Meh

Hienoja ilmoja pielly. Lauantaiaamuna tuli hälytys navetalle, kun oli ongelmia aamunavetan kans. Ei ollu puhetta jatkosta, joten jätin haalarit haisemaan ulos, ja sit ne oli kosteet kun sunnuntaiaamunakin kaipailtiin. Mukavaahan se navettatyö oli taas pitkästä aikaa, ja ekaa kertaa elämässäni näin sonnin astuvan lehmän. Odotin, että olis ollu spektaakkelimaisempikin suoritus, jotain samanlaista kuin lehmien keskenään touhuama kiimahomma, mutta akti oli kahdessa sekunnissa suoritettu. Siihen verrattuna miten kauan menee siemennyksessä, niin kävi kyllä helposti...

Kuivituksen jälkeen
Mies on edelleen flunssassa, tuossa se kuorsaa sohvalla - ei suostunu meneen sänkyyn kun semmoista ehdotin, että voisin vaikka telkkaria kattoa tai käsitöitä tehdä siinä sohvalla - silmätipat tulehtuneissa silmissä ja antibiootti masussa. No, istun sitten tässä ja kuuntelen kuorsuuta.

Edit illalla. Tämä kuva piti liittää postaukseen, mutta unohtui kun ajatus hajosi. Ollu kamala päivä taas.

Kommentit

 1. Minuakin on kyselty töihin, enpä mee, ennenku muut asiat selviää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa selevittää asiat, ettei mee mutkikkaammaksi.

   Poista
 2. Tuo ilma on kyllä aika ihana syyssää. Metsään tekee mieli koko ajan, paitsi että hirveesti on hirvikärpäsiä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmettelin tätä kommenttia, ku luulin laittaneeni syyssääkuvan mikä ei ollu niin ihana, mutta en mie näköjään ollu sitä laittanukaan. Meillä ei oo paljoo hirvikärpäset kiusannu, mutta tänäinen lenkki meni ihan pipariksi kun piti puhelimessa vääntää lapsen kans. Semmonen osaa kyllä pilata hyvän mielen tehokkaasti ja pitkäksi aikaa.

   Poista
  2. No mä tapani mukaan nappasin tuosta ekasta lauseesta kiinni ;-)

   Ja pääsin metsään kun kuopuksella oli treenit. Suppiksia ja sata hirvikärpästä. Jos mä lähetän niitä vähän teille?

   Poista
  3. Tänne mahtuu! :D Eilen surahti kerran korvan juuressa kun mettässä vaellettiin, mutta siitäkään ei minuun jääny mitään.

   Poista
 3. Meillä on sama juttu. Mies flunssassa nimittäin. Oli viikonloppuna jo parempi ja halusi lähteä mökille, mutta sehän kostautui sitten heti. Kotiin tullessa oli kuumetta 38.8. Yritti eilen käydä töissä, mutta eihän siitä mitään tullut. Iltapäivällä lääkärissä ja viikko taas kotona. Yritetään kestää sairastavia miehiä....vaikka ne ovat perheen raskaimmat sairastajat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä se manflu on kyllä aina enempi mulla ku miehellä, mutta onneksi nyt en oo kipee :) Tääki oli parempi ja sit tuli uudelleen huono olo jo kuumetta. Ootellaan, tarttuuko silmätulehdus...

   Poista
 4. On nuo nykyiset navetat hienoja. Muistan lapsuudesta kummitätini navetan Lopella, oli vähän toisennäköinen :)

  Melkoinen harmaus oli tänäkin aamuna, vaan tein kumminkin lenkin tihkuvassa sumussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan ne joo muuttunu hiukan, kaikki tapahtuu tietokoneella ja automaattisesti. Paitsi kuivitus. Ja pikkuvasikoiden juotto ennenkuin siirtyvät juoma-automaatille.

   Loppuviikoksi kyseltiin oikeasti töihin, muttaku mulla on se tuloraja täynnä...

   Poista
 5. Samaa sanon kuin Cara: on navetat vähän muuttuneet sitten 80-luvun jälkeen, kun kotona oli vielä karjaa. Eihän tuolla uskaltaisi koskea mihinkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei siellä paljoo tarvii koskeakaan, kun hommat hoituu. Oon katellu videoita, missä esitellään näitä uusia maatalousautomaatteja, kun rehuvaunukin menee itsekseen hakemaan eri rehusäiliöistä aineksia, sekoittaa rehun ja jakaa sen lehmille ilman, että ihmisen tarvii tulla ees paikalle...

   Poista
  2. Tuolla sentään ihminen kuljettaa sitä vaunua, ei robotti :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Syksyä, kunnianloukkauksia ja lottovoittoja

Kantokyky koetteella