Roskasakkia

No arvatkaa, tuliko sieltä mt-paikasta se aika kolmen viikon sisällä? No ei tullut. Ei ole kuulunut pihaustakaan. On se helvetti kun terveydenhuollon piirissä ei hommat toimi tämmösen joutavanpäiväisen ö-luokan eläkeläisen kohdalla ollenkaan. Kunnan pitäisi moiset palvelut kansalaisilleen taata, mutta joutuu joka asian takia soitteleen monet kerrat asiasta, minkä pitäs piru vie hoitua jo yhdellä soitolla, mutta kun eivät pidä mitä lupaavat. Kovasti kehotetaan hoitoon hakeutumaan ja sitten ei anneta sitä.

Eipä sillä, ei perheessäkään näytetä lupauksia pidettävän. Alan olla jo niin hajalla että en tiedä miten kauan jaksan, saanenko edes soitettua sinne paskapuljuun sen ajan perään ja annetaanko mulle semmosta vai käsketäänkö mennä jorpakkoon niin on yks vähemmän viemässä määrärahoja. Ja huutamassa erityislumihiutaleille. Huono ihminen ja huono äiti joka ei osaa edes lastaan kurissa pitää ja luotsata myrskyistä murrosikää läpi.

Kommentit

 1. Jaksamisia sinulle ja kiva kun kävit PuuPekkaa tervehtimässä. Saikulla olen tällä hetkellä ja tarkoitus on kuvata sienen elämänkaarta parin viikon ajan ja muutakin pihan pikkujuttuja ja päättää pikku kuvasarja Saulin vötkistely kuvaan.

  VastaaPoista
 2. Voi sinua! Lähetän vain suuret etähalaukset, että jaksaisit <3 , koska en muutakaan voi. Toivon todella, että jaksat hakea apua itsellesi, koska se kaiketi on ainoa asia joka sinua ja teitä kaikkia auttaisi. Voimia!

  VastaaPoista
 3. Ja piti vielä sanomani, ettet todellakaan ole huono äiti; sinähän teet kaikkesi lastesi vuoksi!

  VastaaPoista
 4. Voi, kun jaksaisit soittaa, ehkä saisit jotain helpotusta. Etkä sinä ole huono äiti! Voimia <3

  VastaaPoista
 5. En tunne ketään muuta niin lapsiinsa hienosti suhtautuvaa kuin sinä, vaikeissakin tilanteissa. Kunpa jaksaisit hakea apua itsellesi. Soita sinne terkkariin sitten kun olet kerännyt voimia vähän. Lämmin "isosiskon" halaus täältä!

  VastaaPoista
 6. Soita ja tivaa aikaa. Et saa jäädä jonkinlaiseksi väliinputoajaksi! Tarvitset apua.Luin nyt pitkästä aikaa kirjoituksiasi. Äideiltä odotetaan aivan mahdottimia asioita, ja siinä välissä pitäisi itsekin pärjätä ja pysyä terveenä. Isosti sua halaten.

  VastaaPoista
 7. Mä olen samaa mieltä muiden kanssa: sä jaksat uskomattoman hyvin ja paljon tyttöjen kanssa ja olet ihana äiti. Sitten vielä sinnittelet oman sairatesi kanssa - soisi kyllä, että saisit ajan ja apua. Koita jaksaa soittaa uudelleen ja kysyä miksei aikaa kuulu <3

  VastaaPoista
 8. *hal*

  Eräs tuttava on odottanut viikonlopun, että perjantaina murtuneet ja lauantaina leikatut luut sekä polvessa että kädessä saataisiin kipsattua. Varmaan vetoavat säästöihin, vaikka ilmeisesti kyseessä on työpaikan ilmapiiri..

  VastaaPoista
 9. Kiitos teille kaikille ihanat! ♥

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Elämäni risukasassa

Kukkia ja perhosia