Yksi vielä

No niin, hyvä kun en hävittänyt niitä muurahaisia, ei se kuulemma kannata. Ei ne tuossa kuivakkopenkissä haittaa, mutta kylläkin sellasissa paikoissa, missä kuljetaan ja seisotaan ja ne kiipee jalalle ja puree...

Totesin tänään, että onpa mukavaa, kun koirat ei naura mulle jos vahingossa tulee väärä sana jonkun oikeamman sanan tilalle. Niin, niillehän mie täällä höpötän. Kelles muulle. Ei naura vaikka kuinka änkytän, useimmiten kuuntelee (vaikkei ymmärräkään) eikä ignooraa mua. Reissussa huomasin miten vähän mieskään minua kuuntelee. Sitten monta kertaa meinasin alkaa jostain jutteleen, ja totesin että no ei sitä kuitenkaan kiinnosta, ja olinkin hiljaa. Mun jutut on niin pieniä ja tylsiä.

Olis kutsu rippijuhliinkin viikonloppuna, tekis erakolle hyvää mutta on niin vaivaannuttavaa siellä vieraiden seassa virsiä laulella. Kyseessä on poika, joka on tytöille tuttujen poikien pikkuveli, jonka kanssa ei oikein kenelläkään meistä ole mitään tekemistä. Kutsu tuli kortilla oikein jokaisen etunimen kera, ettei ole epäilystäkään, etteikö meitä kaikkia ole sinne nyt kutsuttu. Pitäskö etsiä joku tekosyy täältä [klik]...

Ei pitäs ylipääätään ajatella, ajattelu tekee mielen murheelliseksi.Kommentit

 1. Koirat oikein poseeraa kuvassa :)

  Rippijuhlat, voihan vitalis, eikö niistä voi suoriutua asiaan kuuluvalla kortilla, jos ei tuon läheisempi rippilapsi ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sillekin kuopuksen ikäiselle sujautettiin vaan kortti ja kakskymppinen, vaikkei se kuulemma oo rahakaan nuorisolle.

   Poista
 2. Mä ymmärrän, mua ei tällä hetkellä yhtään nappais juhlat, ihmiset, lahjan hankkiminen, mikään - joten jos sulla on yhtään samanlainen olo, niin jätä väliin. Nappaa vaikka kuvitteellinen noro ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ku nyt ei oo ees asiaa kirkkoon... viimeksi (kun veljessarjan keskimmäinen ripittäytyi) kuopus halus mennä kattoon kaverinsa ripillepääsyä, nyt siellä ei oo ees tuttuja.

   Poista
 3. Olen ikuisessa taistossa muurahaisia vastaan. Takapihan terassin laattojen alla on hirveästi pesiä. Pelkään, että niitä on talon alla ja koko tönö romahtaa. Tää on kivitalo eli aikamoinen rytinä kuuluisi, kun seinät kaatuisi. Jostain syystä mun mies ei ota pelkotilaani vakavasti :) Kun mulla paloi entinen talo, perustuksista löytyi betonilaatan alta valtava hevosmuurahaisten pesä styroksien sisältä. Niitä ilmestyi aina heinäkuussa sisälle.

  Ei sun miehesi ole ainoa, jolla on kuullunymmärrysvaikeuksia. Sitä tautia löytyy aika monelta. Joskus jää tärkeitäkin asioita kuulematta ja sitten ihmetellään kun ei ole muka kerrottu ;D

  Sulla on hauskan näköiset koirat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin asun samanlaisen hajamielisen proffan kanssa. Erikseen ilmoitan, että ole nyt kuulolla, kun olisi asiaa :D

   Poista
  2. Kyllä mie tärkeiden asioiden kohdalla joskus sanonkin, mutta normaalin juttelun takia ei viitsi. Ja tuohon liittyy vielä sellanen tahallisen väärinymmärryksen lisääntynyt vaara...

   Ulottumattomissa olevien muurahaispesien tuhoamiseen on tosiaan hyvä se semmonen jauhe, mikä sotkee murkkujen feromoniviestinnän ja ne unohtaa mitä oli tekemässä ja kuningattaren viestit ei mee enää perille. Ulkona liikkuvat murkut kun sotkeentuu siihen ja vie sitä sinne pesän sisälle, niin se aika äkkiä autioituu.

   Poista
 4. Minusta kans rippilapselle riittäs kortti, ei joka pippaloihin jaksa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nää on ainoot pippalot mitä on koko kesänä, ja ylipäätään tää veljessarja ainoot kenen rippijuhliin on edes kutsuttu :D ikinä. Että ei niitä ainakaan riesaksi asti oo.

   Poista
 5. Me just mietittiin miehen kans, että pitäs keksiä kymmeniä tekosyitä, laittaa ne laatikkoon lapuilla ja nostaa sieltä aina tarpeen tullen joku :D Ei tulis edes käytettyä vahingossa samoja. Mut onneks ne juhlat, joihin kuitenkin mentiin, oli lopulta ihan ok... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuolla mun linkkaamalla sivustolla moni sanookin, että ei tarvi tekosyytä, sanoo vaan että tällä kertaa ei päästä. Piste. Vaikka onhan sekin toki tekosyy, jos oikeasti pääsisi mutta ei vaan halua. Mutta sitten on näitä, jotka alkaa tiukkaamaan että miksi ei, ja sellanen on kyllä huonoa käytöstä.

   Poista
 6. Kuulostaa surulliselle tuo 'mun jutut on pieniä ja tylsiä'. EN usko että ne on tylsiä. Ja voihan sitä höpötellä vaikka mistä. Tietty on tyhmä jos toinen on poissaolevan tuntunen. Näpsäytä luunappi otsaan.
  Ja koirat...aih!
  Mä en tiedä menisinkö teinä sinne juhliin. Toki varmasti korttikin riittäisi. Riippuisi varmaan siitä, onko pojalla paljon ystäviä vai ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie luulen, että sillä oli jossain netissä joku sellanen juttu (puhelin kädessä ja sitä tuijotteli) mikä ei menny ihan oman halun mukaan mutta ei halunnu jakaa sitä mun kans. Oli pahalla päällä, mitään poikkipuolista ei tahtonu kestää. Ja mie kans vähän kärttyinen päänsärkyni ja lääkkeenoton jälkeisen väsymykseni takia.

   Aikuisia niissä juhlissa enimmmäkseen on ollu, ainoot nuoret mitä oon nähny on ollu mejän lapsia. Niin korvessa asuvat, ettei sinne kaveritkaan pääse jollei joku tuo ja hae.

   Poista
 7. Minä en menis sinne juhliin, lähettäisin vaan kortin. Mutta mua ei onneks ole kutsuttukaan :)

  Sinun jutut EI OLE pieniä ja tylsiä! Sinun jutut on kiinnostavia ja ihan aina kiva niitä on lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos... miestä ei kiinnosta kuin sellaiset asiat, jotka koskee sitä tai liippaa läheltä...

   Poista
 8. Onkohan siellä hyviä tarjoiluja? Entä seuraa? Hyvien tarjoilujen kannustamana menisin itse aika moneenkin tilaisuuteen, vaikken sitä virallisesti myönnäkään ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Normitarjoilut varmaan, kakkua ja karjalanpiirakoita ja voileipäkakkua... oli ainakin vanhimman pojan juhlissa, mihin "jouduttiin". Yksinlaulua kuunneltiin ja jumalapuheita ja virrenveisuuta... muut vieraat on ihan tuntemattomia ihmisiä.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Elämäni risukasassa

Kukkia ja perhosia