Mama weer all crazee now

Otsikon biisi alkuperäisenä Sladen versiona pyöri aamulla päässä, kun heräsin. Kertosäe. On merkillistä, mistä ne tulee... unesta ei ainakaan, siinä olin loukattu ja suunnittelin kotoa lähtemistä. Ikuisiksi ajoiksi. Kunhan ensin leivoin ne sämpylät tai jotain, mitä oli työn alla.

Eilen juhlistettiin syntymäpäiviä, ja ku sankari ei halunnut kakkua niin ostin pakastepullia ja tein laskiaispullia sille, niistä se tykkää.
Samalla kun uuni lämpisi (olivat siis vain esipaistettuja) niin siivosin, ja tietysti imuroidessa unohdin että piti pullat paistaa ja nopeesti ohimennen heitin ne uuniin, kun taas muistin. Ja kun ne oli paistunu sopivan määrän, aloin laittaa kananmunaa lasiin, että voitelen. Siis paistamisen jälkeen!!! Kyllä mie taas ittiäni päivittelin, kun en enää ymmärrä edes sitä, että pullat kuuluu voidella ennen paistamista. Mutta lieventävänä asianhaarana olkoon se, ettei meillä ole vuosiin leivottu sellasia pullia, joihin olis laitettu kananmunaa; nämä kun oli valmispullia niin niissä tietysti oli ja aattelin sit tehä niistä pullan näköisiäkin sokereineen. Sekin on kumma, kun ei leipomot muka voi tehdä pullia ilman munaa. Se yksi muna siinä pullataikinassa ei vaikuta juuri mitenkään (kuulemma vanhentaakin pullan nopeemmin) mutta se estää kananmuna-allergikkoa syömästä sitä.

Tänään on reissupäivä, käydään ehkä vähän kauempanakin ajelulla kuvaamassa ja junia bongailemassa.

Kommentit

 1. Kaikkea mahollista on valmisruoka rintamalla, ni eikö oo munatonta pullaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pari oon löytäny tänä aikana, ku oon niitä katellu - toinen on Lidlin paistopisteen korvapuusti, ellen väärin muista.

   Poista
  2. ... mutta niistä ei oikein voi laskiaispullia tehä :)

   Poista
 2. Onnittelut synttärisankarille!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Elämäni risukasassa

Kukkia ja perhosia