Päivä pilalla

Tällanen kajo aamulla.

Oon seurannu somekohua aiheesta "lapsi uhrataan homoille ja pedofiileille, lastensuojeluilmoitus!!!" ja olen pöyristynyt siitä, miten julmia ihmiset on, vaikka kohteena on nuori ihminen, joka ei ole tehnyt kenellekään mitään pahaa. Voisin vaikka lyödä vetoa, että tästä uutisesta ei tule likimainkaan samantapaista, vaikka kyseessä on OIKEASTI hyväksikäytetyt lapset ja nuoret. Niin se kaksinaismoralismi kukkii. Kristillinen kansanedustaja ihmettelee, miksi kristityn ihmisten ajatellaan olevan "räjähtänyt aivoton tyyppi" - kannattaisko katsoa peiliin ja sinne oman näppiksen tuottamaan kirjoitukseen ja miettiä, olisiko luonnehdinnassa oikeasti jotain perää. Anteeksi kaikki täysjärkiset, kristilliseksi itsensä identifioivat mahdolliset lukijat, mutta hyvin näkyvä osa sitä kristillisyyttä tuntuu olevan tällä hetkellä ilkeää, pahantahtoista ja tuomitsevaa. Niin ilkeää, että oli jo pakko lopettaa lukeminen ja alkaa itse kirjoittaa. Toki joukossa on taatusti paljon niitäkin, jotka ei uskosta perusta, en millään voi vierittää tuota paskantuottamista yksinomaan tietyn uskonnollisuuden edustajien syyksi. Mutta kuten joku osuvasti siellä sanoi, "kuka suojelisi poikaa "suojelijoilta"?"

Lukemistoni lisäksi myös mahakipu pilasi päiväni eilen. Ei pystynyt mitään tekemään, kun se, minkä olen itse diagnosoinut sappikivikohtaukseksi, saapui jälleen ja teki minut toimintakyvyttömäksi. Harmitti, kun en päässyt lenkillekään, kun kohta on taas kovat pakkaset eikä koirat tarkene. Piti laittaa lapset asialle. Kumma miten se taas tuli sunnuntaina, vaikka mun syömiset ja juomiset ei poikkea sunnuntaisin mitenkään arjesta. Usein se myös lähtee syömällä, nyt ei lähtenyt vaikka vähän yritin syödäkin. Sitten kun lähti (n. 7 tunnin kärvistelyn jälkeen), tuli tilalle niin kauhea nälkä, että söin ja sorruin suklaaseenkin jälkkäriksi. Se kai aiheutti sen, että kipu alkoi uudestaan ja kesti pitkälle yöhön. Yökin meni pilalle. Kaikki on pilalla :) Mutta olishan vielä voinut olla vaikka migreeni! Pitää olla iloinen, ettei sitä sentään ollut. Oli edellisyönä. Siitä tulikin mieleeni, että pitää pyytää reseptiä uusittavaksi. 


Viikonloppuna päästin koirat ovesta pihalle, oli satanut lunta ja portaille jäi lakaisun jälkeen pieniä valkoisia tassunjälkiä ♥ Oli viimeyönäkin satanut, satoi aamulla edelleen kun kävin aamukävelyllä. Nyt paistaa aurinko, mutta pakkanen on kiristynyt ja tuulee aika kovaa. Kummallista kyllä, miten tänä talvena on pakkasella tuullut niin usein. Vai tuntuuko minusta vain siltä. 


Orava yritti saada syötyä rasvatankoa verkon läpi. Niilläkin (oravilla, ei rasvatangoilla) on kevättä jo rinnassa, kun niin ajattavat toisiaan takaa. Tiaisetkin välillä riitelee. Useampia mustarastaita oli pitkästä aikaa tänäaamuna tässä, säksätys kuului ikkunan läpi joten saattaapa niilläkin olla vaikeuksia kestää toistensa läsnäoloa. Monta ruskeanokkaista koirastakin vielä pyörii niiden porukoissa, vaikka tuskin erotan sellaista naaraasta. Enempi kuitenkin taitaa olla koiraiden heiniä se Suomessa talvehtiminen. 

Kommentit

 1. Johan on jutut, katsoin noita alun linkkejä. Huh.

  Tähän voin vain sanoa, että 'ihminen on ihmiselle susi'. Toivottavasti en loukkaa kauniita ja komeita susia täälä.

  Minäkin heräsin viimeyönä kovaan närästykseen. Sitä podettuani alkoi migreeni, joten yö meni siten siinä. Onneksi oli vielä yksi nenäsuihke jäljellä.

  Parempaa oloa sinullekin!

  Aurinko paistaa ja pakkanen kiristyy, hyrrr.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on susi. Erilaisuuden hyväksyminen protestoimatta on vaikeaa.

   Me koitetaan vielä käydä kävelyllä, jos koirat tarkenis...

   Poista
 2. Grr, mä kirjoitin jo yhden mutta se katosi nettiyhteuden pätkäisyyn. Pääpointti oli se, että millonkahan HOMOJA lakataan seksualisoimasta? Ne on ihan ihmisiä tunteineen, taviselämineen, aina ei tarvi liittää mitään seksuaalisia konnotaatioita sen enempää kuin keneenkään muuhuhkaan tallaajaan. Ja Tuurelle nostan hattua ja korkealle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihtoehtoisia totuuksia -lehti pääsi revittelemään myös: https://beta.oikeamedia.com/o1-3541

   Minusta se, että liitetään yhteen lapsi ja seksi asiassa, missä ei seksiä oikeasti ole, kertoo enemmänkin sanojan omista epäilyttävistä mielleyhtymistä. Pervot projisoi oman pervoutensa syyttämällä siitä muita. Ja tuon jutun kirjoittajalla on vahva mielipide siitä, että homot on pedofiileja, se pappien pedofiliajuttukin on vaan homojen syytä, homot on soluttautuneet papeiksi, homoja ja kommunisteja kaikkialla. Saattaa olla että sille tarjottais diagnoosia, jos menis tutkittavaksi... miten voi olla sekaisin ja pihalla ihmisparka. Sen elämä on varmaan kamalaa. Ei sillä että säälisin erityisesti...

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Elämäni risukasassa

Kukkia ja perhosia