Hupsis, teksti karkasi.

Mutta joo, tästä on ollu puhetta täällä ja muuallakin, kun niin hirveästi on hakkuita nykyään ja vielä niiden pitäs lisääntyä. Että ei se olekaan hyvä juttu kun hiilinielut häviää ja nielty hiili vapautuu ilmakehää rassaamaan. Mutta eihän sitä metsänomistajat sellasesta piittaa, kun euronkuvat silmissä kaadetaan metsiä pois...

Kommentit

 1. Joka viikko on täälläkin päin jossain uusi hakkuualue, metsä parturoituna ja kone töissä. Tänään just kaupasta tullessa taas katselin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mieki bongasin tällä viikolla metsäkoneen töissä eräässä ulkoilumetsässäni... ei taida olla sinnekään enää asiaa.

   Poista
 2. Kunpa päästäs ees maltillisiin hakkuisiin, ettei ihan kerralla paljaaks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on tosi säälittäviä ne raiskiot, joihin on jätetty pari hassua petäjää, joista aina osa tuulessa vielä kaatuukin.

   Poista
 3. Niin surullisen tuttua meilläkin. Mun miehen perikunnalla on semmonen "kuivan maan mökki" täällä melko lähellä meidän kotia. Siellä ei oikein muut käy kuin me, kesäisin kasvimaalle jotakin aina laitetaan ja käydään sitä sit tietty hoitamassa. Siinä on aika pieni tontti, joka loppuu saunarakennuksen ja pihatakan taakse. Nyt menneen talven aikana se koko metsä, kaunis, ihana mäkinen metsä on laitettu ihan sileeksi. Aivan järkyttävän näköinen. Ekan kerran kun näin sen, niin itku pääsi! Kuinkahan monta linnunpönttöäkin siinä samalla on menny... :( Huoh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herrajjumala kuinka hullusti kirjoitin! Siis tietenkin mun miehen vanhempien perikunnalla se mökki on, ja siihen perikuntaan mun mieskin tietysti kuuluu.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. RH25. maaliskuuta 2017 klo 21.12

   No mie luin sen kyllä ihan niinku tarkoititkin, en edes huomannu että oli "hullusti" kirjoitettu :)

   Sisko osti kans mökin hakkuuaukon reunasta, mutta onhan se ihan eri asia kun ei ole tottunut metsään. Synkeä, soinen kuusikko siinä kai oli ollu, sitten oli aurinkoinen piha avaralla näkymällä. Sit kun se myi sen, niin ympärillä kasvoi jo kiva taimikko...
   Meidän tontin reunalla kasvaa myös talousmetsä, meille tulee kans paahteinen piha jossain vaiheessa. Nyt metsä estää kevätauringonkin paisteen ja lumet pysyy kauemmin kuin muilla.

   Poista
 4. Surullisilta nuo hakkuut näyttää.
  Mä luulen että metsän myyjät ei osaa ajatella/ ajattele asiaa suurempana kokonaisuutena, vaan vain sitä omaa tilannettaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukapa sitä. Jos tarttee uuden mersun niin pitäähän se raha jostain irrottaa, ei siinä mietitä hiilinieluja...

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Syksyä, kunnianloukkauksia ja lottovoittoja

Kantokyky koetteella