Hyvinnukkuneen väsy

Naistenpäivää!
Oikeesti miten voi ihmistä näin väsyttää? Eilen piti käydä päikkäreillä enkä jaksanu mitään - no aamulla kävin kaupassa heti kun se aukesi ja toki lihasopan keitin ja illalla kun perhe suuntasi puhelinkaupoille, kävin kirppikseltä löytämässä halvan uuden laukun kun entisen tekonahkat kuoriutuu... Tänään jaksoin joogaan ja kävin kaupasta vähän tarvikkeita että teen salaatin, mutta ne kaksi salaatinkerää kaapissa oli jo menny pahaksi. On taas noussu paino ja pitäs syödä kevyemmin, mutta a) tuntuu että ei jaksa yhtään mitään ylimääräistä väkertää - siksi salaattiaineksetkin vanhenee kaappiin b) mieli tekee koko ajan vaan jotain suklaata tai vastaavaa. Sokeria ja rasvaa. Ja korvat soi tavallista enemmän.

Joogan jälkeen iski ihan järjetön väsymys. En kyllä olekaan käynyt siellä pitkään aikaan, oli flunssa, hiihtoloma (jolloin ei ole joogaakaan), jouduin oleen kuskina just jooga-aamuina useemman kerran. Uusi vetäjä on erilainen - tietysti - kuin entinen, se ainakin toistaiseksi teettää hyvin yksinkertaisia liikkeitä joita tahkotaan aika kauan, se puhuu paljon vähemmän ja jättää liikkeet paljolti joogaajien omiin käsiin. Se on sen tapa ja sellaisena hyvä, mutta en tiedä onko nyt flunssa-aalto vieny osallistujat vai miksi siellä oli niin vähän. Viime kerralla oli ollu vielä vähemmän, ja sillonhan mun piti käyttää tyttöä poliklinikalla.

Niin, se oli tän kuun eka päivä, ja nyt jo tuli se leikkausaika, joka on vielä tän kuun aikana. Jännää, että lapsia kyllä hoidetaan nopeesti. Tosin aikuisten puolellehan tuo jo kuuluisi... aikalapun ohessa oli kaikkia muitakin papereita, muun muassa se samainen kysely, jonka jo täytin ja laitoin postiin. Osoite oli siinä vaan "arkisto" ja tossa "jonohoitaja", että laitoin senkin meneen. Parempi kai liian monta lappua kuin liian vähän. Varsinkin kun posti hukkaa niitä.

Eilisen sääennuste kertoili lumisateesta, jonka piti alkaa jo puolen päivän maissa ja jatkua yöhön. Sitten piti tulla lämpöasteita, suunnittelin jo että siitä suuresta lumimäärästä nuoskaisena teenkin sitten taas jotain lumiukkoa tai -lyhtyä, mutta. Lunta ei satanut koko päivänä ja iltana, yöllä oli tullu noin kaksi senttiä ja pakkasta on pidellyt. Hyvä niin. Tulee se loska kuitenkin taas sieltä. Kevät on jo alkanut, joutsenia bongattiin tytön kans sekä täältä että tuolta. Ja meillä on talitiainen, joka laulaa täysin tyylipuhtaasti "ti-ti-tyy" :)

Nyt laitan pyykkiä koneeseen ja lähden sänkyyn lukemaan Donna Leonen Brunettia, jota en oo aiemmin lukenut...

Kommentit

 1. Brunetit on ihania!

  Mulla sama ongelma painon kanssa, miten se vaan nousee vaikka syö salaattivoittosesti ja smoothieita ja kaikkea (paitsi nyt reissussa ;-)?!? Ärsyttävää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie kyllä syön sitä suklaata niin, että ei se oo ihme että paino nousee. Jos voisin, söisin suklaajäätelöä kermavaahdon kera joka päivä, mutta ei sitä nyt ihan kaikkea voi.
   Brunetit on ihania, mutta en vaan ymmärrä miks ne sitä proseccoa litkii koko ajan...

   Poista
  2. Mä tykkään just siitä proseccon litkimisestä ;-) Ja niitten keskinäisestä kemiasta ja perheestä ja ja ja... ;-)

   Poista
 2. Naistenpäivää sinnekkin! Tänne tuli kans jokunen sentti lunta ja pilivipeitto on paksu vieläki.

  VastaaPoista
 3. Meilläkin leikkaus tässä kuussa vielä. Se tytön vaiva ei vaan parane ja nyt siirrytään radikaalimpaan suuntaan. Äh. Pelottaa.
  Jäin miettiin että hoidetaanko teillä leikkaukset siellä kaupungissa jossa on paljon tasa-arvoisia risteyksiä😉 Vai tuutte tänne "meille"?
  Toivotaan, että väsy väistyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teille tullaan :) taitaa olla että sinne on keskitetty ja täältä vaan vähennetään kaikki pois.

   Toivottavasti teidän tytölläkin vaiva paranee!

   Poista
  2. Valitettavasti täysin ei parane koskaan. Paitsi ehkä tulevaisuudessa jos jotain uutta keksitään. Mutta helpotusta saa. Ja ison riskin seuraavaan riesaan tämän leikkuun myötä. Mutta näillä mennään :(
   Olispa hauska tavata vahingossa odotushuoneessa :-D

   Poista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Eilen ilalla alkoi myräkkä ja oli sähkökatkokin. Tänään sadellut lunta koko päivän. Nyt ip vasta nollakeli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällei oo vieläkään nollakeli. Lunta kyllä ripsii, aamulla tuli ihan silkkaa vettäkin, pakkasesta huolimatta.

   Poista
 7. Jaksamista ja voimia sinulle. Toivottavasti kevät tuo mukanaan valoisia päiviä. - Meillä on vaan niin mahdottoman paljon lunta ja lisää tulee koko ajan.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Elämäni risukasassa

Kukkia ja perhosia