Kaikenlaista sohlaamista

 Kattokaa, blogisti on ottanut pitkästä aikaa valokuvia! Enimmäkseen vanhoja otoksia ollu viime aikoina, sun muita kuvituskuvia. Jotenkin tykkäsin tuosta asetelmasta, kun kasasin bataattikeiton ainekset leikkuulaudalle ennen niiden pilkkomista kattilaan. Bataatti on hienon värinen möykky. Jos mun vatsavaivat johtuu ärtyvästä suolesta niin bataatti olis rajoitettavien kasvisten joukossa ja sipuli peräti vältettävä.

 Sopan sain tehtyä kun oottelin kaupunkireissua, mutta mitään muuta en. Hienosti oli suunniteltu, että poimin sitten kaksi lastani ja yhden lainalapsen (vävykokelas) ennenkuin lähden kaupungilta kotiin, mutta sit ne haluskin muuhun kauppaan kuin Lidliin, kun Lidlin nuudelit on pahoja ja pitää olla Mamanuudelia ja sitä tiettyä paahtoleipää ja ties mitä. Sit yks lapsi unohti mitä oli sovittu ja oli kävelly asemalle ku olin sitä koululla hakemassa ja sit toisten kans sovittiin että kävelevät kaupalle, minne se aseman lapsikin tuli, ja kaupalla tuli selväksi että kuopus oli unohtanut ostaa uusia sarjalippuja eli kaupasta piti ajaa taas asemalle ennenkuin päästiin kotimatkalle.

 Mt-hoitaja sano edellisellä kerralla, että viiminen kerta olis tää, mutta nyt se kuitenki laittoi mulle uuden ajan, tällä kertaa lyhyemmän ajan päähän. Psykiatristakin puhui ("me olemme saaneet tänne psykiatrin"!) mutta mie arvelin, että semmonen vain tyrkyttää lissää lääkettä tai toista lääkettä tai sanoo "on tullut markkinoille tällanen uusi lääke" joka maksaa omaisuuden kuussa ku sillä ei oo Kela-korvaustakaan vielä. Tuttu juttu. Aivan turhaa kaikki.

 Ostin kaupasta ystävänpäivän kunniaksi gluteenittomien muffinien tekotarpeet. Tuollainen valkosuklainen kuorrutepussi oli jo ennestään, mutta en osannu käyttää sitä. Ohessa epätaidonnäyte.
 Ehkä olis pitäny lämmittää se hieman notkeammaksi. Itse en pidä valkosuklaasta, mutta kuopus tykkää. Valkosuklaahan ei ole edes suklaata, sen enempää kuin kahvimaito kahvinmakuista maitoa.

 Anteeksi kaikille kun en oo jaksanu niin toivotella yp:vää - se on täällä blogistaniassa ja muualla somestaniassa semmosta, että jokainen toivottaa omalla sivullaan kaikille hyvää päivää, sitten kaikki vastaa siihen että hyvää päivää sinullekin - ja ovat myös omalla sivullaan toivottaneet kaikille hyvää päivää, johon sitten kaikki on vastanneet hyvää päivää sinullekin. Sitten vielä toivotellaan irrallisille hyvän päivän toivottelijoille hyvää päivää. Se alkaa tuntua jo velvollisuudelta, sitten miettii että olenkohan nyt varmasti toivottanut tuolle ja sillekin, loukkaantuuko se jos unohdin... ja mie oon muutenkin sellanen joka ei suuremmin välitä mistään päivistä. Sit jos välitän ja teen vaikka muffinsseja, saan syödä itse kaiken. Anteeksi; muffineja.

 No nyt se perheen kolmas mahdollinen syöjä on kipee, tuli töistä kesken kotiin ja nukkua tuhisee tuossa sohvalla kuumeisena ja räkäisenä, vuorostaan. Vähän epäreilua minusta, kun se on paiskinu töitä pitkää päivää ja tehny perjantain sisään - niillä on sellanen systeemi tuossa vuorossa - niin pomo vaan sano että "sullahan on huominen muutenkin vapaa". Kyllähän sisääntehdyt tunnit pitäs hyväksi lukea, vaikka tuleekin kipeeksi. Ei sairasloman pitäs niitä jo tehtyjä tunteja vähentää. Sitä vaan on sit altavastaajan asemassa, jos alkaa ryttyillä tuollaisessa asiassa, missä pomo on eri mieltä.

 Ja mikä niitä kuvattavaksi tyrkyttäytyviä naisia vaivaa? Seuraava oli kutsumassa kotiinsa. Siinäkään ei herra kuvaajan mielestä ollu mitään kummallista. Piti keskustella muutamista asioista sitten, saa nähdä täytyykö sama keskustelu käydä jokaisen ekshibitionistin ja narsissin kohdalla erikseen.

 Mun flunssa alkaa talttua, mutta jo toisena aamuna se on ajanu mut viiden jälkeen ylös, kun päähän on sattunu. Tohtori Google sanoi, että jos kipeiden onteloiden kohdalta turpoaa, pitää mennä lääkäriin, ja aamulla naama tuntu oudolta ja peiliin kattoessani näytti kyllä kuin otsaontelon kohdalla olis ollu tyyny, mutta se oli vaan normaalia aamumuodottomuutta naamassa. Laskeutui normaalin minun naaman näköiseksi minuuteissa, eikä oo aamun jälkeen ees särkeny.

 Piti tilata tytöille lomareissuun liput lauantai-illaksi, olinkin tilannut ne sunnuntaiksi. Hyvä minä. Mutta ei niillä tuntunu olevan mitään sitä vastaan. Musta ei oo nykyään mitään asiaa hoitamaan, ees junalippuja en osaa ostaa oikein...

Kommentit

 1. Ei sitä puolikuntoisena osaa mitään oikein tehdä, silloin pitää delegoida! Korkeintaan huudella sohvalta ohjeita tahi junalippujen tapauksessa tunnuslukuja taulukosta.
  Hyvää Ihan-mitä-vaan-päivää! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pitäs delegoida, vastauksena vaan tahtoo olla "emmäosaa" tai jotain muuta vastaavaa...

   Poista
 2. Nauratti tuo "aseman lapsi" :)
  Ihan turhaa hössötystä koko ytsävänpäivä. Mutta jos joku haluaa toivottaa tai lähettää kortin, niin ihan mukava. Its en lähettänyt yhtään. Blogiin en moista pistänyt lainkaan.

  Ota ihmeessä se psykiatrin aika jos kerran sellaisen saat. Niitä ei julkisella usein ole. Eihän sinun ole pakko lääkkeitä ottaa. Kyselet perustelut jos aikoo tarjota. Mutta kannattaa se aika käyttää, pääset sitten toistekin jos tulee isompikin trave.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on vähän hassua omia Valentiinuksenpäivä ulkomailta ja muuttaa se ystävänpäiväksi, kun se jossain muualla on nimenomaan rakastavaisten päivä. Mutta kukin tavallaan, toiset tykkää hössöttää :)

   No jos se sitä psykan aikaa tyrkyttää niin eikai siitä haittaakaan ole. Ensin katotaan miten annoksen nosto toimii.

   Poista
 3. Ootpa saanu säätää yhelle päivälle! Mie en juhli Ystävänpäivää, saati paljon muitakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä tulee säätöjä, kun on paljon porukkaa samassa suunnitelmassa - tosin saan mie välillä säätää ihan vaan itteniki kans :) Mutta oli mukavaa ajaa kotiin auto täynnä iloisia nuoria.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Elämäni risukasassa

Kukkia ja perhosia