Ei sais päästää mua ihmisten ilmoille

Tältä näytin tänään, kun meinasin yhen etuilevan mummon kuristaa, tai ainakin purra sitä. Vihaan ihmisiä jo muutenkin, saati sitten kun ne perseilee.

Joogasalin kaksi ilmalämpöpumppua on säädetty eri lämpötilalle, mikä aiheuttaa sen, että toinen yrittää lämmittää kahteenkymmeneen ja puhaltaa lämmintä koko ajan, ja toinen yrittää viilentää sitä ilmaa yhdeksääntoista ja puhaltaa kylmää. Arvatkaa, kumman alla minä olin? Varpaat jäässä villasukissa. Ja kun valitin, niin lämpimän ilman alla olevat mummot sano että ihan hyvähän tää on. Kyllä kai niillä. Mun vierestä suosiolla siirtyi yksi ihminen pois, mutta mie en kehannu ruveta tavaroitani siirteleen kesken harjoituksen ja häiritseen muita. Se kun ensin ei tuntunu kylmältä, mutta kun meni lattialle niin jo tuntui.

Just oltiin flunssassa ja mies on taas. Siskolla kun käytiin viikonloppuna niin sillä oli kova nuha ja yskäkin, hassua että se tarttui mieheen muttei minuun. Ja toivottavasti ei viety sitä pöpöä isälle...

Kommentit

 1. Toivottavasti oikeasti näytit tuolta ;-) Ei yrittäisi etuilla enää uudelleen ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vaan se huono juttu, että kun valkohehkuinen viha ja suuttumus oikein iskee, alkaa ääni vapista ja se kuulostaa säälittävältä, vaikka näyttäisin kuinka tuolta :)

   Poista
 2. Mulla on välillä sellasia päiviä että kaikki ihmiset ärsyttää - ja pahin ärsyynnys tulee just kaupassa. Harmi vaan, siellä on käytävä välillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kaupat on kans kamalia, etenkin ruuhkassa, kun ihmiset tönöttää kulkureiteillä kuin olisivat yksin maailmassa.

   Poista
 3. Sitkeää flunssaa on, meilläkin köhitään vielä kumpikin vuorotellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kiitos mulle enää, oli ihan tarpeeksi tuossa edellisessäkin flunssassa. On parhaillaan lääkärillä hänmies, nousi kuumekin mitä ei tosiaankaan sille ihmiselle usein tule. Ja vielä harvemmin on niin kipee, ettei kaljaakaan juo...

   Poista
 4. Mua ärsyttää puhelin-zombit nykyään eniten.

  Olipa kummallinen tuo joogasalin lämmitys, olisihan ohjaaja voinut ne tarkistaa helpostikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ehdottomasti ja ankarasti kielletty koskemasta niihin säätimiin, niin ohjaajilta kuin kaikilta muiltakin salin käyttäjiltä. Vain kiinteistönhuolto saa koskea, mutta selkeästihän joku oli sitä taas käyny täppimässä, en usko että huolto olis niin typerästi ne asettaneet.

   Mikä on puhelin-zombi? Mulle tuli mieleen se terveyskeskuksen takaisinsoittopalvelun nuorimies, joka piti kymmenen sekunnin taukoja puheessaan, kun kuopuksen asioita hoidin. On aika merkillistä olla luuri korvalla pitkiä aikoja niin, että toinen ei puhu mitään eikä edes sano, että katsoo jotain jostain koneelta...

   Poista
  2. No niin.. meillähän töissä ihmetellään yhtä videotykkiä, johon siis isännät ei saa sentaa uutta lamppua (joka odottaa varastossa) vaan pitää olla it-tukihenkilö sitä hommaa tekemässä :D

   Puhelin-zombi on henkilö, joka jää tuijottamaan luuriaan esim keskelle sähköovia tai liukuportaiden eteen ja ylipäänsä on ihmisvirtauman esteenä :D

   Poista
  3. Ahaa, se on siis vaan tavan pöljä mutta puhelimen kera :D ainakin liukuportaiden eteen pysähtyjiä riittää, semmosia jotka alkaa siinä kattelemaan, että mihin tästä nyt lähtis.

   Poista
 5. Aika hurja ilme sinulla! Samaa mieltä, etuilevat ihmiset ovat todella ärsyttäviä. Minäkin olin eilen joogassa, onneksi ei ollut tuollaisia lämpötilaongelmia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kieltämättä hieman pilaa harjoitusta, kun kylmä puhuri menee pöytäasanassa paidan alle. Ihan kohtuuttomasti ei voi päällekään laittaa, kun sitten tulee hiki ja sen jälkeen vasta paleleekin.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Elämäni risukasassa

Kukkia ja perhosia