lauantai 11. helmikuuta 2017

Edellisestä puuttumaan jääneet

Kello ei oo mitään, mutta heräsin yskimään enkä viittiny jäädä sänkyyn muitakin herättään sillä köhimiselläni. Illalla piti ottaa nenäsuihke kun veti nenänkin tukkoon, ja nyt sen suihkeen vaikutus tuntuu lakanneen. Ei oo kivaa tällanen.

Tässä muutama kuva, kun en eilen päässyt kuvittamaan jaaritelmaani:

Taivas oli tässä kohtaa kirkas, mutta tuon edessä näkyvän mäen takana ilma muuttui kertaheitolla.
Tämä ei ole edes sitä pahinta sumua vielä. Sitten pukkas hämärääkin jo.

Säälittävästä ketusta ei ole kuvaa, parempi vain niin. Oli päivällä hienot kuurat puissa, mutta se migreeni esti minua niitä ihastelemasta. Otin kuvia niistäkin ennen pimeään vetäytymistä.

Ja "appelsiinijäädyke" päivänvalossa:

Lisäksi muutama kukka, jotka ehdin jäädyttää ennenkuin muotti sanoi sopimuksensa irti:
No ei kovin hyvin näy. Sitäpaitsi mulle tulee kylmä tässä, vaikka vaatetin itseni ihan huolellisesti ennen tähän istumista... tässä vieressä ikkunalaudalla oleva, ikkunaan nojaava lämpömittari näyttää 11 astetta plussaa... aika harva on tämä talo. Äkkiä jäähtyy kun lämmitin ei ole päällä, mutta en mie nyt itteni takia viitti ruveta lämmittään. Mieskin on herännyt siihen, että se mejän lämmitysainevarasto hupenee, ja niinku se sitä tuhlaili kuistinkin lämmitykseen, kun sai halvalla... nyt ei enää saa.


8 kommenttia:

 1. Kauniita nuo kukkasetkin :) Huh, onpas äkkiä vaihtunu sumiseks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä kohtaa oli varmaan just se kastepiste :)
   Sun kommentti ei jostain syystä oo (ainakaan vielä) tullu näkyviin ollenkaan tuonne aiempaan postaukseen, mutta vastaan tänne, että ei se ainakaan nyt tuntunu olevan innokas mitään muuttamaan. Testeissä on joskus nuorena käynyt, ei ollu ollenkaan tuollaisia allergioita, koiraakaan. Ehkä testit on tosiaan herkempiä nykyisin?

   Poista
 2. Nuo kukat on hauskoja.
  Keskellä yötä tosiaan olet kirjoitellut. Kuutamo oli komea, katselin puolen yön jälkeen ja koko puutarha oli valoa ja varjoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä se oli valitettavasti just silleen, etten päässy sitä sisältä ihailemaan - paitsi jos olisin mennyt lastenhuoneen ikkunasta katsomaan. Hieno huntu sillä oli ympärillä.

   Harmi vain, että kukkaset taas sulaa kun tulee lämmintä...

   Poista
 3. Komeat kukat (ja karmiva sumu). Meille on luvattu plus neljää astetta alkuviikoks, joten sulais tekeleet. NO, saan pestyä esikoisen talvitakin, se haisee ikävästi tupakalle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne nuokin sulaa. Ovat sen aikaa mitä ovat.
   Sitähän sitten jo melkeen kuivattaa ne pestyt ulkona, kun tulee niin lämmin :)

   Poista
  2. Meillä on naapuri joka kesät talvet kuivattaa pyykit ulkona. Kummalta se tuntuu, mutta kai ne sitten "kuivuu"?!?

   Poista
  3. Se on vanhanajan ihmisiä :) ainaki mie muistan lapsuudesta, että oli ihan normaalia kuivattaa ulkona ainakin osaksi, siellä jäykäksi jäätyneet raappahousut narulla pakkasessa keinui. Ja tämmösessä kämpässä missä ei oo tilaa, on kätevää "varastoida" osaa raikkaassa ulkoilmassa - tuo sitten sisään kuivumaan, kun edelliset on viikattu kaappiin.

   Poista