Taas yksi matalapainemaanantai

Anopille sattui vahinko pakastimen kanssa, ja se toi sulanutta tavaraa meillekin. Hirvenlihaa paistettuina viipaleina ja paistettuna sekä raakana jauhelihana. Vihanneksia, joissa kyllä oli hernettä ja kaalia. Mulla meni eilinen päivä lähestulkoon keittiössä kun tein puolitoista pellillistä hirvenlihapullia (sekotin vähän nautasikaa joukkoon) ja jauheliha-perunasoselaatikon ja niistä viipaleista toisenlaisen laatikon ja vihanneksista keiton. Pulliakin vielä pyöräytin kaks pellillistä. Melko tiltissä oli emäntä sen jälkeen.

Tuntuu että oon tänäänkin. Heräsin 05.42 painajaiseen, jossa koira jäi matkasta kun lähdettiin autolla meneen. Väsyttää ja nenä on edelleen epäkunnossa ja onteloitakin pakottaa. Ja ohimoita.

Ensviikonloppuna olis Pihabongauskin taas. Kattelin jo paikkaa missä istua sen tunnin, nyt ei voi keittiön ikkunan ääressä olla kun lintujen ruokintapaikka on muuttanut. Pitää mennä kuistille kököttään. On vaan luvattu suojasäätä, saa nähdä tuleeko kukaan syömään.Kommentit

 1. Tsemppiä tähän päivään ja parempaa mieltä. Ainakin ulkona on valoisaa ja kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Valo on tosiaan jo ihan toisenlaista kuin vielä vähän aikaa sitten. Sen värikin on muuttunut.

   Poista
 2. Korkeapaineisia toivotteita pesästä!! oih, hirvipullia, nam+++

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Susille taitaakin hirvi maittaa. Aprikoin, tuleeko niistä pullista liian riistaisen ja sisälmyksisen makuisia, mutta hyviä tuli.

   Poista
 3. Ootpas ollut ahkerana!

  Onneksi tosiaan on jo ihanan valoisaa, ja kiva kun on lunta, sillai sopiva määrä ainakin täällä. Me lähdetään just sorsia ruokkimaan tohon lähijoelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että sorsatkin saa sapuskaa, kun on kylmä.

   Poista
 4. Nuo ruoanlaittosessiot kyllä vie mehut, mutta sitten on kiva kun on evästä pitemmäksi aikaa eikä tarvi koko ajan olla laittamassa.

  Ikävä uni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toi oli vielä semmonen vähän pakkotyö, pelastaa ruokaa ennenku menee pilalle. Muuten en olis mokomaa keittiörumbaa hoitanut...

   Poista
 5. Nyt pääsit sinäkin hamstereiden joukkoon :) On se mukavaa ottaa pakkasesta sitten valmista ruokaa. Hirveäkin, nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, laatikko syötiin jo ja osa pullistakin. Keittoa on vielä yks lautasellinen.

   Poista
 6. Marttakohtaus pakon edessä ;-)

  Tänään ota ihan rauhallisesti, jooko!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Elämäni risukasassa

Kukkia ja perhosia