Paholainen sukassani?

Sain valmiiksi viikkokausia nyhertämäni sukat, ja siitä tyytyväisenä yritin ottaa niistä jonkinlaista kuvaa, että pääsisin tänne leuhkiin aikaansaannoksellani. Sukkaan ilmestyi mustat "silmät" muistuttamaan, että ylpeys on synti!
Jahas, taas se kääntyi kylelleen. On tää ihme systeemi. Mutta tosiaan, mitään mustaa sukissa ei ollu eikä ole, otin useemman kuvan ja muissakaan ei näy. Suurennettuani kuvaa se näytti ihan siltä, kuin lanka olisi mustaa - ei niin että siinä olis joku roska edessä vaan se musta on neuloutuneena sinne muun värin sekaan. Enpä hoksannu ottaa siitä sitä suurennosta talteen ennenkuin pienensin kuvan.

Enkä jaksa taas tätä päänsärkyä! Monta päivää särkeny. Tiistai-iltana taisi alkaa, ke ja to oon ottanu migreenilääkettä mutta jälleen tänäaamuna särky palasi. Otin pienen annoksen migreenilääkettä ja sisuuntuneena lähdin lenkille, ettei mee taas yks päivä pilalle päänsäryn takia. Jonkinlaista uhmaa, että särky ei hallitsis elämää... ulkona oli hirveä ilma varsinkin paikoissa, missä viima siinä lentävine jäämuruineen pääsi kunnolla tuivertamaan. Lenkin aikana särky vaihtui toiselle puolelle päätä. No hurraa. Mutta oli ilo katsoa koiraa, joka riemuissaan juoksi kun sai hetken olla vapaana. Kiersin sen takia vähän pidemmän lenkin, mitä olin ajatellut, että saa juosta kun kerran haluaa.

Kommentit

 1. Kauniit sukat ne on kuitenki :) Täällä on ollu peräti kolme päivää ihanteellinen ulukoilusää, muutama pakkasaste eikä tuulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin oli yhtenä päivänä männäviikolla! Sellanen olis optimaalinen :)

   Poista
 2. Rähmäsateessa täällä lenkkeillään.

  Rokottesta vielä: Kävin tänään terveysasemalla, vein yhden mummelin tästä kylältä. Sielläkin huuteli terveydenhoitaja, että tule ottamaan rokote. En mennyt. Sen ainoan kerran kun otin töissäkäyntiaikana influenssarokotteen niin viikko sen jälkeen tuli joku räkätauti, tuli ja meni koko talven. Samoin oli parilla työkaverilla. Edes työterveyslääkäri ei saanut selville johtuiko meidän sairastelu piikistä vai oliko sitkeää flunssaa. siihen lopui piikkien otto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on tullu jo ihan oikeaa lunta! Ajokortillinen nykyajan nuoriso taas ottaa ilon irti ja menee kylki edellä tuossa liukkaalla tiellä...

   Siellä terveyskeskuksessa taas pappa kehui sitä rokotetta, kuinka ei oo ollu flunssia kun on ottanu rokotuksen :) just se sama, joka paheksui kauppakärryjen kahvoja pahimmiksi bakteeripesiksi. Kyllä sai taas itteensä hävetä, ku siellä oli niin iloisia vanhuksia ja ite on tämmönen. Ja niin vuolaasti kiittelevät, kun niitä auttaa.

   Poista
 3. Cara, en tiedä työterveyslääkärisi koulutusta, mutta minulle muutamakin erikoislääkäri (sisätautilääkäri, neurologi ja kardiologi nyt ainakin) perusteli ja selitti influenssan ja tavallisen flunssan eron. Minut saivat ainakin vakuuttuneeksi ihan järjellisellä selityksellä. Eri sairauksiahan ne ovat. Kannattaa vaikka googlata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aila, tiedän hyvin ko tautien eron.
   Tuolloin kävi noin, eikä silloin saatu selville johtuiko sairastelu piikistä. Joka vuosi influenssa-rokotteen koostumus aina on erilainen. Sinä samana talvena oli monia tapauksia samanlaisia ja epäiltiin,että rokotteesta on joku ainesosa puuttunut.

   Nykyään osataan vuosi vuodelta paremmin ennakoida tautia aiheutavat virukset.

   Jokainen tekee omat päätöksensä rokottautumisen suhteen, myös minä. Sain kyllä kirjallisenkin kutsun sairauksien takia.

   Poista
  2. Valitettavasti ei tee. Meillä töissä rokotteen ottamatta jättäminen on irtisanomisen peruste. Ihan vielä ei kai täysin laillista, mutta keväällä.... Nyt uhkaa kuitenkin jo käytetään :(

   Poista
  3. Laitonta se on todellakin Helmi, mutta paskamaista uhkailua, koska työpaikka panoksena.

   Influenssarokote ei suojaa ketään taudilta täysin. Se ei myöskään takaa, etteikö tautia voisi tartuttaa eteenpäin.

   Poista
 4. Ihanan pirteän väriset sukat!

  Voi toivottavasti tuo sun päänsärkysi jo helpottaisi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väri sukissa on hyvä, sentään :) muuten ne on vähän epäkurantit...
   Nyt illalla on (toistaiseksi) ihan hyvän tuntunen olo päässä.

   Poista
 5. Tosi hienot sukat!
  Sympatiat päänsärystä, täällä kans menossa taas pahempi vaihe ja tänäänkin piti tehdä yhtä jos toista mutta päivä meni pää polvien välissä. Lumivoittoista räntää nyt alkuillasta, toivotaan että muuttuu kokonaan lumeksi koska jo nyt huomattavastti valoisampaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auttaako pään polvien välissä pito? Tosin mulla on maha kyllä pahasti tiellä, ei taida yltää...

   Poista
 6. Kauniit värikkaat sukat ♡ Tsemppiä päänsärkyyn!

  VastaaPoista
 7. Kivat sukat ja piru on hupaisa :)

  Työkaveri otti influenssarokotteen, sai kauhena kuumeen (syöpäsairas ihminen) ja niin pahan polvinivelten tulehduksen, että ei kävellyt viikkoon ja oli välillä sairaalassakin tiputuksessa. EN ole koskaan ottanut i-rokotetta enkä ota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, joskus tulee kaikkee, otti rokotteen tai ei. Mulle tai mun lähipiirille ei oo rokotteista ikinä tullu mitään, mutta en taida tuntea myöskään ketään influenssan sairastanutta.

   Poista
 8. Upeat sukat!

  Tsemppiä ja ihmeparantumisia päänsärkyyn <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Syksyä, kunnianloukkauksia ja lottovoittoja

Kantokyky koetteella