Mysteeri riistakamerassa

Pari iltaa sitten laitoin riistakameran kuvamaan pihaa, ja siellä loisti valo. Tuossa halonhakkuupölkyn juurella. Se näkyi kahdessa kuvassa ja lisäksi videolla, mutta olin hajamielinen ja poistin kaikki muistikortilta, ennenkuin olin tallentanut. Luulin tallentaneeni. Tämä on sähköpostiin lähetetystä kuvasta. Ajattelin, että sinne on isännältä pudonnut taskulamppu tai sitten siellä maassa on joku heijastin, mutta ei siellä mitään oikeasti ollut. Eikä ole, kävin silloin tutkimassa ja vielä tänään päivänvalolla kaivelemassa. Pelkkiä rankoja, mitkä jäi keväällä pätkimättä. Sitäpaitsi myöhemmin sitä ei enää näy, kun asemoin kameran silleen paremmin, ettei se kuvaa tuota tietä taustalla, kun se ei sais sitä lain mukaan kuvata.

Kävin naistenlääkärillä, perinpohjainen täti oli hän, kun oli aikataulusta myöhässä ja vielä minunki kans meni yliaikaa. En oo ennen käyny, sille "mun" vakilääkärille on aina monen viikon jonot ja ajanvaraussysteemi oli muuttunu sellaseksi, että siitä ei suoraan voinu valita kenelle haluaa, vaan se tarjos ekoja mahdollisia aikoja. Olis kai sieltä voinu sen kaivella esiin ja varata suoraan sillekin, mutta en sit alkanu ja hyvä niin. Suositteli ehdottomasti mammografiaan menoa, mutta yksityislääkärin reseptillä ei kuulemma saa julkiselta puolelta sitä, vaan pitää mennä yksityiselle lääkäriasemalle sen kans. Myös kaikenkirjavia papa- ja hpv-testejä kirjoitti lähetteelle, mutta sano että ne ei oo niin tärkeet ku se mammografia. Labraan kuulemma voi mennä terveyskeskukseenkin sillä lähetteellä.

Vähänkö tunsin itteni vanhaksi, kun se lääkäri rintasyöpägeenin testaamisesta puhui, että "teillä on kotona varmaan nuoria, jotka voi etsiä sulle internetistä" o_O eikä se nyt niin  hirveän nuori ollu ittekään, ryppyjäkin jo naamassa. Kierukan poisottoahan se ehdotti, kun siinä on sitä estrogeeniä, joka kuulemma aiheuttaa rintasyöpää, mutta mie en suostunu. Edellinen lääkäri sanoi, että se voi olla vielä viis vuotta (2014) ja mun puolesta saa ollakin, jos vaikka siihen mennessä olis kierto kuivahtanut.

Kova tuuli tänään. Kyllä se sää osaakin vaihdella! Puolipilvistä piti olla tänään, ja osutin ulkoiluni siihen, mutta turha toivo. Paksut pilvet melkeen maahan asti. Illalla viiden jälkeen sitten näkyi kuu muutaman sekunnin, eli puolipilvistä oli sillon :) Nyt pitäs olla peräti pilvetöntä, mutta en tarkene käydä kattomassa... nakitin koirien iltapissityksenkin isännälle.

Kommentit

  1. Hämmentävä valo! Millonkahan raskis gynelle, huohh!

    VastaaPoista
  2. Hirveitä tuulenpuuskia on täälläkin. Eilen lenteli lumikolakin pitkin pihaa ja tänään kuuluu olevan vielä kovempia puuskia. Eilinen oli tosi pimeä ja ankea päivä.
    Mulla on lämmitysvastuu kun mies on matkoilla ja pelkään sähkökatkoa, kun silloin ei saisi olla lämmityskattila liian kuumana. Vesi ei ilman sähköä kierrä ja alkaa keittää ekassa varaajassa, kun sen pitäisi kulkea talosta toiseen maan alla.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Syksyä, kunnianloukkauksia ja lottovoittoja

Totuus valkenee