Pääsiäismunakoiso

Ei oo ollenkaan niin hauskaa tehdä riistakameran päivänvalokuvista yhdistelmiä, kun on valot ja varjot aina eri kohdissa. Hämäräkuvat on helpompia. Mutta hauskaa oli käydä välikausitakkisillaan lenkillä, sekin sai olla auki kun tuli heti kuuma auringonpaisteessa. Ja koirillakin oli kurahaalarit, vaikka nyt ei kuraantunutkaan. Se hyvä puoli ainaisessa lumisateessa ja pakkasessa on, että koirat säilyy joskus siistimpänä. Mutta aurinkolasit kyllä ois pitäny olla (mulla, ei koirilla) kun hanget hohti huikaisevina. Unohdin. Kenkänastat muistin ottaa mukaan tällä kertaa, niitäkin tarvittiin.

Lintuja lauloi, mutta kun yritin kuunnella tarkemmin, kuului vain suih suih koirien haalareista kun ne tepsutti eteenpäin.

Mies oli tosiaan yön töissä, teki viime vuorokauden puolella yksitoista tuntia ja tän vuorokauden puolella kymmenen tuntia töitä. Ei sitä voi laiskaksi sanoa. En usko, että tilaisuus vaatekaapiston uusimiseen tai jätevesijärjestelmän päivitykseen sais sitä motivoitua tuollaiseen urakointiin :D Kovasti se on sitä mieltä, että tänään vielä lähetään reissuun, mutta mie sanoin että sen pitää olla siinä kunnossa, että jaksaa ajaa tai sitten mie ajan. Ja sehän on miehen korvissa uhkaus, kun se pelkää mun kyydissä.

Kävin joukkoseulontapapassa aamupäivällä, ja piipahdin tullessa kaupassa, niin sen vajaan tunnin sisällä oli jäinen tie muuttunut loskavedeksi. Varjopaikoissa edelleen jäistä. Vaan ei se yllätä kun sen tietää. Jotkut autoilijat on kyllä alkaneet ajaa kesänopeuksia ihan omin nokkineen, ei oo odottaneet että nopeusrajoitusmerkit vaihdetaan. Niin ollaan persuksissa kiinni jos kahdeksaakymppiä ajaa. Tai yhdeksääkin kymppiä.

Mutta se on pässiäinen. Nauttikaa kukin tavallanne!


Kommentit

 1. Aamulla oli jäiset syvät urat kyläteissä kun läksin kauppaan.

  Munarikasta pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne jäätyneen loskan urat on kyllä syvältä, ja niitä varmaan riittää kun yöpakkaset on niin kovat.

   Poista
 2. Voi mä ihan helposti nään noi koiruudet takki päällä ja aurinkolasit päässä tyylikkäinä lenkillä ;-)

  Hyvää pääsiäistä sinnekin <3

  VastaaPoista
 3. En ensin tajunnut että on käsitelty kuva, ihmettelin kovin kun orava ajaa koiraa takaa;D Mua on niiiin helppo huijata kuvilla. Hyvää pääsiäisen aikaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juuri ja juuri sain soviteltua ne samaan kuvaan :) yökuvat on tosiaan hauskempia, kun tausta on tasaisen harmaa niin saa sen rajapinnan huomaamattomaksi.

   Poista
 4. Päivät tarjoilevat jo lämmintä ja kevätkesän oloa :-)
  Kyllä se tästä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä meilläpäin on ihan keväisen näköistäkin paikkapaikoin, kun ei ole niin paljoa lunta kuin monessa muussa paikassa. Lämpimästä autosta kun ulos katsoo, vois kuvitella että olis lämmin...

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Elämäni risukasassa

Kukkia ja perhosia