Venyvä naama

Pitkän aikaa on ollu sellanen olo (ja peilikuva) että mun naama on alkanut oikeasti roikkua. Nahka on valahtanut sentin pari alemmas, luomet roikkuu silmillä ja kun kasvot rentoina avaa suun, näkyy alahampaat. Ne ei oo ennen tolleen näkyny. Mulla on kasvot sitä mallia, että nuorena on korkeat poskipäät ja vanhana tulee bulldogiksi. Poskiluut on alkanu tuntua ihon alla selkeästi. En oikeastaan ihmettele, miksi kauneusjulkimot vanhetessaan ottaa niitä poskitäytteitäkin. Rasva alkaa totella fysiikan lakeja ja painua maata kohden. Ja muuttaa sisäelimiin. 

Soitin isälle aamulla, se oli ihanan pirteän kuuloinen. Sen syöpäkasvain on isontunut, joten lopettivat sen kamalan Iressa-lääkityksen ja siirtyivät sädehoitamaan, ja lääkkeen sivuvaikutusten loputtua on isänkin olo kohentunut. Onhan se varmaan rankkaa sekin, että pitää päivittäin liki sata kilsaa matkustaa sen sädehoidon takia.

Joulukorttitehdasta oon koittanu pitää, mutta vähän huonolla menestyksellä. Ideoita on vähänlaisesti ja nekään ei toimi. Täytyy vaan matkia muita. 

Sään ennustetaan kuivuvan ja kylmenevän, mutta kyllä sitä sadetta taas saatiinkin. Aamulla heräilin pariin otteeseen että joko nousisin, mutta sateen ropina tuuditti takaisin uneen - nukuin peräti yhdeksään asti ja se on aika harvinaista. En ollu keittämässä isänpäiväkahveja... kakun olisin tehnyt, mutta sitä ei haluttu. Olkoon ilman sitten. Ei se syöny sitä miestenviikon kakkuakaan.

Siskokset torkkuu

Kommentit

 1. Se on se maan vetovoima, se vaikuttaa iän myötä enemmän, sanoi Newton mitä tahansa :)

  Koirat on kuin pienet pennut, hauskasti samassa asennossakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne usein on samassa asennossa, symmetrisesti peilikuvana tai jin/jang-asennossa tai noin. Sitä pienemmällä kerällä, mitä vilpoisampaa on.

   Poista
 2. Mulla on jo hyvin kehittyneet bulldogin posket. Tai ainakin hyvällä alulla. Niitä lerpakkeita joskus puristelen, että tästä kohtaa vois laittaa poikki ja kiristää. Toisaalta mietin sitten, että miksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan se tietysti ihan kiva, että en ole ainoa, vaikka toisaalta eihän tämä niin kiva ole.
   Kyllä se masentaa kun peiliin kattoo...

   Poista
 3. Söpöset tuolinvaltaajat :) Kaikki roikkuu täälläki, mut antaa roikkua vaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolinvaltaajat ilahduttaa ihan vaan tuolissa pötköttelemällä :)

   Poista
 4. Mä tulin just kylästä missä oli äiti ja tytär -terrierit, ihan supersöpöt <3 <3 <3

  Saman oon huomannut naamasta mäkin ja ihan vasta viime aikoina. Leuka valahtaa, ne bulldogin posket, ja mikä musta on ihan kaikkein kamalinta, suupielet roikkuu alaspäin. Mä haluun näyttää iloiselta, apua!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin ne suupielet roikkuu, mutta sen vastapainona mulle on tulossa pystyrypyt ylähuuleen n. sentin päähän suupielistä. Niinku joidenkin piirrettyjen naamojen suun päissä on. Syystä että posket on niin löysät että ne nukkuessa laskostuu silleen tyynyä vasten.
   Mutta näillä mennään, mitä on annettu.

   Koirat pääsi tänään pesulle. Muuta erityistä ei meidän isänpäivänvietossa tapahtunutkaan.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Syksyä, kunnianloukkauksia ja lottovoittoja

Kantokyky koetteella