Lateraalinen magnosellulaarinen nidopalliumin tumake

Onko teillä bloggerin kirjoittajilla, kommentoijilla ja "tilinomistajilla" ollu hitautta kommentin julkaisussa ja muissa bloggertoiminnoissa? Epäilin, että tää kone vaan on hidas, mutta ei samaa ole sitten muilla sivustoilla havaittavissa. Olen huomannut olevani kärsimätön ihminen, kun hommat ei pelaa. No, jo ajat sitten.

Tänään oli tyttärellä hoitoneuvottelu nuopsyllä, oli tosi pätevän ja kivan tuntuinen uusi lääkäri. Edellinen puhuikin niin hiljaa mutisten, ettei tyttö kuullut kysymyksiä eikä uskaltanu kysyä mitä tai pyytää puhuun lujempaa. Nyt siltä tuli juttua ihan eri malliin. Sanoinkin sille jälkeenpäin, että olin ylpeä siitä kun se oli niin reipas ja sai puhuttua asiansa ihan ite. Mie sanoin vain pari välihuomautusta, mutta en ees siihen puuttunu, kun ystävien olemassaolosta kysyttäessä tyttö ei maininnut poikakaveriaan ollenkaan. Ajattelin että eipä oo mun asia. Ja tuli sekin mieleen, että onko niillä menny välit huonoksi, mutta puhelimessa kuulostivat juttelevan ihan entiseen malliin.

Muuten on kyllä menny kuopuksen kans hyvin, se tuli mun kans kauppaankin ja innostui tekemään avokadopastaa. Onnistuttiin löytämään hyvä ja sopivan kypsä avokado, jota se ensin kuvasi ja sitten laittoi sen ruuaksi ja söi.

Ihan syötävää se pasta oli kun maistoin, vaikka omat kokemukseni avokadosta ei oo olleet sellasia, että ihan ostaisin ja söisin. Kaipa kaikki on hyvää, kun panee valkosipulia ja parmesaania tarpeeksi sekaan.

Oon niin ärtynyt ja vihainen mejän maan johdon toimista, että menin ja allekirjoitin sen sopeutumiseläkkeestä luopumisaloitteenkin. Silläkin on nyt aika paljon jo kannatusta, ei tosin viittäkymmentätuhatta. Ainakaan vielä. Tuleehan siinä vähän olo, että on kateellinen ruikuttaja, mutta eipä niille tavallisille potkujen saajillekaan pääsääntöisesti mitään sopeutumisapuja tule. Ei vaikka olis kuinka tiukkaa, ja sen päälle pannaan vielä täysin mahdottomia vaatimuksia. Siellä ne istuu isolla palkalla tekemässä leikkauksia köyhimpien toimeentuloon ja sitten, kun kukaan ei niitä enää äänestä sinne niin niille vielä maksetaan veronmaksajien rahoilla eläkettä ettei niiden ikinä enää tarvi tehdä töitä. Siis jos tarpeeksi monta vuotta istuu eduskunnassa. Kuka muu saa 7 vuoden työstä varhaiseläkkeen, joka kestää vanhuuseläkkeen alkamiseen asti? Voihan tämä olla kateellisen köyhän nillitystä, mutta ei epäreilusta saa oikeudenmukaista sillä, että sanoo "asetu itse ehdolle ja mene sinne päättämään asioista".

Pitäs ostaa koirille sellaset puhallettavat kaulurit ku ne menee kohta sinne sterilointileikkaukseen ja ne tötteröt on niin kauheita. Silti pitää pitää huoli, etteivät "hoida" toinen toistaan nuolemalla haavaa... mutta niin ne kaulurit. Hintahaitari on 16 eurosta lähes kolmeen kymppiin. Kyllä ei kannata ostaa Peten koiratarvikkeesta tai Mustista ja Mirristä. Just puhuin niiden koirantakkien hinnoistakin, sama tuote maksaa niin erilaisia summia paikasta riippuen.

Enkä oo vieläkään saanu palautettua sitä kirjaa. Ja joku sitä oottaa. Se kirjasto vaan ei enää oo matkan varrella niinku ennen.


