Ennustuksia, vaikutuksia ja saavutuksia

No ei luvata enää kuivempaa ja kylmempää. Eilen piti olla poutaa, ja ihan koko päivän tihutti vettä. Illalla olikin sitten sääennusteet muuttunu sateisempaan suuntaan.

Eilen ku tultiin hakemasta esikoista, kattelin miten seisoo vesi pelloilla ja ojat on täynnä. Maa ei jaksa vetää, vaikkei se nyt enää jäässäkään ole. Hyvin upposi lyhtypidikkeet maahan, kun viikonloppuna niitä tökin pari kappaletta pimeää yötä valaisemaan. Vaikka eihän ne valaise, pieni liekki saa pimeyden näyttämään vaan pimeämmältä.

On taas ollu päänsärkyä joka päivä. Lääkkeen (jota syön vieläkin vain puolikasta) sivuvaikutuksissa yleisenä on kyllä se, mutta en muista että olis aiemmin ollu... vai liekö se ollu aina mun kaverina niin, että en oo ajatellu sen johtuvan lääkkeestä. Ei oo hääviä, että yhden lääkkeen sivuvaikutuksiin täytyy ottaa kolmea eri lääkettä... ja kaikki aiheuttaa väsymystä, eli luultavasti en jaksa lähteä lenkille vaan menen nukkumaan jossain vaiheessa päivää. Ennakoin sitä väsymystä pyykkäämällä ja imuroimalla, kun en kuitenkaan jaksa myöhemmin mitään tehdä. Ai niin, suunnittelin vielä suht isotöisen ruuan tälle päivälle... hmp.

Sitäpaitsi ulkona on rumaa.

Mutta sain imuroitua! Hyvä minä! Mies onneksi muistutti ilmalämpöpumpun suodattimien imuroinnista myös. Sen aika oli itse asiassa se, mikä pakotti ottaan imurin käteen, mutta ehdin jo unohtaa kun meinasin tehdä sen viimeiseksi. Ja pyykitkin on jo ripustettuna. Riittää mulle hyvin tän päivän saavutuksiksi. Tukankin harjasin.

Kommentit

 1. Kyllähän sä olet jo yhdelle päivälle tehnyt monenmoista juttua! Nyt vain kirjan tai sukan kutimen kimppuun tai reilusti päikkäreille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käväsin parin tunnin sikeillä unosilla, sitten söin ja menin kävelylle koirien kans. Nyt vois ottaa sen kirjan tai kutimen... paitsi että vieläkin väsyttää, voi olla että sellaisesta tulee toiset päikkärit.

   Poista
 2. Kunnon päikkärit tekee terää, minäkin vedin tunnin tänään. Olin vielä väsynyt eilisestä pitkästä lenkistä.

  Täällä on tosi raaka ja kolea ilma, sateita ei ole enää pahemmin ennustettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niitä oo ennustettu, mutta tulee silti... puolipilvistä piti olla, räntää satoi. Myäh.
   Väsyttää vieläkin.

   Poista
 3. Hyvä sinä, joinaki päivinä on nukuttava kahet päikkärit..varsinki pääkivussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on tehtävä. Pääkipu hävis kyllä, väsy ei.

   Poista
 4. Onhan tuossa jo yhdeksi päiväksi!!!

  Mulla on hierontapäivä joten ruoka oli helpoimman kautta ja nyt kutsuu sohva loppuillaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, en mie voinu toisille päikkäreille mennäkään, ku piti se ruoka tehä. Pottuvarpaan kokoisia pottuja kuoria soppaan monta...

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Elämäni risukasassa

Kukkia ja perhosia