Just another day in migraine.

Ja taas yksi särkypäivä. Ja kun en enää erota, mikä on migreeniä ja mikä ei. Vois ottaa kerrasta oikean lääkkeen, eikä aina niitä kaikkia kun se eka ei tehoa. Meneillään on noidankehä, jossa päänsärky aiheuttaa hartioiden kiristymistä ja eilenillalla (vai olikse toissa-) huomasin, että otsakin menee kurttuun ja tuntuu että koko naamakin on kireällä. Ja se taas aiheuttaa lisää särkyä, mutta toisenlaista.

Jumppakuminauhan kera tein hartioille liikettä, ja ehkä se jotenkin auttoi. Pitäskö vielä kasvojumppa vetästä...

Sori kun aina valitan, mutta ei mulla oikein ole mitään muutakaan kanavaa valitukselleni. Ja valituksen sisällä pitäminen tekee entistä sairaammaksi. Ulkonakaan ei oo kivaa kun kaikki paikat on kaljamalla, en luota liukuesteisiinkään kengissä tarpeeksi, että voisin rennosti kävellä. Mutta eipähän ainakaan sada. Kai. Ennenku huomenna.

Kuopus sai joululahjaksi akryylivärisarjan, ja tässä päivänä muutamana tekaisi tällaisen. Ihastuin siihen kovasti, nuo siniset värit on upeita! Ei ne niin kuvassa hohdakaan, kuin luonnossa.

Huomenna jatketaan viikko sitten aloitettua autonmetsästystä kaverille, jonka vanha kaara vetelee viimeisiään, mittaritkaan ei enää toimi ja se ei kuulemma uskalla ees pestä autoa, ettei ruosteiset pellit rapise pois :) Mies on ollu sille apuna, sehän kyllä tykkää katella autoja netistä ja käydä niitä koeajamassa, pelkään vaan että sille tulee autokuume... ilmeisesti Loviisassa on joku auto, mitä aikonevat käydä katsomassa. Toivon, että mulla on huomenna päänsärytön päivä.

Ja se pihabongauskin olis ja sunnuntaina äänestys. Miten musta tuntuu, että presidentinvaalit on paljon suuremman mielenkiinnon aiheena ihmisillä, kuin ne vaalit, joissa valitaan niitä OIKEASTI päättäviä ihmisiä, joilla on sitä valtaa mejän asioihin? Jotkut touhottaa, että kohta asiat kääntyy mallilleen ja tulee eri meininki kun se oma ehdokas pääsee presidentiksi - kun se on kuitenkin lähinnä vain valtion keulakuva. Eihän sillä valtaa ole paljon mihinkään.

Esikoinen on työkeikalla, se on palkattuna kissojen ja koirien (yht. 6kpl) hoitajana eräässä perheessä, kun isäntäväki on lomareissulla. Asuu siellä niillä ja käy sieltä koulussa. Sen piti saada kotoa jotain tavaroita sinne, joten tulikin koulusta tänne, hain sen junalta, käytin kotona ja vein sinne paikkaan.

Juuri muuta en sit oo saanu tehtyä, oon koittanu vaan eri keinoin parantaa päänsärkyä. Ibuprofeenia ja parasetamolia ja piikkimattoa ja nukkumista ja ulkoilua ja sumatriptaania ja hartiajumppaa... sen tiedän, että nukkuminen ei tee hyvää. Jäykistää hartioita entisestään. Piikkimatto ja jumppa on hyvä.

Kuopus meni esittään poikakaveriaan mun siskolle, ovat viikonlopun siellä. Sisko oli liukastunut ja saanut kuusi tikkiä polveensa! Onneksi ei luita murtunut. Näinä päivinä on taatusti murtunut yheltä jos toiseltakin luita.

Mulla ei ollu mitään asiaa, mutta niin vaan tuli taas tekstiä. Kumma, joskus sitä vaan tulee. Ihan niinku ennen vanhaan.

Kommentit

 1. No on kyllä hieno maalaus, upeat värit!!!

  Mäkin toivon sulle särytöntä päivää ja autokuumeetonta miehelle ;-)

  VastaaPoista
 2. Mieki tykkään sinisestä kuutamotyöstä :) Oon seurannu migreeniä potevia kauan ja todella särky muuttuu, ettei aina oo varma mitä särkyä se on. Onko jumisärkyä, lääkesärkyä, nestehukkaa vai mitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen tiesin, että jos se on toisella puolella päätä, se on migreeni, mutta nykyään tavan säryt voi olla vaan puolessa päässä ja migreeni koko päässä. Jos oksettaa, se kyllä yleensä on se migreeni.

