Kesän loppu.


Vein autollisen lapsia kouluun. Taas se alkaa. Voi hyvänen aika, miten tämä kesä loppuikin niin äkkiä! Ei ehditty katsoa sitä lyhintä reittiä asemalta koululle, ei ehditty kuopuksen kanssa katsoa miten lippu ostetaan automaatista, justiin eilenillalla saatiin mentyä tablettikaupoille kun tytölle tulee e-kirja jolle pitää olla joku lukulaite. Anoppi kustansi siitä 120 euroa avustuksena, mikä on mukavaa. En ite ymmärrä mokomasta e-kirjasta mitään, oon yrittäny googlettaakin mutta missään ei ole selitystä for dummies että voiko se olla esim. useammassa laitteessa - kotona koneella ja mukana puhelimella - vai voiko sen siihen hintaansa ladata vain yhden kerran johonkin ja miten se käytännössä toimii. Ehkä asia selviää. Toinen on, että se tulis halvemmaksi per vuosi, jos sen ostais kerralla koko kouluajaksi, mutta kun en luota siihen, että lapsi viihtyy ja jaksaa koko koulua loppuun asti. Kun ei se tosiaankaan ole sen ala. Mutta sekin ehkä selviää.

Mie niin toivon, että tytöt viihtyis ja jaksais!

Katto rakentuu.

Kommentit

 1. Hyvä, että katolla tapahtuu edistystä! Hain nuorena ammattikouluun (en muista linjaa), tajusin myöhemmin, että olisin ehkä älynny pääsykokeissa jotain, jos matikka ois ollu enemmän ku vitonen. Jaksamista opiskelijoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toimitan jaksamistoivotukset eteenpäin!
   Mulla on kans ollu matikka se kompastuskivi koulussa, en ikinä oppinu ees kertotaulua. Postinumeroita kyllä opin muistamaan hyvin, ja lehmien korvanumeroita. Haaveilin eläinlääkäriydestä, mutta sanottiin että pitää sit valita pitkä matikka ja lukio käydä kanssa ja matikkaa sielläkin kovasti... mutta ehkä oli hyvä, etten lähteny sille alalle, mie säälin ja suren sairaita elukoita - saati kuolevia - ihan liikaa, semmonen varmaan olis jo vaikuttanu työkykyyn. Olisin varmaan sairaseläkkeellä siitäkin hommasta.

   Poista
 2. Toivotaan parasta <3

  Uusi syksy ja paikka on aina jännittävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koskahan mun toivomuskiintiö täyttyy, kun kaikkee on joutunu toivoon ja jopa osa toteutunut...

   Mutta vaikka kesä on ohi ja loppu, niin en pidä tätä kyllä syksynäkään. Tämä on ehkä se "välikausi"?

   Poista
 3. Mukavaa koulun alkua teidän perheelle! Minusta tämä on vuoden parasta aikaa.

  VastaaPoista
 4. Kesä meni jotenkin ohi, kun oli niin viileää ja sateista. Kaipa se tästä taas käynnistyy, arki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, se salaa eteni sillävälin, kun odotti että se alkaisi...

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Syksyä, kunnianloukkauksia ja lottovoittoja

Kantokyky koetteella