Eiku

Enpä ole ennen nähnyt tällaista lämpökäyrää, mikä kulkee taaksepäin. Neljältä on mittari päättäny että eiku kolmelta olikin kylmempää :) Kaikkee se turha ja typerä ajan eestaas vekslaaminen teettää. Mieki heräsin tuolloin neljän maissa, enkä yhtään ymmärtäny että mun olis sillon pitäny nousta käänteleen kaikki manuaalisti käännettävät kellot. Mie tyhmä vaan luin kirjan loppuun ja nukuin uudestaan.

Ajattelin, että siitä kirjasta (Seppo Jokisen Rahtari) riittäis lukemista pidemmäksikin aikaa - sitä lestakirjaa luin sentään aika kauan ja aattelin että en nyt oo niin lukutuulella - mutta se olikin taattua Jokista ja niin hyvä, että luin vuorokaudessa alusta loppuun. Meillä kun on nyt kirjastot kiinni kun ne vaihtaa jotain järjestelmää... ja eihän ne järjestelmät ikinä toimi ensalkuun. Pitää pitää tarkkaa lukua palautetuista kirjoista. Isommissa kirjastoissa on se hyvä puoli, että niistä saa kuitin jos palauttaa automaattiin ja voi tarkistaa heti, menikö kaikki, mutta täällä kun se hoidetaan ihmistyövoimalla niin aina välillä sattuu, ettei joku kirja mee järjestelmään ja tulee karhuja ja huomautuksia turhasta.

Ei onneksi lähteny vielä kaikki lumet! Jos ennuste pitää paikkansa, ne lähtee vasta ensviikonloppuna. Tuulee kyllä kovaa.

Eilen oli ahdistava ja stressaava päivä. Oon huomannu, että sellasina päivinä jos en tuijota tietokonetta niin istun sohvalla ja tuijotan kattolamppua. Joskus seison ikkunan eessa ja tuijotan ulos. Kun ei pysty mihinkään alkamaan ja kuitenkin jossain on oltava niin sitten möllötän vaan. Pieniä ajatuksia jonkin asian tekemisestä aina välillä on, mutta ne jää ajatuksiksi. Tänään on pakko käydä ainakin auto tankkaamassa, muuten sillä ei enää kauaa kuskata lapsia seisakkeen ja kodin välillä. Ostin Lidlistä sellasen tuulilasipeitteen, ettei tarttis aamuisin raapata, mutta se on vähän liian pieni Picasson isoon tuulilasiin eikä ovien väliin tarkoitetut sivulärpäkkeet tahdo yltää ovien väliin, kun autossa on semmoset pienet sivuikkunatkin. Eilen se oli tuulessa taittunu yläreunasta. Aika joutava kapistus. Ehkä kumminkin parempi kuin se entinen eteisen matto, mikä mulla siinä joskus on ollu.

Pöö!Kommentit

 1. Pöö, naurava kummitus :) Täällä vaihtu eilisen lumisae ja lauha pakkaseen -7.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain sellasta tännekin on huomisillaksi luvattu. Onhan se kivempi ku loskaräntäsae...

   Poista
 2. Hieno lumivalo.

  Täällä on jäöätynyt kylätielle sohjo ja pitää lähteä autolla, saa nähdä miten pääsee. Tuuli on suoraan pohjoisesta ja varoitettiin sähkökatkoista ja kovasta tuulesta sekä liukkaasta kelistä. Kaikesta pitää erikseen varoittaa nykyään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä piti varoa tiellä, kun jouduin viemään toisen lapsen kaupunkiin asti (kiitos VR) ja vaikutti kuin olis tuo suolaamaton pikkutie ollu aika jäinen. Jopa bemarikuski mun perässä jätti reilun turvavälin kahdeksankympin alueella.
   Tuulivaroitus on meilläkin.

   Poista
 3. Meillä on taas se perinteinen yökkäävä kurpitsa valona vähän aikaa (ennen kun rutistuu). Tosin nyt on aamullakin hetken valoisaa kun väänneltiin niitä kelloja. Saa nähdä kuinka kauan sitä jatketaan - eiks kaikki suomalaismepitkin ollu sitä mieltä että EU-maat vois kukin tykönänsä päättää jatketaanko moista vai ei?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reuters ainakin uutisoi siitä kansalaisaloitteesta, että 70 000 suomalaista haluaa ajanvaihdosta eroon. Ehkäpä se järki siinä taas voittaa jossain vaiheessa...

   Poista
 4. Toivotaan, että tänään olis vähän mukavampi päivä :) Mä vilkutan kun huristelen ohi!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Syksyä, kunnianloukkauksia ja lottovoittoja

Kantokyky koetteella