To do -lista

Juoruilu on vähän vaikee lopettaa, kun ei mulla muutenkaan ole ketään, kenen kanssa juoruilla. Sitäpaitsi se on mukavaa, kun se ei ole pahantahtoista! Kylän asioista en ole yhtään enää perillä, kun kaveri muutti pois ja äiti kuoli.

Kattelin just saunan eteisessä/pukuhuoneessa, että äitin kampa on homeessa. Eipä äiti ole ollukaan enää neljään vuoteen siellä saunomassa ja tukkaa kampaamassa...

Tänään pitäs olla vähän kauniimpi ilma kuin tässä nyt muutamaan päivään on ollu.
Jos vaikka ei olis niin valjua. Ja sinne terveyskeskuksen sumppuun on mentävä just päivällä, kun siellä on kaikki parkkipaikat täynnä... stressasin joskus asiasta miehelle, eikä se näe mitään ongelmaa kun parkkipaikkoja on kadunvierillä vähän kauempana. Sille vaan ei ole ongelma tuollainen, mulle on. Mun pitää tietää etukäteen, mihin autoni ajan, en osaa alkaa siinä liikennevirrassa pähkimään, voiko tuohon nyt parkkeerata ja mahtuuko auto siihen vai pitäskö mennä jonnekin muualle ja kääntyä vaikka tuosta seuraavasta risteyksestä johonkin päin. Panikoin sellasessa helposti. En kestä olla tientukkeena hidastelemassa kun muut tietää minne ovat menossa ja haluaisivat mennä ja mie vaan körötän ja arvon menosuuntaani siinä edessä.

Pottuileekohan kunnan työntekijät meille, kun ne eilen siivos hiekat pois kadulta ja pyörätieltä, mutta jätti meidän kohdan siivoamatta? Kahden tien välissä olevan pyörätienpätkän. Kohta tulee joku rullaluistelija mäkeä alas kovaa ja sitten rytisee.

Ja mun pitäs laihduttaa. Ei enää mämmiä kaupasta!

Kommentit

 1. Ihan hirveän vaikea to do -lista ;-)

  Varsinkin kohdat 1,2, 4, ja 5!

  VastaaPoista
 2. Lisäisin vielä numeron 6: Muihin vertaaminen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä lisäys. Ja mie lisäisin vitoskohdan alkuun sanan "turha", koska kaikenlaisista asioista aina välillä vaan täytyy huolehtia. Ehkä siinä tarkoitettiin murehtimista.

   Poista
 3. Jäin miettimään, että jos kaikki nuo "taidot" meiltä poistettaisiin, oltaisko me sitten koneita?
  Mä ainakin osaan nuo kaikki kohdat tosi hyvin :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin myös. Me oltais sitten varmaan täydellisiä, jos nuo opittais :D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Syksyä, kunnianloukkauksia ja lottovoittoja

Totuus valkenee