Huonompia päiviä tarvii, että hyvät erottuu.

 En tiedä vaikuttaako lääkkeen unohtaminen näin nopeasti, mutta samalla lailla viime viikonloppuna, kun unohdin sunnuntailääkkeen (mikähän siinä on, että aina sunnuntai?) niin oli maanantai ankea. Vai onko se luonteenomaista maanantaipäiville? Tai aamuhan nyt vasta on. Kahvikin on pahaa, jopa tämä tuore vastakeitetty. Yleensähän mun aamun eka kupillinen on jo pari tuntia pannussa painunutta, mutta nyt uusi kahvikin maistuu pahalle. Eikä oo pullaakaan! Ja kaupoissa on jo laskiaispullia - ollu jonkin aikaa - ja ne on kyllä semmosia jotka mua himottaa. Himosin mie jouluna torttujakin, mutta en kuitenkaan ostanut, nyt kyllä tekis mieli tehdä laskiaispullia.

Joka vuosi jossain kinataan siitä, kumpi on oikea laskiaspulla: mantelimassa- vai hillotäytteinen, mutta mulle kelpaa molemmat tai vaikka ilman kumpaakin, kunhan on paljon kermavaahtoa. Nutellatäytteinen on kans hyvää, mutta se on kuulemma "nutellahuorausta" :D

Homekoiraa voisin kyllä kans käyttää täällä kämpässä. Ne öiset/aamuiset päänsäryt ja verijuovainen räkä ja sen paljous. Tänäaamuna lähetin miehelle viestissä kuvan ja kauhistelin, miten voi naisihmisen nenästä tulla tällanen. Sitten perään että ihanaa, että mulla on ihminen, jolle voin lähettää sellasen kuvan ja päivitellä asiaa, koska kenellekään muulle en totisesti voi! Sivistymätöntä ja ällöttävää.

Mutta pe-la oli flunssankuuloinen olo, otin ibumaxin, od:n vitamiineja ja huuhtelin nenää muutaman kerran, niin meni olo taas ohi. Jaksoinhan mie sinne kaljakoskireissullekin lauantaina olosta huolimatta... mies meni vielä sunnuntainakin, mie jäin kotiin pyykkäämään mieluummin.

Koirakin huolettaa. Mun piti viedä ne tässä kuussa steriloitavaksi, mutta nyt näyttää kuin toisella olis juoksu alkanu, vaikkei vielä olis aika. Kohtutulehdusmörkö tietysti kummittelee, mutta oirekuva ei oikein sovi siihenkään. Vähän vaisu se kyllä välillä on, mutta sitä se juoksukin toisinaan tekee.

Kuvan huono laatu johtuu siitä, että se on napattu Whatsapp-keskusteluun ja sieltä siirretty. Mutta tuon näkönen se eilen oli melkeen koko päivän. Niinku olis jotain vailla ja hämmentynyt.
Kommentit

 1. Runebergin torttuja oli viime viikolla kaupassa myös, en onneksi tykkää niistä. Olen siitä kummallinen, että en tykkää oikein kummastakaan, en laskiaispullista ainakaan hillolla, enkä mantelimassallakaan. Mielummin tavallinen pikkupulla ilman höysteitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Runebergerit ei mee täälläkään. Sahajauhopullia makialla silmällä. Joskus leipomossa piti pakata sellasia, ne oli tehty hyvissä ajoin ja pakastettu, mutta otettu sulamaan liian myöhään -> sisältä oli vielä jäässä kun kostuketta laitettiin. Tulos: päältä ihan liian märkä, sisältä rutikuiva. Yök. Ja kauppaan toimitettiin hyväuskoisten ostajien petkupulliksi.

   Poista
 2. Pulla kuin pulla. Jos ei hilloa/täytettä ollenkaan vaikka pitäisi ni sit on petkupulla.
  Verijuovainen limaklöntti, oi rakkaani, ole hyvä;DDDDDDDDDDD Ei kun kuva isonnettuna kehyksiin ja teokselle vetävä nimi tyyliin Rakkauden sisältö ja hintalappuun 1500,-


  Koiruus on kyllä nyt jotenkin viestivän oloinen, jos hän on sattunut kuuntelemaan zeppeliinin Dazed and Confused? Silirapseja kilo kuiteski<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti keksin käyttöä petkupulla -sanalle, ks. ylempi viesti.

