Ei pysty

Aamulla jo särki päätä ja on ollu nuhainen olo, särky on yltynyt ja on niskan puolella sekä otsan yläpuolella. Flunssaisesti. Mittasin kuumeenkin, oli peräti pykälän yli 37. Ihan kummallisesti yhtäkkiä meni veto pois, just sain imuroitua ja luututtua (sisko tulossa käymään) mutta onneksi sain edes sen tehtyä. Huomenaamulla pitäisi olla kunnossa kun pitää viedä tyttö naulanpoistoleikkaukseen.

Soitin osastolle, ei sentään tarvi ihan niin aikaisin mennä, mitä paperissa luki, on jonossa kolmantena. Mutta tässä kunnossa mie oon aika huono saattelija. Aika huono mikä tahansa. Siispä laitan tähän vain kolme kuvaa.
Koirat kielletty, mutta piippua polttelevat kissat sallittu?

Päivänokosten paikka.

Pähkinät ovat terveellisiä, kourallinen päivässä pitää syödä. Tämä systeemi meni nyt roskiin - idea on hyvä, mutta käytännössä ei sovi Etelä-Suomen nykyisiin talviin, kun vettä roilottaa vähintään kolme kertaa kuukaudessa. 

Kommentit

 1. Tuo on ihana tuo koirat kielletty -kyltti.

  Tulee mieleen yksi toinen (meni ehkä 15 min tässävälissä kun kaivoin tän blogistani...) : https://marjaananmaja.blogspot.nl/2014/02/rullaluisteleva-koira-ja-muita.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, muistan tuon! Tylsempänä versiona se on (tai on ainakin ollut) mejänkin kirjastossa.

   Poista
 2. Pikaista paranamista sulle ja tytölle kanssa!

  Mulla on silmätulehdus ollut kohta kaks viikkoa eikä loppua näy. Tänään pääsen kampaajalle, se vähän lohduttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Miten voi silmätulehdus kestää noin kauan?

   Poista
  2. Sanoppa muuta. Kaksi kertaa olen ollu lääkärillä. Meillä pääsee terkkarille tosi nopeesti (siis arkena, ma-pe) päivystykseen ihan kymmenessä minuutissa, mut on sitten ihan lääkäristä kiinni miten hoidetaan. Mulle nyt sattui kaks kertaa sama täys tollo lääkäriäijä jota en ole ennen tavannutkaan. Nyt tää alkaa hiukan helpottaa, mutta ei se lääkäri kyllä mistään mitään tiennyt. Onneksi mulla on ensi maanantaina labrakokeet sen aivoinfarktini takia ja keskiviikkona sitten kunnon lääkäri; hoidatan nämä silmät samalla elleivät ennen parane...Kauhee riesa näistä tuli, mutta ompa tukka nyt ainakin hyvin! :)

   Poista
 3. Harmin tauti, paranemista sinulle!

  Minulla vinkuu jo keuhkot lepän siitepölystä ja katupölystä. Kunnon sade tekisi hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Katupöly on täällä Aivan Kamala, verrattuna moneen muuhun kevääseen. Mulla ei normaalisti ole ongelmia sen kans, mutta nyt en mee kylälle käveleen kuin sen, mikä on pakko. Heti on nenässä ja kurkussa paksu lima, mikä yrittää huuhtoa pölyä pois.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Syksyä, kunnianloukkauksia ja lottovoittoja

Kantokyky koetteella