Vaihteeksi menoisa maanantai

Kahtena aamuna on koira halunnut puoli viiden - viiden maissa ulos. Edellinen yö meni osittain sohvalla, johtuen mellastavasta hiirestä, joka oli löytänyt koiranruokasäkin. Aiemmin se ei ole hiirille kelvannut, mutta kun tänä aamuna loukku kävi (ei ollu enää säkkiä ni piti kai ettiä muuta) niin johan olikin iso ja paksu hiiren mölli! Söi varmaan kaiken mikä syötäväksi kelpasi. En varmaan ikinä oo nähny niin isoa metsähiirtä ja ei, se ei ollu rotta. Vein linnuille, hävisi salamavauhtia.

Kuopuksella oli psykiatrin aika, vein sen sinne ja sit apteekkiin hakeen lisää lääkettä ja kaupassa käytiin ja kotiin laittaan ruokaa ja kun tyär oli syöny ni vein sen kahdeksi kouluun. Otin koirat mukaan ja koululta nappasin kyytiin esikoisen, jonka vein sinne sen "työmaalle" missä se on koiravahtina, se otti koirat ja mie omat ja käytiin kävelyllä. Eihän se nyt ihan mutkattomasti alkuun sujunut, mutta ihan ookoo lopulta. No tuo mejän toinen koira vihaa maailmaa, ihmisiä ja muita koiria, se ei digannu kovin kovasti siitä hommasta, mutta sieti.
Tällasessa maisemassa mentiin. Taas oli ihana ilma! Tällasta vois talvi olla. Ei liukasta, ei märkää, ei liian kylmää. Vähän tuppas lumi paakkuuntumaan koirien jalkakarvoihin.

Illalla kävin vielä toisen pienemmän lenkin, josko ei tarttis huomenaamulla nousta sianpierun aikaan koiran takia. Saapa nähä.

Kommentit

 1. Hui, kuulostaa ihan pikkuvauva-ajalta - onneksi tuo ei ole *kop kop* joka öistä ja onneksi se oikea pikkuvauva-aika on jo ohi!!!

  Täälläkin on sellainen kiva talvisää nyt, ei palele kuolettavasti ja kuitenkin on lunta. Sais mun puolesta olla lopputalvi tällaista, ja sitten sitä aurinkoa kuitenkin vähän, kiiiitoooos!!!

  P.S. Toivottavasti sait vähän nukkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en saanu nukkua, tuli lisää pikkuvauva-aikaa vatsataudin muodossa. Nyt vaan ei tarvinnu siivota oksennuksia eikä vaihtaa petivaatteita, kun koira osas pyytää ulos ja meni sinne ripuloimaan tunnin-parin välein.

   Juu, aurinkoa kyllä vois tosiaan vähän olla myös. Tänäaamuinen ennuste on aika yksitoikkoinen kyllä.

   Poista
 2. Onpas ollu vilkas päivä, joskus ehkä mukavaakin :) Täälläki ihan siedettävä sää, vähän alle kymmenen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä kun mieluiten jäisi kotiin nyhjäämään, niin on hyvä että joskus on pakollisia menoja.

   Poista
 3. Minulla on kanssa sellainen viikko, että joka päivä on vähintään yksi pakollinen meno. Alkaa olla jo liikaa, kun matkaa on joka paikkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja talvella se on jotenkin vielä työläämpää... mullakaan ei oo tallia autolle, se on aina putsattava ennen lähtöä.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Elämäni risukasassa

Kukkia ja perhosia