Onnellinen kuin orpo Kambodzassa

Aurinko paistaa!
Tili ei ollu menny miinukselle, vaikka on kuun viimeinen päivä, vaan sain ruokaostokset tehtyä :)
Päätä ei särje eikä hartiatkaan oo yhtään jumissa nyt, kun lainasin reissussa olevan tyttären tyynyä.
Koira ei enää ramppaa ulkona, senkin puolesta tuli hyvin nukuttua.

Siksi varmaan onkin elämä taas elämisen arvoisen oloista, kun on saanut hyvät yöunet ja fyysinen olokin on pitkästä aikaa parempi. Juuri sopivasti luin kolumninkin siitä, miten on kamalaa että hyvinvoivissa yhteiskunnissa asuvat valittaa... onhan se niin väärin, mutta ei se sitä vitutusta pois vie, vaikka tietää että jollain muulla on asiat vielä huonommin. Uskon, että Paris Hiltoniakin ottaa välillä pattiin ihan yhtä paljon ku minua tai kamputsealaista. Vaikka eri aiheesta ehkä, ja ehkä meillä on erilaiset mahdollisuudet korjata niitä elämämme epäkohtia.

Masennus on tietysti eri juttu, tieto siitä että jollain on kamalaa vaan huonontaa sitä omaa oloa. Tulee syyllisyys siitä, että mun nyt pitäs olla onnellinen kun tuollakin on tuommosta köyhyyttä ja väkivaltaa ja kauheuksia ja mie se vain kehtaan valittaa ja toivoa kuolemaa. Ja miten se onnellisuus ja kiitollisuus muuttais mitään? Sitä olis ite vaan entistä hyväosaisempi, ja huono-osaisen osa ei muuttuis mihinkään. No valitusten kuuntelijat pääsis vähemmällä valituksen kuuntelulla, mut ehkä joutuis sit kuunteleen onnellisia hehkutuksia kyllästymiseen asti. Ja kun se onnellisuus vaan ei käskien tule. Kiitollisuutta nyt voi kokea ihan järjellä aateltuna, mutta onni ei tuu silleen. Tai sitten onnellisuuden määritelmää pitää muuttaa, jos sitä voi olla onnellinen vain päättämällä olla.

Mun ennustus meni pieleen, kuulemma olikin vähemmän hylättyjä ääniä ku ennen, jonkun uutisen mukaan - ite kyllä katoin, että niitä oli enemmän kuin 2012 vaaleissa. Mutta ihan miten vain. Mulle oli kyllä yllätys, että Niinistö pääsi kerrasta ilman toista kierrosta. Onhan se perinne, että istuva presidentti valitaan, jos se on ehdolla, mutta että noin isolla äänivyöryllä. Ja Huhtasaaren/Väyrysen kannattajat uhos että kaikki äänestää sitä/sitä, kun niiden kaikki tutut aikoi sitä äänestää... nyt on sit salaliitto- ja vaalivilppiöyhötykset menossa, kun oma kupla meni rikki eikä sitä kestetä. On se niin kätevää kun kaikki, mikä ei sovi omaan pirtaan, voi suoralta kädeltä tuomita valehteluksi, valtamedian huijaukseksi, salaliitoksi jne. eikä tarvi sen kummemmin ajatella mitään.

Tänään vois olla mahiksia nähdä pieni jämä kuunpimennystä. Elämme toivossa. Vielä ainakin on pilvipeite repaleinen, ei peitä koko taivasta.Kommentit

 1. Mikä ihmeen aurinko? Ei täällä harmaudessa näy paksujen pilvien takaa takuulla kuutakaan.

  Migreeni siirtyi tänne, oli eilisen ja viime yön. Tänään on vielä pökertynyt olo.

  VastaaPoista
 2. Tuo, että hyväosainen ei saisi valittaa, on suoraan verrattavissa siihen, kun lapsena piti syödä lautanen tyhjäksi kun muualla oli nälänhätä. Eli ihan silkkaa p*skaa.

  Ystävän kanssa naureskeltiin sitä, että vaalivirkailijat olisivat ääntenlaskennassa piirrelleen vitosista kaseja. Voi hyvän tähden :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, siinä kiireessä ja tohinassa :) no kun netistä seurailin, niin Espoossa tuntui olevan vähän hidasta se touhu, ehkä ne siellä sit kieli poskessa taiteili niitä numeroita.

   Joo muistan kans sen "Afrikassa on nälänhätä" -syyn. Ei kelvannu kun tarjosin että mun ruoka lähetettäs niille.

   Poista
 3. Caran kommentti ei täällä näy, mutta vastaan silti: ei täälläkään enää sinistä taivasta näy. Eipä tarvi kytätä kuutakaan sitten.

  Pahoillani migreenin siirtymisestä olen!

  VastaaPoista
 4. Voishan sitä omaa kiitollisuuttaan lisätä ja siihen oon pyrkinykkin...vaihtelevasti on toteutunu :) Ei näy kuuta, eikä pimennystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina on hyvä pitää mielessä miten etuoikeutettu sitä kaikesta huolimatta on. Kuu näkyi jossain vaiheessa iltaa vähän häämöttämässä, mutta liian myöhään pimennystä aatellen.

   Poista
 5. Mä just rustaan "kolme huonoa" -valituspostausta ;-)
  Saa valittaa!

  Ja hei, muttakaan ei mennyt tili kun vasta tänään (vähän tarkoituksella) 5€ miinukselle, huomenna tulee mullekin vähän rahaa. Taas seuraavaan rahapäivään ja sillei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kädestä suuhun -meininkiä. Menen katsomaan, mitä oot rustannut...

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Syksyä, kunnianloukkauksia ja lottovoittoja

Kantokyky koetteella