Ei valitusta tällä kertaa... kovin paljoa

 Ei-niin-tavallinen heräteostos mulle, Lidlistä purkillinen helmililjoja. Alkavat nyt olla aukikin. Keväällä voi tyrkätä ulos, jos eivät mätäne sitä ennen. Taustalla näkyy päivän sää. Harmaata.

Just tuli kyllä Ilmatieteenlaitoksen tiedote, että kovia tuulia on tiedossa; tänäiltana alkaa puhuroimaan Etelä- ja Keski-Lapissa ja Pohjois-Pohjanmaalla oikein myrskylukemissa asti, ja torstaista lähtien sitten täällä etelämpänäkin tuuleskelee.
Sain taas ruksattua lintuhaasteesta yhden lajin, kun parvi pyrstötiaisia tuli vierailulle. Kuusitiaisia en oo nyt tässä nähnyt, mutta hyvällä säkällä senkin saa "saaliiksi" kotoa lähtemättä. Närhikään ei ole tässä nyt pyörinyt näkösällä, ääniä on kyllä kuulunut. Ja höyhenistä päätellen joku tiainen on päättänyt matkansa tuossa ruokintapaikalla jonkun ravintoketjussa itseään ylemmän otuksen toimesta.

Ja sain sen mammografialähetteen terveyskeskuksesta :) helmikuussa pääsen litistettäväksi ja ultrattavaksi. Pääsee siitäkin. Sitten alkaakin jo seulonnat pyöriä parin vuoden päästä.

Kommentit

 1. Hienoa, sait sen mammografia-lähetteen!

  Meilläkin pyrähti jo viikonloppuna pyrstötiaisparvi ja on sen jälkeen käynyt joka päivä. Tikka nakutti ohentuneen rasvapötkylän poikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä hieno homma. Hyvä, että tuli kysyttyä eikä mentyä yksityiselle suin päin. Labralähetteistä ei kyllä lääkäri sanonu mitään, mutta ei ne ollu silleen tärkeitä. Paitti että nyt mulla tietenki on joku syöpä ku noin sanon...

   Tuo pötkylä on saavuttanut hurjaa suosiota täällä, on pähkinä-rasvasellainen. Nyt kun siinä on tuo verkko päällä, ei pääse tikka niin kovasti sitä hakkaamaan ja kuluu tasaisemmin. Käyn välillä sitten painelemassa verkkoa tiiviimmin sitä mukaa, kun pötkö sen sisällä pienenee.

   Poista
 2. Mehän saatiin jouluksi asetelma ja aika pian joulun jälkeen se piti siirtää ulkoruokintaan kun multa alkoi käydä nenään. Olis ihan kiva jos olis viherkasveja, mutta ei.

  Mun lintulauta ei tänä vuonna kelpaa kun pahimmilla pakkasilla. Naapurilla on vissin parempi ;-)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Syksyä, kunnianloukkauksia ja lottovoittoja

Totuus valkenee