torstai 8. joulukuuta 2016

C'est la fuckin' vie

Otsikko on varastettu. Sori siitä.

Olen taas lukenut useammastakin paikasta, että ei saa valittaa kun on asiat hyvin, mutta mie valitan nyt. Pakko saada jonnekin valittaa, kun pakahtuu pahasta olosta!

Jo eilenillalla ruoskin itseäni huonoudestani, ja se jatkui tänä aamuna lopetettujen koirien ikävällä. Kuopus vielä koulusta pyysi mua lähettään toisen niistä kuvia, kun se aatteli kuviksentunnilla piirtää sen, ja vasta mua itketti, kun jouduin niitä kuviakin vielä katteleen.

Joulukortteja laskeskellessani tajusin, etten oo isälle tehny korttia... käytin korttilistan pohjana toissavuotisten saatujen korttien listaa (ainoa kerta, kun olen pannut ylös, keneltä on tullut kortti) ja kun isältä ei monestikaan tule, niin se meinas unohtua. Kun se on niin itsestään selvä kortin kohde, niin sitä aatteli että tottakai sille on. Vaan ei ollu. Eikä pahalla mielellä kannattas ruveta korttia tekemään. Kuka tahtoo sellaisella ladatun kortin jouluna? Kiroillen tehdyn. Ei kukaan.

Nyt jos koskaan pitäs pukea koirat ja lähtee lenkille, mutta sitä ennen pitäs syödä, koska muuten virta loppuu kesken, enkä nyt jaksais millään laittaa syötävääkään. Sekin potuttaa. Kaikki potuttaa. Sotku, sisäänkantautuvat hiekoitusmurskeen murut (positiivista on, että mies on hiekoittanut!) maahan asti ulottuva harmaus ulkona, kaikki tekemättömät työt, kaatiskaman paljous nurkissa...

Positiivinen pilkahdus tapahtui eilen, kun postimies soitti mulle ja sano, että sillä on mulle paketti. Sovittiin treffit postilaatikolle ja sain siskon toimittaman Dermosil-paketin. Kysyin tytöiltä, avataanko heti vai jouluna, ja ehdoton "jouluna" tuli vastaukseksi. No, yksi paketti on vielä lähetettävänä, ja mie positiivisuuden häikäisemänä maksoin Helposti-paketin ja menin viemään sitä pakettiautomaattiin - se ei toiminu. Muilla paketin jättäjillä ja noutajilla toimi, vaan ei sillä mun koodilla. Muka "väliaikaisesti poissa käytöstä" tms. Tarkistin vielä sen koodin sähköpostista siinä automaatin vieressä, että oonko pannu väärän koodin. Ihan oikein oli. Paskalaitos. Mitä laittavat semmosia systeemejä, joita sitten laitteet ei tunnista, eihän tuommosesta ole mitään hyötyä. No, just luin että sen voi lähettää haja-asutusalueella omasta postilaatikosta. Sinne sitten.

Ahistaa.

8 kommenttia:

 1. Mies sai eilen Postilta viestin, että tilaamansa paketti oli noudettavista Ilolasta(?) eli jotakuinkin Vantaan toisesta nurkasta meiltä katsottuna. No, myöhemmin illalla oli asiakaspalvelija laittanut viestin, että oli käynyt posteja läpi ja huomannut väärään paikkaan toimitetun paketin ja laittanut sen uudelleenlajiteltavaksi.. Ehkä se vielä jsokus tulee meille asti. *huokaus*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla se postikin ihan sekasin. Ja miksei olis, kun on väki pantu pihalle.

   Poista
 2. Hui mä jo kauhistuin, että nykyiset koirat on lopetettu ja mulla mennyt jotain ohi. ONNEKS ei <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sentään, ja johan tuostakin kamalasta episodista on kolme vuotta, mutta silti se vielä kummittelee. Koirat ei onneksi enää kummittele täällä. Ja onneksi on nuo elävät...

   Poista
 3. Nonni, ja meillä edes ole hiekotushiekkaa varattuna. Kuljen pitkin nurmikkoa jäisten polkujen vieressä autotalliin. Pidemmälle laitan nastat kenkiin. Pakko hakea Honkkarista hiekotussäkki, tuo pieni kasa ulkona on umpijäässä.

  Kyllä sinä selviät, parempaan päin toivon olosi menevän. Aloitekyky on aika nollilla minullakin, siis uusien juttujen suhteen. Odottelen intoa, että saisin tehtyä edes laatikot pakkaseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on vielä nurmikkoa vähän jarruttamassa :)

   Joo, vähän menee nyt huonosti, mutta kyllä se siitä taas jossain vaiheessa...

   Poista
 4. Kun saiski ees valamiit kortit kirjotetuks, huohh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On seki oma urakkansa, jos niitä on usiampi.

   Poista