. Sammalikko söi kaikki äänet. Hieno paikka.

2 kommenttia:

  1. Tuollaiset sammalikkometsät on ihan parhaita, onneksi täällä on niitä vielä jäljellä. Tänään olisi tarkoitus mennä päivänvalossa taas suppiksia sammalikosta hakemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieniretkellä tuokin kuva on otettu :)

      Poista