Pahaa unta

Näin ihan hirveän unen, jossa pesukone piti ensin omituista ääntä, sitten alkoi singota palasia itsestään ja lopulta leimahti liekkeihin. Pyykkilaatikko pursuilee, mutta pelottaa pyykätä! Yöllä valvoin, kun en sen unen jälkeen saanu uudelleen unta. Huvittava yksityiskohta unessa oli se, että pelastin kahvinkeittimen lasikannun, ettei sinkoilevat palaset riko sitä...

Myöhemmin näin kyllä taas unta mukavasta uudesta kodista. Enimmäkseen mukavasta.

Aamukävelyllä rupattelin naapurin isännän kanssa, on se reipas vaikka on iäkäs. Koira yritti purra sitä lapasesta, mutta sitten ne oli ihan rauhallisia ku hetki siinä juteltiin. Niin aina. Mitä nyt vähän kärsimättömiä olivat ja jäätyä meinasivat.

Kevätpäiväntasauskin oli ja meni. Aika kuluu vinhasti. Olisin laittanu rairuohoa kasvamaan, mutta ei ollu. Olisin ostanu mämmiä kaupasta (ja niitä rairuohon siemeniä) mutta en muistanu.

Olkapää(t) oireilee kovasti. Olenhan mie taas laiminlyöny sen käsijumpankin, nyt pitää skarpata. Yllättää se kipu joissakin liikkeissä, ja tänään esim. kun koira nykäisi taluttimesta niin, etten ollut valmiina. Joitakin liikkeitä on nyt tosi vaikea tehdä kun kädet ei vaan taivu niihin.

Aamulla kun kävin viemässä tytön työssäoppimispaikkaan (TOP) niin ajattelin samalla käydä tankkaamassa. Tankkiautomaatille oli käyny hassusti:
Näinköhän on tullu ees kovin kummonen saalis, syrjäinen tankkauspaikka ja niin moni käyttää korttia...

Kommentit

 1. No ei noissa automaateissa paljon rahaa ole varastettavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei varmaan oo. Tietty voi aatella, että maalaiset enempi rahaa käyttää, mutta siltikään. Samoin pummit on hädässä, kun ei enää ihmisillä oo "paria euroa". Tosin viimeks tällä viikolla yks pummas multa rohkeesti heti kymppiä! On tullu pummitki ahneiksi!

   Poista
 2. Vai tuollaistakin joku yrittää, vaikka varmasti ei suurta saalista saa. Mukavaa tiistaipäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Ai nyt on tiistai... :)
   Tuo on pienen kylän laidalla, tuskin montaa kymppiä on vaivannäön palkaksi saatu. Sitä ihmettelen, miten se noin siististi on saatu auki... jollaki avaimet?

   Poista
 3. Mulla kipeytyy olkapäät kun nukun kyljelläni, tunne on tuttu. Ja tylsä!

  Kauheeta kyytiä se kevät taitaa tulla, kellojakin kohta käännetään ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin! Sekin vielä. Onneksi ei tarvi nousta aamulla töihin... vain viemään tyttö TOPpiin.

   Poista
 4. Meillä on pesukone ihan oikeesti kerran leimahtanu liekkeihin. Onneks oltiin kotona; olin aiemmin useinkin jättänyt koneen pyörimään yksinään ja lähtenyt kaupungille. Enää en jätä ikinä!

  Olkapäästäsi tuli mieleen ensinnäkin se, että toivottavasti saat sen kuntoon mahdollisimman pian, ja toisekseen se, että olin tänään ekaa kertaa kuntosalilla sen viimeisimmän infarktini jälkeen. Voi että olin väsynyt sen jälkeen! Kuntosali ei ole muutenkaan mun top kympissä, vaan lähinnä pakkopullaa, ja kun on TAAS kunto täysin nollassa, niin se on monin verroin rankempaa...Kauhee marisija olen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllähän niitä leimahtelee. Tuo on vielä laittomasti keittiössä ja silleen, että sitä ei saa nurkasta vedettyä pois irrottamatta ensin ikkunalautaa. Eli hätätilanteessa ei pysty edes siirtämään. Palaa seinä. Mutta kyllä mie pyykkäsin, kaksikin koneellista. Pakkohan se on.

   Olkapää menee vaan huonommaksi, etenki kun ei muista sen parempanaollessa jumpata ja sitten sitä niin kummasti tottuu kipuun...

   Poista
 5. Mulla tuli tuosta unesta mieleen sun alitajuntainen elämäntilanteen pohdinta..

  Meillä täällä vaihdettiin automaatit sellaisiin, joihin ei enää käteinen raha käy. Kortit vaan. Tällä ne kai eliminoi juuri ryöstöjä(kin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korttikoneisiin voi vaan sit rosvot laittaa niitä skimmauslaitteita... oon jotenkin aatellut, että täällä syrjäseudulla ei vaivauduttais kun täällä liikkuu niin vähän porukkaa, mutta tietenki laitekin on helpompi asentaa kun ei ole silminnäkijöitä.

   Joo, koko ajanhan mie mietin ja jossittelen elämäntilannetta. Onhan tämä nyt ihan hyvä - tai olis, jos ei tarttis koko ajan pelätä että tulee rahanmenoa, johon ei ole varaa. Miehen työkuviot on epäselvät ja se arpoo lähteäkö nykyisestä paikasta vai ei, kun sit lomatkin taas palaa ja kuka tietää miten paska paikka uusi on - jos sitä sit edes saa.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Elämäni risukasassa

Kukkia ja perhosia