   Ja tuossahan sulla on hyvä runon aihe, kun siitä rakkaudesta runoilet ;) räkää ei mies kammoa, mutta synnytyssotkut veti vähän naamaa kalpeaksi, eikä vauvankakkakaan ollu sille ihan neutraalia ainetta...

   Koiraa täytyy nyt vähän tarkemmin seurata.

   Poista
  2. Eiks ole hyvä sana;) Kuulin sen erään tytön suusta olin heti että mitä sä sanoit, se on mikä? repesin huolella, jotkut sanat vaan on ;)

   Poista
  3. Viimeksi jostain ostettu laskiaispulla oli petkupullaa, kun siinä kermavaahtoa oli vaan ohut rinkula ja hattu oli pantu keikkumaan semmosen onnettoman reunuksen päälle. Vähän hilloa ja sit tyhjää ja hattu.

   Poista
 3. Mä veikkaan, että lääkkeen unohdus vaikuttaa tosi nopeasti. Ainakin itselläni huomaan heti muutoksen mielialassa ja pojallani, jonka annostus on iso, muutos on huomattava jo yhden päivän unohduksen tai lääkkeen loppumisen vuoksi.
  Toivottavasti koiralla ei ole mitään ongelmaa. Mä veikkaisin juoksun alkamista. Moni on täällä sanonut, että koirat ovat silloin ihan outoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vaikutusasia on siitä outo, kun kuitenkin vaikutuksen alkamista saa odotella pari viikkoa vähintään, että pitoisuus sitten notkahtais heti. Otin sen eilen illalla sitten, vaikka aamulla pitäisi.

   Juoksulta se vaikuttais. Ihmettelen kyllä, kun ne välit on ollu aiemmin 7-8kk ja nyt vaan 5.

   Poista
 4. Suloinen tuo on kun mikä, vaikka vaisu oliskin <3

  Mä luin että kaljakioskille jaksoit lähteä. Onhan se saavutus sekin, heh.

  Huomaan heti aamuisin niistäessä jos on liikaa ollu huonoissa paikoissa, se karstan määrä... yök. Ja helposti rupeaa sitten ihan verta nenästä tulemaan, jos oikein on limakalvot lujilla. Kuvia en kyllä oo ottanu ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karstaa, sehän se oikea sana on sille mitä mie ajattelin ku nenän sisältä kuorettuu. Enkä miekään rutiinisti niitä kuvaile, mutta tollasia superjättipotteja ei yleensä tuu :)

   Poista
 5. Mulle kelpaa pulla kuin pulla, mutta olenkin pullaihminen. Hyvä pulla hakkaa mennen tullen kaikenlaiset leivokset.

  Voi koirulia <3 Meillä on jo ihan reipasta kattia, ei haitannut haava ollenkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viinerithän on pullia, onhan? Cappucino, viineri ja sijainti Kööpenhamina ni jo vain on mukavaa elämä=) Siis en ole nyt, kunhan tuli mieleen.
   Sirius<3

   Poista
  2. Leivoksissa yleensä tunnutaan keskittyvän enempi ulkonäköön kuin makuun, mutta pullan maku on aina suurinpiirtein pullan makua. Harvemmin sitä pullaan pettyy kuin leivokseen.
   Olikohan se jossain Jyväskylässä semmonen yläkertakahvio, jossa siskon kans valittiin herkullisen kermaisenkuohkeat namit kahvin kans, niin se "kerma" olikin jotain kovaa mautonta mönjää. Hyh. Varsinaista petkupullaa.

   Poista
  3. RH: Tuo on totta. Usein jossain pienessä leipomossa on saanut todella maukkaita leipomuksia, koska he tekevät ne vielä tarpeeksi pienissä erissä :)

   Surku teidän kermakokemusta :/

   Susj: Elämäni parhaan suklaakakkupalan olen syönyt Lontoossa, mutta siitä tulikin aivan järkyttävät suklaaöverit. Melkein jä syömäti :P

   Poista
 6. Ei yhen päivän lääkityksen unohtaminen pitäs mitään vaikuttaa!

  VastaaPoista
 7. Kommentti karkas :) Ei mantelimassaa, ei nutellaa, eikä pelkkää hilloa vaan omanlaiset täytteet kouluaikojen reseptillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt rupes kiinnostaan, mikä täyte on sitä oikeanlaista!

   Poista
 8. Elämän hämmentävässä sekatarjoilussa kannustan teitä jaksamaan ja koiraa tervehtymään. <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Elämäni risukasassa

Kukkia ja perhosia