Ahi ahi

Ahistaa ihan sikana. Mutta arvatkaa, onko mulla viikon kipunoinut kurkku nyt sitten ihan hyvä ja kivuton, kun olis se hoitajan aika? ON. Peruin ajan. Olis toki voinut mennä valittaan sille viittä muuta asiaa, mutta eivät tykkää jos menee jonkun muun asian varjolla.

Mietin joogankin jättämistä väliin nyt, kun on niin kauhea olo ja itkettää ja tekis mieli vaan mennä peiton alle, ja kun se kurkkukipu on kai vissiin painunu sit jonkinlaiseksi yskäksi ja on typerää yskiä joogatunnilla. Mutta kai mie sinne meen. Jos se vaikka auttais.

Sitä hiton mt-aikaakin joutuu ootteleen vielä viikon. Ja jännää, miten kaikki kasaantuu; samana päivänä samassa talossa mutta kuuden tunnin välein on sekä mun henk.koht aika että mejän vanhempien tukihenkilön aika nuopsyllä, ja vielä oli tarjolla kuopuksen HOJKSin teko samalle päivälle, mut se sentään siirtyi seuraavalle.

Pitkästä aikaa oli muuten blogin tilastoissa sana, millä oli tultu tänne; istumatikku. Kuulostaa hyvin hankalalta ja epäergonomiselta istumapaikalta...

Kommentit

 1. Tarkoittaakohan tuo istumatikku aktiivinojainta? :D Törmäsin kursseilla ergonomiakeskusteluissa semmoiseen vehkeeseen. Näyttää vähän joltain istumatikulta. Ite päätin tarvita jumppapallon istuimeks, semmoisen tekstiilipintaisen, toimistotyöhön soveltuvan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jumppapallolla onkin ihan mukava istua. Toisin kuin joku tikku. Mutta jos se on aktiivinojain, niin sittenhän siinä ei varsinaisesti istuta.

   Muistan, kun pesulassa joskus käytin hyödykseni sattumalta paikallaollutta jakkaraa, niin pomo tuli sanomaan, että ei saa istua; näyttää laiskalta.

   Poista
 2. Voi sua! Mä olisin kyllä silti käynyt sen kurkun vilauttamassa, saattaa olla vain hetkellinen parempi olo. Toivottavasti meni nyt sitten oikeasti vaiva ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä mie pelkäsin, että alkaako se heti uudelleen kun perun ajan, mutta ei oo kuulunu. Pysys nyt sit poissa kans!
   Tuntu vaan niin nololta mennä sinne että joo, mulla OLI kurkku kipee...

   Poista
 3. Mun tulee istumatikusta jotain hyvin kaksimielistä mieleen ;)

  Toivottavasti jooga tekee hyvää, vaikka yskittäisikin. Meillä on nuorimmainen flunssassa ja mulla tuntuu alkavan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulle en sitä kyllä sois, eiköhän sulla oo hengitysriesaa ilman flunssaakin. Jooga teki hyvää. Mulla oli hetkellisesti sellanen olotila, kuin olis masennus kaikonnut. Ei se kauaa kestänyt, mutta sai minut miettimään taas sitä lääkityksen aloittamista... voisko löytyä sellanen lääke, joka sais piristymään eikä tois sivuoireita liikaa...

   Poista
 4. Istumatikku... mä en halua tietää!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku on halunnu tietää XD ei se kyllä sitä tietoa oo mun blogista löytäny...

   Poista
 5. Hyvä, että menit joogaan. Ainahan se lähteminen tökkii, mutta sitten kumminkin tulee hyvä olo.

  Istumatikku on kallis:
  https://varuste.net/Istumatikku?_tu=54431

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on periaatteessa hieman samanlainen kuin parsinavetan lypsyhommiin kehitelty "ampiaisenpiikki", takapuoleen kiinnitettävä yksijalkainen jakkara...

   Poista
 6. Heh, onpa kehitelty istumatikku, ettei tarvii peukalonnokasa istua ja pittää tuulesta kiinni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä paljo peukalonnokkaa mukavammalta istuimelta näytä :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Elämäni risukasassa

Kukkia ja perhosia