Töitä :)

Ukko-Pekka oli vaihteeksi museoajelemassa täälläpäin, kävin bongaamassa sen ja sain henkilöjunan samaan kuvaan. Ärsytti itse asiassa, kun "sotki" hienon kuvaussession, mutta nuo Sm2-junatkin on kohta museotavaraa. Mies olis halunnu höyryveturin myös kuvata, mutta juna oli aikataulusta niin paljon myöhässä, että ei ehtinyt. Piti mennä töihin.

Ja mie sain kutsun taas navettahommiin. Onkin yli vuosi, kun viimeksi olen siellä töissä ollut. Saan oikein palkkaa lomatoimistosta vai mikä sen paikan nimi nyt onkaan. Pitää kaivaa verokortti esiin.

Tämmösiä pullia tein:
 Taikinaa jäi yli vielä neljään pihviin, ja kyllä sitä olikin... ostin punalappuista jauhelihaa 1400 grammaa ja sitten olin ihan ymmälläni, kun en oo koskaan tehny niin isoa jauhelihataikinaa. Olis varmaan pitäny panna koko pussillinen jauhelihamaustetta. Osa on pakko piilottaa pakkaseen, muuten perhe napsii ne siltään ja sit ei riitä enää ateriaksi. 

Esikoinen lähti vasta tänään poikakaverilleen, vaikka on hiihtoloma, kun niillä on laitettu maalämpöä ja lämmintä vettä ei oo saanu. Mutta se olikin kipee tässä välissä - on vieläki, mutta kuumetta oli vain toissapäivänä. Samalla kun vein sen, hain vävykokelaankin autokoulusta. Ei ollu niin huono keli kuin pelkäsin.

Kommentit

 1. Miehen vaari on Ukko-Pekkaa ajanutkin aikoinaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan niitä ollu ihan oikeassa käytössä vielä 70-luvulla. Aattelin kyllä eilen, että on varmaan hienoa ajaa tuollaista - ja kuvaajia näkyy joka paikassa :)

   Poista
 2. Herkullisen näköisiä lihapullia, niin tasakokoisiakin.

  Täällä on tosi liukasta. Nytkin höytäilee lunta ja siellä alla on jää. Eilen aura veti jään esille kyläteillä ja risteyksisssä heitti auto jos vähänkin painoi kaasua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Töihin mennessä oli puolet matkasta täysin auraamatonta... yöllä satoi lisää, ja tie näytti siltä, kuin edellisen lumisateen jäljetkin olis ollu auraamatta. Mäkiä, mutkia ja auraamaton tie... ei mikään mun unelmamatka...

   Poista
 3. Näyttää niinku juna ois suistumassa "mettähallituksen" puolelle :) Lihapullia namm!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta huomaa sen, miten rata on mutkassa kallistettu, ettei vauhdissa singahda juna kiskoilta.

   Poista
 4. Olen täällä ihan rättiväsynyt kun unet oli tavallistakin huonommat viime yönä, mutta eipä tänään mitään tarvitse tehdäkään.

  Lihapullia! Mun mies on tosi hyvä tekemään niitä, kiitti vinkistä, saa luistaa ruuanlaitostakin :D

  Navettahommia! Varmaan kivaa vaihtelua sulle. Onko niitä hommia useinkin? Mitä teet, semmosta normaalia lomittajan hommaako?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie käyn auttelemassa tuttua emäntää, niillä on robottilypsy että valitettavasti mie en lypsämään pääse, mutta muuten kyllä tavallisia navettatöitä.

   Toivotaan parempia öitä! Mieki valvoskelin, kun tiesin että pitää aamulla aikaisin nousta...

   Poista
 5. MUSTA KUVA ON JUST MAINIO KUN NÄKYY MOLEMMAT. KIVASTI PIENENÄ TUO UUDEMPI TUOLLA, SILTI PÄÄHUOMIO VANHASSA. TYKKÄÄN :)
  Oho, mähän ihan huusin, anteeks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti oikein korvia pidellä :) ja tuo pienenä näkyvä on kyllä vielä vanhempi...

   Poista
 6. Miten sulla meni töissä? Olikö söpöjä lehmiä?!?
  ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina ne on :) mutta juuri mitään muuta ei sit jaksa kun siellä käy aamuin illoin...

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Syksyä, kunnianloukkauksia ja lottovoittoja

Kantokyky koetteella