Ei vieläkään

Olipa kauhea herätys aamulla puoli viisi, kun aura-auto ajoi hirveällä rysähdyksellä kiveykseen tässä vieressä. Meni aura rikki, sen piti jättää auraukset siihen ja lähtee vaihtamaan. Mietin, kuinka väsyny seki kuskiraukka oli, oliko ajanu koko yön vai oliko heränny kolmelta auraamaan... ei oo hääviä hommaa lumiaurakuskin työ.

Mun eilinen päivä ei ollu häävi kanskaan, vaihtelevan kokoinen päänsärky ja ihme heikotus. Pyykkikoneen täyttäminenkin sai sydämen hakkaamaan kauheasti. Liekö alkuviikkoinen verenluovutus jotenkin aiheuttanut tavallista heikomman olon. Nukuinkin monta tuntia keskellä päivää, ei ole mun tapaista sellanen. Vieläkään ei ole kovin vahva olo.

Lunta tulee ihan kivasti. Monta kertaa saanu harjata rappuset tänäaamuna. Kävin koirien kanssa oikein talutinkävelyn puoli kuudelta, kun halusin katella miltä maailma näyttää eilisen jälkeen.

Vuoden ensimmäinen joogatunti sai jäädä väliin, kun kuopuksella oli migreeni ettei se päässy kasiin kouluun, ja kumminkin sen piti aamupäivällä olla siellä kun oli kuraattorin aika. Sai sovittua hieman vähemmän stressaavia järjestelyitä loppuviikon tunneille. Hienosti se on alkanu hoitaan ite asioitaan.

Näin taas tappo- tai ainakin vahingoitusunia. Joko minua yritettiin tappaa tai mie kävin ahdistelijoitteni kimppuun puukko kummassakin kädessä. Mistähän mun alitajunta nyt koittaa mulle kertoa. Voi olla, että taas niistä katsomistani ohjelmista. Huvittava yksityiskohta muuten oli se, että mua uhattiin aseella siinä unessa, mutta mie vaan puristelin peilin eessä näppyjä naamasta. Ei kiinnostanu tuunko ammutuksi vai en.

Eilisen päänsäryn takia oli ajatus, että illalla ottaisin migreenilääkkeen, mutta just nukkumaan mennessä ei tuntunutkaan niin kipeeltä enkä ottanu ja nyt se sit on edelleen jäljellä. Kaihertaa vasemman korvan takana.

Kommentit

 1. Tuyli mieleen että jos, niin kuin sulla, on lääkitys ja sit luovuttaa verta niin sihtaako ne ne lääkeaineet sieltä jotenkin pois vai pärähtääkö ne sille seuraavalla potilaalle? Vai puoliutuuko ne lääkkeet siellä veripussissa ja kun tarpeeks ollu ni ei toimi enää? Kysyppä ko käyt ens kerralla.
  Toimiiko migreenilääke noin ulkopuolisesti, korvanappina? Ja onko se nyt sellainen viranomaisnappi mistä kuuluu: -Potus valmiina..potus liikkuu...potus pyörtyy...potus sängyssä takas...potus twiittaa...;DD
  (President Of The United States)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne pärähtää seuraavalle, siksi kaikkia lääkkeitä ei voikaan käyttää, jos luovuttaa. Esimerkiksi aspiriini on myrkkyä leukemiapotilaalle, sen varoaika on pidempi kuin vaikka ibuprofeenin. Määrät veressä on kuitenkin useimmiten niin pieniä, ja enemmän rajoituksia aiheuttanee sairaudet, kuin niihin määrätyt lääkkeet.

   Toimiskin migreenilääke ulkoisesti. Tai silleen paikallisesti vain päässä, mutta kun tekee kutjun olon koko kroppaan...

   Poista
  2. Just lääkkeiden takia minun veri ei kelpaa luovutukseen. Mieluusti kävisin.

   Poista
 2. Kävin just kurkkamassa auton päältä ja ei kauheesti ole täällä tullut lunta. Mutta tosi valkoista on ja valoisaakin. On se päivä pidentynyt!
  Nyt kun vielä sais aurinkoa - tosin nyt kun kurkkasin 10 päivän ennustetta, niin totta kai sitten aurinkoisena päivänä on -18 astetta pakkasta - hrrr!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meilläkin mies päivitteli kaheksaatoista astetta sääennusteessa. Pääsee jäädytteleen, jos sattuu huvittaan :)
   Niin se maailma on muuttunut - ennen 32 astetta pakkasta oli kova, tai 28, nyt ei taho kymmenessä tarjeta...

   Poista
  2. Pakkanen on kivaa!! Sisäänhengitettävä ilma muuttuu jotenkin ..puhtaammaksi? Ja pakkasesta selviää vaatetta lisäämällä, vaan revippä ihoa pois kun on kolmyt lämmintä...huoh....en ole juurikaan kesäihminen vaikka vanhemmiten alkanut lämpö miellyttää luita.

   Poista
 3. Valkosta täälläki tiputtelee maahan, nyt voi kirjottaa, että taaskin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie tuolla kolailin ja kattelin, että aurinko häämöttää pilvien takana ja sade lakkas, mutta näkkyy sitä olevan tulossa lisää. Huomena saa taas kolata...

   Poista
 4. Meillä tulee lunta oikein kunnolla. Auraa ei ole vielä täällä yksityistiellä näkynyt. Kävin kaupassa ja kunnan hoitama tie oli tiptop-kunnossa. Kotiin en olisi päässyt jos mies ei olisi tehnyt tielle kolalla uria auton pyörien kohdalle tuohon ylämäkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko teillä joku tietty urakoitsija palkattu auraamaan, vai auraako joku tien osakkaista? Aika kurjaa, jos ei homma pelitä. Sitä kuitenkin vielä jonkin aikaa sateleekin.

   Poista
  2. Meillä on palkattu auraaja. Palkattu tieisännöitsijä hoitaa tieasiat tosi sukeasti, mutta ei voi vaihtaa kun ei niitä joka oksalla kasva.

   Vieläkään ei auraa ole tullut. Mies kävi jo työntämässä naapurin naisen autoa, että pääsi kotiin tuon mäen ylös.

   Laitoin viestiä tieisännöitsijälle, puhelimeen ei vastannut.

   Poista
 5. Meillä on ollut runsaasti lunta ja lisää tulee. Lunta on varmaankin 70 cm. - Mukavaa viikonlopun alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin. Eipähän palellu kasvit niin helpolla, jos tulee kovempia pakkasia!

   Poista
 6. Minä näen myös paljon unia, ihan päättömiä selviytymis- ja seikkailu-unia tavallisimmin. Joskus seikkailut ovat aika pinnallisia, eivätkä ne väsytä aamulla. Joskus taas unet menevät enemmän kuin iholle ja yön rehkimisen jälkeen on aamulla kovin uurastanut olo...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tekee unissaan niin paljon töitä että aamulla on väsyneempi kuin illalla nukkumaan mennessä? No jo on....;D

   Poista
  2. Joo, toiset unet tulle iholle ja jääkin siihen. Tai päähän.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Elämäni risukasassa

Kukkia ja perhosia