Kommentit

 1. Taidan painua itekin allekirjottaan ton aloitteen. Ei mistään muustakaan ammatista saa viiden kuuden tontun sopeutumiseläkettä, jos duuni ei jatkukaan. Joten ei todellakaan tarvi maksaa poliitikoillekaan, samat säännöt kaikille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan. Samat säännöt kaikille.

   Poista
  2. Täsmälleen samaa mieltä, aktiivimallin myllyyn ja leikkuriin kansanedustajatkin (malli on sysip*aska mutta siitä en edes aloita)!

   Poista
  3. Niin, sinne vaan samaan, jos ei työtä löydy.

   Poista
 2. Blogger on todella hidastellut kommentin julkaisussa, joten vika ei ole sun koneessa.

  Sopeutumiseläke on todella hävytön keksintö, monet pelaa yritystoiminnassa ja saa koko sopeutumiseläkkeen. Törkeää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän ne kikkailun osaa, tai on varaa maksaa sellaiselle, joka lain kiemurat tuntee.

   Poista
 3. Blogger selvästi miettii, mitä kannattaa julkaista. Kestää meinaan munkin kommentit aivan helkutisti. Jokohan se vihapuheen paljastus algoritmi on lanseerattu bloggeriinkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se ei sit oo oppinu lukemaan vielä, kun kestää niin kauan raksuttaa :)

   Poista
 4. Samaa täälläkin Bloggerissa on nyt jotain tekeillä koska eritoten kommenttien julkaisu on yhtä tuskaa ja toinen missä huomasin tämän asian, on se kun työstää blogin koodia. Sivu jäätyy täysin ja lähes heti muokkauksen alettu ja ketutti tämä asia niin paljon että lähetin ylläpidolle viestiä kahteen eri otteeseen.

  Sopeutumiseläke on yksi niistä mikä osoittaa sen että me olemme täysin lammaskansaa koska vastaavia toimenpiteitä mitä päättäjät ovat nyt tehneet kuten juuri tämä sopeutumiseläke ja aktiviimalli, olisi tehty vaikkapa italiassa, kreikassa tai espanjassa, niin siellä olisi helvetinmoiset mellakat ja tasan niin kauan kunnes muutos tapahtuisi mutta täällä? Ei, täällä jupistaan nyrkkiin nurkan takana ettei virkavalta kuule ja se on sääli se.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan viestit ylläpidollekin jäätyy matkalla :)
   Suomessa riittää myös niitä kimppuun hyökkääjiä, jotka hyvin pinnallisin tiedoin ja väärinkäsityksin alkaa painostamaan niitä, jotka yrittää panna hanttiin. On se nytkin nähty, että ad hominem-argumenttia käytetään tämän aktiivimallia vastustavan aloitteen käynnistäjää kohtaan, kun ei ole mitään faktaan perustuvaa syytä puolustaa ko. mallia.

   Poista
 5. "-Tuulitunnelissa, tiedän olevani
  paikassa oikeassa, todessa. Sus'

  capiche?

  =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Non capiche. La galleria del vento è un'illusione. In questo caso. En oikeesti osaa italiaa, haluaisin kyllä osata...

   Poista
 6. https://yle.fi/uutiset/3-10015080
  Muahhah. Kansa on pottuuntunut ja tuokin aloite meni yli 50k nimen että napsahti.

  VastaaPoista
 7. Bloggerissa on tosiaan ollut vikaa muutaman päivän, mutta jommassa kummassa iltapäivälehdessä oli jotain juttua, että vanhojen tietokoneiden käyttöjärjestelmätkin hidastelee, en vaan nyt löydä enää sitä uutista enkä muista sitä tarkemmin. Mulla on Windows 7 (siis sata vuotta vanha...) ja hidastelemisen huomaa. Jotain korjauspäivityksiä on tulossa lähiaikoina.
  Jotain tällaista muistelen lukeneeni, mutta saatan muistaa asiat väärinpäin :D
  Kai joku joskus korjaantuu ;) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seiskahan on paljon parempi kuin kymppi, mitä tyrkyttivät ihan väkisin. Mutta tietysti saadaan tahallisiakin ongelmia käyttäjille, kun halutaan niitä ohjailla lataamaan uudempi versio...

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Elämäni risukasassa

Kukkia ja perhosia