Kyllä tuntuu

Kyllä tuntuu joka paikassa, että on töitä tehty. Käyttämättömät lihakset vinkuu heti, kun niitä joutuu enempi käytteleen, ja rakkokin tuli peukalonhankaan, mutta kyllä se henkisesti virkisti. Eilen olin kymmenen tuntia putkeen siellä ajelemassa lehmiä sorkkahoitajalle ja ostoeläimiä saapui ja uutta lypsyrobottia viimeisteltiin käyttökuntoon - mieluusti olisin seurannut sitäkin urakkaa, kun ennen robotillakäymättömät lehmät opetettiin robotille ja robottikin piti opettaa niille - sille kun ilmeisesti pitää lehmän erityispiirteet opettaa, jos vaikka on vetimet hieman poikkeuksellisesti - mutta en jaksanut ja kotiväkikin jo kaipaili.

Nyt vain odottelen lomitustoimistosta työsopimusta, että saan lähetettyä sinne rahahakemuksen.

Kuvassa raskaan tehotuotannon uuvuttamat nautaparat kärsimässä :D Siellä on monella eläimellä tapana nukkua kertakaikkiaan ihan reporankana tuolleen, yksi nukkui kielenkärki suusta ulos pistäen ja kuola valuen. Jalka oli valahtanut alemmas sinne, missä sontaraappa kulki, ja eläin havahtui vasta sitten kun raappa kuljetti sorkkaa kauemmas taakse ja se sitten pongahti sieltä normaaliasentoon takaisin. Ja toisena iltana taas ei kukaan nukkunut, oli semmonen hulabaloo kun oli useampi kiimassa ja ajattivat toisiaan ja hyppivät niin, että sai vähän pelätäkin.

Muu maailma ja tekemiset jäi ihan vallan paitsioon koko viikonlopuksi, en jaksanu mitään muuta ku käydä töissä. Sunnuntaina tulin aamunavetalta, nyhjötin lämmittimen eessä lämmittelemässä ja sit siirryin sohvalle nukkumaan, nousin tekemään ruokaa ja syömään ja taas lepäsin, käytin koirat pienellä kävelyllä ja lähdin takaisin töihin. Muuhun ei voimia riittänyt. Ei tahdo riittää vieläkään, ulkona olis nuoskakeli ja vois tehä lumesta jotain kivaa, mutta ei jaksa - kymmenen tunnin seisoskelu ja lehmienajelu tuntuu kyllä vielä kropassa. Kaupassa ja tankkaamassa kävin, kun ensin tarkistin että onko tilillä rahaakaan. Huomenna tulee eläke ja homot saa mennä naimisiin keskenään ♥

Kommentit

 1. Pitkiä ja rankkoja työpäiviä olet tehnyt. Tuollaiseen ei kuka tahansa ryhtyisi. Nostan hattua. Varmaan kumminkin henkisesti toi vaihtelua, vaikka kroppa on poikki.

  Eläke on huomenna, juu. Homot pääsee naimisiin, jos löytyy sopiva pappi. Piispa ainakin Treelle vastustaa, mokoma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei pappia tarvi naimisiinmenoon! Kirkko kaiketi luotti naiivisti siihen, että uusi laki kumoutuu, kun eivät ajoissa (2 vuotta aikaa) tehneet tarvittavia muutoksia omiin lakeihinsa, ja nyt ovat hankaluuksissa maallisen lain kanssa.

   Vasta keskiviikkona aloin olla jossain määrin toipunut, kun kolme ja puoli päivää kävin töissä...

   Poista
 2. OI toi vika virke on niiiiin ihana ♥

  Mulle tulee asumistuki, on sitä ootettukin! Hyvä päivä siis. Sullekin hyviä päiviä!!!

  VastaaPoista
 3. Varmasti tuntuu kymmenen tuntia, vaikka missä kohtaa. Onpa tosiaan ammut väsähtäny :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nyt tuntuu navetanhaju koko kämpässä, kun pesin työkamppeet eikä oikein muualla voi kuivattaa kuin sisällä...

   Poista
 4. Ootpas ollut ahkerana, voin uskoa että kropassa tuntuu.

  Ihana tosiaan toi viimeinen virke!

  Meille tulee eläke vasta perjantaina. Mulla on rahat ollu loppu jo kauan, onneksi miehellä on niin hyvä työeläke, että saadaan ruokaa ja bensaa aina niin ettei tarvii painajaisia nähdä ennen eläkepäivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kummasti mielenrauhaa tuo, jos on rahaa käytössä. Mieluiten tietysti omaa...

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Syksyä, kunnianloukkauksia ja lottovoittoja

Kantokyky koetteella