Mallillaan

 Kevät on tullut talven yli sinnitelleelle, tyttären viime kesänä muuten vain huvikseen kylvämälle paprikalle. Olin monta kertaa heittämässä sitä pois, mutta tuossa se kuitenkin on ollut lukulampun valossa, pudottanut vain muutamia lehtiä alaosastaan ja nyt on alkanut kukkimaan, nuppuja on vaikka kuinka monta. Vois yrittää vaihtaa sen isompaan ruukkuun...

Stressasin eilen sitä tytön omatoimista reissua isoon kaupunkiin, eikähän se sit ihan nappiin mennykään. Kun se ei menny hissillä, oli menny väärään kerrokseen ja kun sisustus ja pohjaratkaisu oli ihan samanlainen, ei ollu tajunnu ajoissa. Enkä miekään heti tajunnu, ja tuntui epäluottamuslauseelta alkaa ees epäileen että on väärässä kerroksessa... sitten sain painostaa aikalailla, että sain sen meneen koputteleen oikeelle ovelle kesken sen miitingin. Ahisti ja pelotti ja nolotti tietenki, mutta vielä enemmän olis ahistanu, jos olis tehny niinku aikoi että olis menny vasta seuraavalla kerralla... kun muut on jo "ryhmäytyneet" ja tulee siihen sit ulkopuolisena. Kyllä mie sitä sit kehuinkin.

Suunniteltiin miehen kanssa valokuvausreissua huomiselle, kun on kerran kevättä ilmassa. Jos mieki saisin bongattua jonkun uuden linnun siihen sadan lajin haasteeseeni... maanantaina toki tuli laulujoutsen 26:ksi lajiksi. Enää 74 jäljellä :)

Koira. Eilen sille olis pitäny olla ruokaa koko ajan, ja sillä on tällanen tapa, että se tuo tyhjän kupin olohuoneen lattialle ja istuu sen vieressä tämän näkösenä:


"Kattokaa nyt; tyhjä kuppi. Tehkää sille jotain!"

Joskus pitää kerätä kupit pois lattialta kokonaan, kun se raahaa niitä ympäriinsä. Toiselta koiralta loppui just juoksu ja toisella taitaa olla alkamassa. Rättiralli siis jatkuu ja naapurin uroskoiralla syömälakko... on sillä raukalla vaikea elämä, kun tässä lähiympäristössä asuu mejän koirien lisäksi ainakin yhdeksän narttukoiraa ja sit on vielä jokunen, jonka sukupuolta en tiedä, ja se kuulemma menettää ruokahalunsa jos jollain on juoksu...

Muuten asiat on kyllä ihan mallillaan.

Kommentit

 1. Koira on sen näköinen, että kattokaa nyt, ei mulle anneta ruokaa edes :D

  VastaaPoista
 2. Hyvinvoivan näkönen paprika! Ei ole heleppoa koirillakaan, toinen paastoaa tuskissaan ja toisella on koko ajan näläkä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä asiassa arvelisin, että tytöillä on rättisulkeisista huolimatta helpompi osa!

   Poista
 3. Onpas kyllä melko veikeän näköinen kaveri ;-) Tuossa heltyis kivetkin antamaan vähän herkkuja!

  Voi kun itelläkin menis niin, että ruokahalu katoaa kun on kevättä rinnassa... en uskalla reissun jälkeen edes mennä vaa'alle!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä usein taidetaan heltyä... kunpa itelläkin olis joku, joka pitäs ensin hellyttää, ennenku se antais ylimääräisiä herkkuja! Ei meilä koirat oo läskejä, vaikka emäntä on...

   Poista
 4. On kyllä karvakaveri sen verran lutusen näköisellä ilmeellä tuossa, että heltyisin heti :)
  Oliskin kiva laittaa paprika kasvamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on hyvä hetki laitta paprika kasvaan, niin se ehkä ehtii kesän aikana tehä hedelmääkin.

   Poista
 5. Paprika näyttää hyvävointiselta, toisin kuin tuo lutunen koirakaveri. - Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Paprika! Kiitos ideasta. Itsellä on kasvamassa avokado ja nyt yhteen siemeneen on myös kasvamassa juurta :)
  Tytön ei tarvi huolia, onhan se kamalaa mennä kesken kaiken koputtelemaan, mutta noin kun eka kerta on niin...tuli vaan mieleen, että jos itse istuisin siellä ja toinen tulisi nolona kesken miitingin koska erehtyi kerroksesta, niin saisi heti sympatiat puoleltani ;)
  Sun hauvat on aina yhtä ihania ja niin ilmeikkäitä. Minä tulisin kyllä väkisinkin hyvälle tuulelle jos tuommoinen napittaisi tyhjän kupin edessä. On välillä ikävä mun koiruutta, niisk.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieki joskus kasvatin avokaadoa... sulla on helpompi pitää niitä hengissä, kun aurinko paistaa ympäri vuoden tarpeeksi. Täällä tahtoo lehdet pudota talvella, jos ei pidä jotain kasvilamppua siinä.

   Kyllä tyttö varmaan itsekin on tyytyväinen siihen, että meni.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Syksyä, kunnianloukkauksia ja lottovoittoja

Totuus valkenee