   Poista
 3. Onpa sulla lahjakas lapsi! Todella upea maalaus...

  Tiedän tuon päänsärkykierteen. Tuo kasvolihasten rypistelystä tuleva päänsärky on salakavala, sitkeä ja lahjomaton. Itsellä kesti kauan, ennen kuin ymmärsin, mistä se päänsärky tulee. Tehorentoutuminen (kuulostaapa rentouttavalta ;-)) ja päähieronta kannattaa ottaa aktiiviseen käyttöön.

  Kiinnostavatkohan presidentinvaalit siksi paljon, että Trumpin valitsemisen jälkeen on nähty, että presidentillä on väliä?

  Jaksamista, hengittelyä ja rentoutusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Päänhierontaa en ole koskaan kokeillut, paitsi sellasella vispilällä, mutta se on lähinnä kutitusta.

   Poista
 4. Valita ihan rauhassa.
  Kuopus tekaisi??? Mitä vittua, joku taiteilija???? Minä en saa tuon teoksen alaosossa olevia värejä aikaiseksi vaikka yritttäisin ja hän vaan tekaisi? Höh....kateellinen ja perkele.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se taiteilija, ja sanoo "emmä osaa piirtää/maalata". Hirmu hienoja lyijykynäpiirroksia koirista teki yhteen väliin. Hirmu pienenä jo teki ihan näköisen vesivärimaalauksen Masista, siitä sarjakuva(anti)sankarista juu nou.

   Poista
 5. On hieno maalaus <3

  Olisko sulla sellaista kauratyynyä, jonka voi mikrossa lämmittää? Se saattaisi auttaa niihin muihin särkyihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On meillä kaksikin, mutta tytär niitä käyttää ja on jättäny ties mihin...

   Poista
 6. Mun on myös kehuttava maalausta. Todella upeat värit. Tulee mieleen Harry Potterin juna :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä millanen se on, mutta voisin kuvitella että tuollainen :)

   Poista
 7. Onpa kauniit siniset värit tuossa teidän nuoren taiteilijan työssä.

  Migreenissä on tosiaan kurjaa kun on niin monenlaisia oireita, että aina ei huomaa ottaa oikeaa lääkettä ajoissa. Olen ruvennut ottamaan mielummin turhaan kuin liian myöhään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mieki, ja otan välillä kaikki päällekkäin jos olis ehdottoman tärkeää päästä särystä. Päästää pää päänsärystä.

   Poista
 8. Omassa blogissaan saa valittaa, mitä tykkää. Ja migreeni on semmoinen tauti, ettei sitä ymmärrä kuin toinen migreenistä kärsivä. Mullekin on sanottu, että eikö siihen voi asennoitua sillai, ettei se haittaa elämää. Hah, kun päässä jyskyttää kymmenen lekaa ja yrjöät yrjöämistäsi, mieti siinä sitten jotain pitsinnypläämistä. Tää sanoja ei sairastanut ko.tautia. Että joo. Onks sulla hampaisiin purukiskoa? Mulla on ja olen huomannut, että pitämällä sitä pään ja niskan lihakset ovat paljon rennommat. Mullakin vielä jälkisärky jomottelee. Ei ehtinyt rentoutumaan, kun olin 2 päivää töissä vuorovastaavana. Eli hoidat omat potilaat, oot vastuussa koko putiikin järjestyksestä ja vastaat miljoonaan puheluun. Esimiehen töitä ilman palkkaa :(

  On upea sun tytön maalaus!! Tuli mieleen vanha laulu: hopeinen kuu luo merelle siltaa. Eikös taiteilijoilla ole elämäntuskaa enemmän kuin tavallisilla pulliaisilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä väitetään, että taiteilijoiden luonteenlaatu on oikullisempi kuin tavallisten pulliaisten...
   Mulla on purukisko, kallis kuin mikä mutta kummasti puristi alusta lähtien hampaita, ikäänkuin mun hampaat olis ollu leveemmällä kuin kiskoon muotitetut. Sit se putoski vahingossa käsienpesualtaaseen ja meni rikki :( oon miettiny ostaa netistä jonkunlaiset, koska kyllä mie puren hampaitani yöllä, joskus enemmän joskus vähemmän. Sen tuntee herätessä hampaissaan.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Elämäni risukasassa

Kukkia ja perhosia