Tuomiopäivän turskapullat

No niin. Taas on perjantai. Melko yksinäinen viikonloppu edessä; kuopus menee reissulleen poikakaverin synnyinseuduille, esikoinen menee poikakaverilleen, mies menee lauantaina kaverinsa kanssa autokaupoille ja sunnuntaina jotain naista kuvaamaan. Kyllä mie yksin viihdyn, ei siinä mitään. Keksin jotain jos huvittaa.

Oli eilen nuopsyllä sellanen tapaaminen, missä oltiin me vanhemmat, meidän "tukihenkilö" siellä yksikössä sekä tyttö oman psykologinsa kanssa. Vähän myöhässähän se miitinki oli sen puolesta, että kriisit jäi viime vuoden puolelle enimmäkseen. Nyt menee jo taas paljon paremmin. Odotusajat on akuuttiin tilanteeseen ihan liian pitkiä.

Valo on ihana! Se on ihan erivärinenkin kuin syksyllä, ja sitä on enemmän ja se on kirkkaampaa. Vaikka on taivas pilvessä. Monena aamuna vielä hämärän aikaan on kuulunut ikkunan läpi talitiaisen kevätlaulua, se on ilahduttanut. Naakan ryökäleet varastaa vaan niiden eväät.

Autolle on varattu korjausaika tälle päivälle, pitää vaihtaa jarrulevyt ja -palat. Toivottavasti korjaajat ei oo lakossa. Tai ihan sama, ei tuolla oo niin kiire, 22. päivä vasta on takaraja kun pitää viedä uusintakatsastukseen. Muutenkin musta on huvittavaa, miten hallitusta palvova media koittaa saada tuosta mielenosoituksesta ja lakosta jotain kauheaa draamaa - ruoka loppuu, ihmiset ei pääse minnekään, kaikki loppuu ja maailma kaatuu ja siihen on syyllisiä ay-liikkeet. Jos sillä saisi asiat oikeille raiteille, olisin valmis useammankin päivän liikkumattomuuteen ja näkkileivän syöntiin. Toki vanhat ja sairaat ihmiset on asia erikseen, niitä varten täytyy tiettyjen asioiden toimia koko ajan. Hyvähän mun, eläkkeellä olevan möllöttää täällä mökissä vaikka viikko. Mutta hyvin näkee, kenen asialla lehdistö on.

Kommentit

 1. Kyllä me varmaan nyt tosiaan kuollaan nälkään ja Suomi velkaantuu (lisää) ja vienti tyrehtyy ja huonosti kyllä käy ;-) Saa nähdä nähdäänko lauantaita saati sunnuntaita enää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossain lööpissä jo myönnettiin, että suurin osa kansasta on myötämielistä vaikka niin on koitettu aivopestä.

   Poista
 2. Minäkin olen huomannut kuinka paljon on valoa jo tullut lisää, vaikka on pilvistä. Hienoa!

  Hyvä, että edes päivän lakko, vaikka ei se mihinkään vaikutakaan. No, media saa hössöttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä nuita puupäitä taia saaha järkiin millään.

   Poista
 3. Mukavaa yksinäistä viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tässä tää on menny tiskatessa (koneella...) ja pyykätessä (niinkään koneella) ja tirsoja vedellessä :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Elämäni risukasassa

Kukkia ja perhosia