"Palvelua" jos toistakin

Anteeksi, oon kurjalla mielellä. On yksi taloon liittyvä ikävä juttu, joka vaanii koko ajan taustalla, ja josta ehkä myöhemmin lisää. En tiedä, onko stressin syytä vai sisäilman (home liittynee taloasiaan) että mulla on kolmena yönä peräkkäin tullu migreeni. Lääkkeet väsyttää ja väsy potuttaa.

Käytin tyttöä fysioterapeutilla, oikein sairaalan sellaisella, joka otti tosissaan sen tytön jalkahomman. Siellä ruuvienpoiston jälkitarkastuksessa oli lääkäri määränny. Ku sehän on ihan kiertyny se jalka, mutta kukaan ei oo aiemmin tuntunu piittaavan siitä. Nyt tyttö sai kotiläksyjä, pitää tehdä balettiplietä ja venyttää nilkkaa toiselta puolelta. Tiesittekö muuten, että terveen aikuisen pitäs pystyä seisomaan yhdellä jalalla (ilman että ilmassaoleva ottaa yhtään maahan) minuutin, jonkin UKK-instituutin "säännön" mukaan? En tiedä eikö kaikki sitten siihen pysty, joogassahan se on peruskauraa.

Takastullessa vein sen asemalle junia kuvaamaan ja ite menin kirppikselle. En löytäny mitään etsimääni itelleni (haaveena oli jotain värikästä arkipaitaa, iloisia kuoseja, ehkä kesäinen takki) mutta kuopukselle luurankotoppi ja Volbeat -toppi. Prismasta hain grillattavaa - on aika kova tuuli, mutta jos löydän pallogrillille jonkun hyvän paikan niin paan tulet. Jos en, niin kokoan levinneen tiiligrillin. Yritin ostaa kaksi ryynäriä palvelutiskiltä, mutta siinä vuorolapun kanssa aikani seisottuani ja oman vuoroni tultua sain kuulla, että tämä tiskipalvelija ei voikaan antaa niitä makkaroita, kun just se nimenomainen palvelutiskin pätkä olikin sellainen, johon ei tarvinnut jononumeroa ja jota emännöi toinen ihminen. Siis en saanut palvelutiskiltä palvelua, vaan mut ohjeistettiin jonottamaan uudelleen. Sanoin vaan että no olkoon ja lähin meneen. Jotain se huuteli perään, mutta mie hain hyllystä ryynäripaketin. Kepeän sanonnan mukaan "win-win-tilanne": mie sain tuplamäärän makkaraa siihen hintaan ja asiakaspalvelijan ei tarvinnu palvella. Saa olla hetkeen taas viimeinen palvelukokemus.
Mun pitäs lähtee koirien kans lenkille, mutta sitä ennen pitäs syödä, ja en haluu enkä jaksa... ainoo mitä oon tänään syöny oli joku hiton mozzarellakierre abc:llä, joka oli ihan ontto! Miten tuollasesta kierre"pullasta" voi saada onton? Pelkkä kuori ja keskellä ja päällä vähän juustoa. Höh. Ja musta on ihan älytöntä, että siellä ei enää riitä se, että vie itse astiansa pois, vaan ne pitää jo laittaa tiskikoreihinkin valmiiksi!

Seuraavaksi varmaan joutuu itse tiskaamaankin astiansa. Hinnoissahan se ei näy.

Kommentit

 1. No nyt on kyllä tosiaan molemmissa paikoissa "palvelua" sitaateissa. Toivottavasti päivä jatkuu paremmin

  -
  ja sä tiedät, että taloasioissa/huolissa voit aina kääntyä s-postilla mun puoleen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No viimemmäksi käytiin ajelemassa ja etsimässä karanneita hiehoja... ja joo, talohommista varmaan kuuluu vielä, kunhan jaksan ajatella sitä kirjoittamiseen asti...

   Poista
 2. Ymmärrän sun ärsyyntyneisyyden. Palvelua on nykyään vaikea saada. Se vasta ottaakin päähän kun maksat suolaisen hinnan jostain ja palvelu onkin ihan paskaa niin kyllä ketuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä. Halvalla tietää paskaa saavansa ja joskus yllättyy iloisesti. Kalliilla ei ylläty kuin ikävästi.

   Poista
 3. Minuakin ärsyttää tuollaiset paikat, joissa on itse vietävä astiat johonkin lajitteluun. Osoitan mieltäni usein, enkä vie. Työllistäköön apulaisen.

  Omakotitalossa, näissä vanhoissa, tulee aina korjattavaa ja rahaa menee. Toivottavasti selviää se teidän remppa tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan ruveta ainakin tuolla protestoimaan kanssa. En kyllä käy siellä juuri koskaan, tankkaamassa kyllä mutta en kahvilla.

   Poista
  2. Ikävää tuollaisessa protestoinnissa on se, ettei sem kärki osu oikeaan paikkaan. Siitä kärsivät vain työntekijät, joiden työstä tuo on muutenkin jo veloitettu. Lisätyötä syyttömille henkilöille.
   En kannata.

   Poista
  3. Se on totta, siksi mie sitä yleensä vältän, mutta jos kaikki tekis niin, olis työnantajan pakko tehdä jotain.

   Poista
 4. Itsepalvelu ja suolaset hinnat, noinhan se menee!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Elämäni risukasassa

Kukkia ja perhosia