Ei tule kesää

Aamulla kun heräsin, oli maa valkoisena ja lisää höytäili. 

No eipähän tarvi haravoida pihaa. Ensi viikonloppuna on ehkä päiviä, ettei sada, mikäli ennusteeseen on luottaminen - lauantai on eka päivä, ettei oo ennustettu sadetta. Potuttaa tämmöset kelit, mutta eihän niille mitään voi.

Kuopus kävi Helsingissä jonkun toisen junaharrastajan kanssa - tai meni sinne ollakseen sen kanssa, palasi sitten ulkomaanmatkalta kotiin tulevan kaverinsa kanssa. Kaveri jostain syystä nakitettiin meille yöksi, liekö kotona ollut jotain erikoista, minkä alta piti saada pois... eikä meillä oo kauheesti ees mitään syötävää. Leipää ja juustoa. Kaurapuuron keitin nyt aamuksi, mutta nuoriso nukkuu vielä ja puuro muhii tosi muhjuksi... saattaa olla aikamoista liimamassaa sitten kun suvaitsevat herätä aamiaiselle. Kaveri valitti, että on huonosti nukkunu koko reissun, ja minua vähän säälittiki ku ei se päässy sit ees omaan sänkyyn nukkuun. Eipä tuo kovin onnettomalta kyllä vaikuta. Suihkuunkaan ei oo päässy ja meillä kun ei oikein voi käydä suihkussa. Sauna lämpiää vasta tänään. 

No niin, nyt kuopus heräs - oksentamaan. Hurraa. Joku norovirus tietenki. Yäk. 
Kommentit

 1. No voi kökkö!

  Meillä vieraili se varsin sitkeä vatsapöpö ,mutta viipyi varmaan siksi niin pitkään, kun ei tullut kummastakaan päästä ulos. Toivottavasti tyttö tokenee pian, tuo on kyllä taudeista kaamein :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa olla kyllä migreenikin, toivottavasti niin. Vaikka kauheaa toki migreeninkärsijälle itselleen...

   Poista
 2. Toivottavasti yrjötykset on jo ohi. Mahatauti on vihonviimeinen mutta on kyllä migreenikin.

  Lunta oli maassa aamulla täälläkin, mutta aurinko on paistanut koko ajan ja kaikki on sulanut. Aamulenkillä varjopaikoissa nähtiin vielä hiukan lunta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toistaiseksi ohi, potilas nukkuu. Ne pahoinvointilääkkeetkin väsyttää kuulemma kovasti.

   Aika hyvin on täälläkin sulanut. Ehdin silti tehdä lumiukon :)

   Poista
 3. Toivottavasti tyttösi paranee pian!

  Meillä on ollut ihan aurinkoinen päivä, kylmä tosin. Lähdettiin ajelemaan Saaren kansanpuistoon tarkoituksena ulkoilla, mutta kun sinne päästiin, alkoi sataa ensin lunta, sitten räntää ja vettä. Käytiin sit syömässä paikallisessa krouvissa. Yök mitä ruokaa, ei kyllä ollut hinnallakaan pilattu... Sit kotiin ja matkalla jo alkoi aurinko paistaa. Ois pitänyt pysyä kotona vaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös teiltä ole aikamoinen matka sinne?! Kurjaa, että iski semmonen keli! Se kyllä vaihteli taas tänään, meillä oli enimmäkseen aurinkoista. Muistaakseni. Välillä satoi lunta/räntää.

   Poista
  2. No eipä täältä ole kuin n. 40 km ajeltavaa, äkkiähän se menee. Mutta kun ulkoilla piti... :D

   Poista
  3. Ai sie asut niin lähellä :) luulin jostain syystä, että kauempana. Nyt on semmoset ilmat, että pitää äkkiä ulkoilla, kun huomaa ettei sada! Tosin tänään piti sataa ysistä lähtien, ja mie kiirehdin lenkille heti kahdeksalta, mutta mitään ei oo satanu vieläkään. Turhaa hätäilin, vaikka olihan se kiva lenkki uusissa maastoissa.

   Poista
  4. Tunnin matkan päässä :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Syksyä, kunnianloukkauksia ja lottovoittoja

Totuus valkenee