Eväiden syöntiä ja linnunlaulua

Suurin osa tästä lankalauantaista aikoo olla pilvistä, joten kävin sitten heti aamusta koirien kanssa lenkillä. Otin aamiaisenkin taskuun ja söin sen matkalla. Tämän näköisellä raiskiolla:
Näkipä ainakin kauas. Siitä aina tykkään. Tuulikin oli selän takana olevan kiven takana, koska se oli tosi kylmä. Tuuli siis. Oli varmaan kivikin, en kokeillu. Pari astetta pakkasta mutta auringossa tuli kuuma ja varjossa kylmä.

Hiljaista oli, peippo ja kulorastas vähä lauleli. Ihmisen ääniä kuulin kerran mutta en nähny ketään - jäljet näin, ja koirien käytöksestä päättelin että niillä menijöillä oli myös koira. Ja pari ratsukkoa nähtiin myös, mutta siirryttiin toiselle polulle pois niiden tieltä. Ilma on kaunis, mutta kalsea; torstaina sataneet lumetkaan ei ole kaikki sulaneet.

Mun korvasta vuotaa verta. En tiedä mistä kohtaa sieltä, mutta korvakäytävä on ihan kuivuneessa veressä. Pari päivää se oli märkää verta, ja eilen korvaa särkikin. Sen tiedän, että tärykalvo ei ole puhki, ainakaan ei ilmaa vuoda. Ja tietysti se kutiaa, oon laittanu pumpulipuikolla Bacibact -salvaa. Täytyy odotella että haava paranee ja koittaa huuhtoa sitten.

Nyt salaatintekoon. Vai tekiskö soppaa sen sijaan. Kyllästyttää tämä. Eilen söin kyllä pääsiäisen kunniaksi vähän suklaata.

Kommentit

 1. Täällä on kauhean kalseata kans, ja autoton elämä jatkuu. Tänään päästään autolla kylille mutta kävellään poispäin. Mun on pakko ruveta liikkumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liikkuminen on mukavaa, kun sen saa tehdä omassa tahdissa :)

   Poista
 2. On nuo hakkuupaikat surkean näköisiä, näkymät kauas on hyvät.

  Meillä on taas tännään satanut lunta ja koko päivän on ollut pakkasella. Maa on valkoinen taas vähän aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa kohtaa oli niin kivikkoistakin, että koneet on joutunu oikein mylläämään, että on saaneet puut katkottua poisvietäväksi.

   Täälläkin on satanut lunta pitkin päivää - vaikka piti vasta illalla. Katsoin sadetutkaa, että on pieniä sadealuetäpliä lähitienoot täynnään. Missä lie meteorologit taas ollu, pääsiäismunia syömässä, kun eivät oo huolehtineet ennustetta ajan tasalle. (Nyt katsoin; olivat vaihtaneet illalle sen puolipilvisen ja sateen tälle kohdalle...)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Elämäni risukasassa

Kukkia ja perhosia