Mien taho

Perheellä on ongelmia kellä minkäkinlaisia, ja ovat huonolla päällä. Mie en olekaan nyt suvereenisti se synkistelijä. Lähdin heti ennen seiskaa jo kävelylle, ettei tarvi koittaa olla jotain.

Kävin viimeisen kerran sillä nuopsyn vanhempien tukihenkilöllä, ja se lohdutti mua sanomalla, että ei kukaan vanhempi osaa ratkaista kaikkia lapsen ongelmia, eikä sen tarvi sitä tehdäkään. Mutta on niin vaikeaa vetää raja curling- tai helikopterivanhemmuuden ja tavallisen, kannustavan ja välittävän vanhemmuuden välille. Kun ei ole koskaan ollut sellaisen mallia elämässä.


Naakat ei ota uskoakseen, ettei saunan piippuun ole enää menemistä. Vein silloin taannoin verkon, jonka ne sit rikkoi ja jatkoi pesänrakennusta, sitten mies vei lisää verkotusta. Eilen huomasi, että ovat kasanneet keppejä, risuja ja ruohonkorsia siihen verkon päälle. Vei tiiliskiven siihen, mutta ei jostain kumman syystä peittäny sitä reikää sillä kivellä, ja näin kun naakka meni taas nokka täynnä pesäaineksia siihen piipulle, ja pudotti tavaransa sinne. Täyttävät sen hormin ryönällä, vaikkeivät pääse sinne pesimään. Säälittääkin. Jotenkin pitäisi järjestää se sijaispesäkolo niille kahdelle parille...


Kommentit

 1. Voi ei, kenen (söpö) pylly tuo tuossa ykemmässä kuvassa on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on siskon koiran pylly vuodelta 2012 :) Nukkuvia pentuja oli ihana kuvata...

   Poista
  2. No mä jotenkin "laskin", että teidän koirien se ei voi olla!

   Nukkuvia lapsiakin on ihana kuvata, ymmärrän sua hyvin ;-)

   Poista
  3. No onhan se meidän koirien - veli :P
   Mie tajusin esikoisen saatuani, mitä tarkoittaa sanonta "Nukkuva lapsi täyttää koko huoneen"... niinhän se täytti, vaikka oli niin pieni nyytti ettei olis ees nähny jos ei olis tienny mistä etsiä :)

   Poista
 2. Voi noita naakkoja, eihän ne raukat tajua, että muualle pitäisi mennä.

  Meillä rakentaa sepelkyyhky pesää tontin rajalla olevaan kuuseen. Siinä se oli viime vuonnakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No saattepa kuunnella huhuamista sitten :) Naakat on tosiaan pesineet siinä jo parina kesänä, eivät osaa etsiä uutta paikkaa. Kävin asentamassa kiveä vähän keskemmälle ja laitoin siihen narulla mustan rievun lepattaan tuulessa - josko luulisivat sitä kuolleeksi naakaksi ja pysyisivät kaukana. En oo kyllä huomannu, että sen jälkeen olis siinä hypelty. Krääää sanoivat mulle, rumalla äänellä.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Syksyä, kunnianloukkauksia ja lottovoittoja

Totuus valkenee