Kun aamulla heräsin

... mulla oli silmäpussit. En tiedä miksi. Söin mie vähän sipsejä kyllä, ehkä ne keräs nestettä silmien alle. Pitäs vähentää suolan syöntiä, ja syöntiä muutenkin... kuulostaa verenpaine olevan välillä korkealla.

Käytiin eilen Kouvolassa.
Hiliasta oli ku Kouolassa lauantaina. Perheen kuvaajat kuvaili nähtävyyksiä ja mie vaan hengailin ku ei mulla ollu ku puhelimen kamera. Se kun on omanlaisensa, tuonkin kuvan ottanut ihan vinoon :) kuvaajassa ei toki voi olla vikaa... Kaupunki ei näyttänyt samalta kuin liki 30 vuotta sitten, kun olen siellä viimeksi (muistaakseni) käynyt. En kyllä muista, miltä se näytti silloin, mutta ei nyt ainakaan näyttäny tutulta. Miksi sinne on pitäny rakentaa semmosia rumia kauhian korkeita kerrostalojakin?

Enkä tiennyt nykyaikaisia narulla vedettäviä pönttöjäkään olevan, ennenkuin sellaisen näin ihan omin silmin. Ala-asteen koulussani tutustuin tuonkaltaisiin kyllä, istuimetkin oli vain kaksi pyttyyn kiinnitettyä kaarevaa puupalikkaa... nykyaikaistetussa mallissa sentään löytyi kunnon istuin. Tämä ei kyllä ollut Kouolassa. Sori, mutta minusta vaan on hauska kirjottaa Teuo ja Kouola. Äänneasuhan ei muutu miksikään vaikka veen pudottaa pois.

Tänään ehdittiin kirkkaalla kelillä (aurinko paistoi, mutta kevyt pilviverho oli edessä kuten eilenkin, Kouolassa) käydä mukavalla pitkällä kävelyllä. Ihan näin aurinkoista ei ollut, kuin tässä, pari päivää aiemmin kuvatussa videossa...


Kommentit

 1. Kävin 90-luvulla usein Kouvolassa(kin) työreissulla ja minusta se oli tylsä ja kolkko paikka. Tosin en paljon nähtävyyksiä ehtinyt katsella, junia kyllä siellä on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näkyhän siellä olevan iso ratapiha täynnä tavaravaunuja ainakin. Voin kuvitella, että se on kolkko ainakin silloin, kun aurinko ei paista.

   Poista
 2. Kun mä heräsin aamulla, katsoi peilistä kaikin puolin kauhea näky ;-) Päivän mittaan on jo sitten tasoittunut, onneksi!

  VastaaPoista
 3. Enpäs tiennyt, että tommosia vessoja vieläkin on... toisaalta mun lapsuudenkodissa ei ollu muuta kuin puucee pihanperällä, ja onhan semmosia huusholleja vieläkin.

  Minä aloitin kuntosalilla käynnin (pakkoliikuntaa kun ulkona pelkään kaatuvani), niin kohta odotan olevani niin hoikka, ettei aina peilistä katsoessa meinaa oksennus tulla :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin olis hyvä kuntosali, jossa sais olla ihan oman porukan kanssa se varattu aika, mutta jotenkin kummasti vain ei huvittanu sielläkään alun jälkeen käydä. Mutta kyllä onkin lihasvoima kadonnut...

   Poista
 4. Korkeita taloja vieriviereen, täälläki ois tilaa, vaikka kuinka paljon, ni ei! Enpä muista käyneeni Kouvvolassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkei sitä tilaa oikeesti oo, me vaan luullaan väärin :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Syksyä, kunnianloukkauksia ja lottovoittoja

Totuus valkenee