Paistetta luvattu. Harmaata on.

Ilmatieteen laitoksella on nyt tuhannen taalan (tai kahdeksan ruotsinkruunun) paikka lunastaa uskottavuutensa mun silmissä, kun on luvannut kaunista säätä iltapäiväksi. Lähetän valituksen, jos se ei nytkään pidä paikkaansa.

Piti saada koiranpaitakin valmiiksi ajat sitten, muttakun alkaa nukuttaa kutoessa...

Uutispäivä on vaihteeksi mielenkiintoinen, joskaan ei kovin iloinen. Ensinnäkin tämä, jossa kerrottiin mitä kaikkea Google meistä käyttäjistä kerää ja tallentaa, jopa puhetta! Kävin katsomassa omat tietoni, puheentallennus oli "keskeytetty", näköjään oon sentään jotain osannut tehdä oikein. Hauska kartta oli mun paikannustiedot:
Pallukat on pareittain kuin naakkaparvi. Viisitoistasenttinen ufohörhöjen hehkuttama "humanoidi" on selvitetty mutaatioista kärsineeksi tyttövauvaksi. Tässä jutussa kerrottiin tarkemminkin geneettisistä vioista, mutta en osaa suomentaa että osaisin etsiä ko. vaivasta tietoa suomeksi.

Helmenä kirsikassa sitten tieto siitä, että masentuneet menehtyy todennäköisemmin sydän- ja verisuonitauteihin, syöpään sekä aivoverenkiertohäiriöihin. Mutta ehkä osasyyllinen on masentuneen halu lähteäkin pois?

Ja amerikkalainen poliisi on taas ampunut aseettoman miehen, kun pelkäsi siitä olevan vaaraa itselleen. Mitä halavatun pelekureita ne palakkaa sielä poliisivoimiin? Kaikki vaan ammutaan summamutikassa, jopa poliisin itse apuun soittanut nainen yöpaidassa ja 12-vuotias leikkivä lapsi.

Eilen kun imuroin, vein koirien lämmittelyalustaviltin ulos tuultumaan, ja unohdin sen sit sinne ja se kastui räntäsateessa. Illalla toinen koira koitti löytää jotain pehmeää alleen, kun istui lämmittimen eteen, ja sopivasti siinä oli kuopuksen lojumaanjättämä sukka...

Onneksi oli vilttikin jo kuivunut, hain sen paikalleen ettei sukan päälle tarvinnut yrittää mahtua...

Kommentit

 1. Voi hassu koira ;-)
  - on se viltti pepun, vaikkakin aika pienen, alla varmaan paljon mukavampi!

  Meillä paistaa aurinko, jaksaiskohan sitä lähteä ulos?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno ilma tuli, ja lämmintäkin voi olla jos sopivasti osuu tuulettomaan paikkaan.

   Poista
 2. Meillä kävi töissä joskus niin, että juttelin potilaan kanssa jostain asiasta. Vaikkapa nyt kamerasta. Potilas vinkkasi mut vähän sen jälkeen luokseen ja näytti puhelimensa mainostarjontaa. Kameramainosta toinen toisensa perään.
  Tarkisti myös googlen asetukset ja sieltähän se syyllinen löytyi. :-D

  Toisaalta mua ei yhtään yllätä nuo tutkimusten tulokset masentuneiden osalta.
  Sillä masentuneet esimerkiksi tupakoivat keskimääräistä enemmän ja sitä myöten syöpiin sairastumisen riski on jo moninkertainen. Sama vaikuttaa tietysti sydän- ja verisuonitauteihin. En ole missään muualla nähnyt niin paljoa niin kovia ketjupolttajia kuin aikoinaan harjoittelujaksolla psykiatrialla. Lähes jokaisella potilaalla oli sormet muuttuneet jo tummankeltaisista mustapuhuviin siitä kohtaa, missä tupakka roikkui. Nämä olivat tietty sitä hrad core- aineistoa ja tuostakin on jo noin 25 vuotta aikaa. Ehkä nykyään on vähän eri tahti.

  Ehkä seikka olikin huomioitu tutkimuksessa, mutta sitä ei vain tullut ilmi.
  Itse olen aina painottanut sitä, ettei sairauksia ja niiden vaikutuksia voi tarkastella erillisinä vaivoina. Fyysinen sairaus vaikuttaa psyykeeseen ja psyykkinen vaikuttaa fyysiseen puoleen. Plus sosiaalinen hyvinvointi sekä ympäristö vaikuttaa kolmantena noihin kaikkeen. Se on kolmijalkainen jakkara, josta itse asiassa vähän aikaa sitten blogissani kirjoitinkin. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni masentunut myös lääkitsee itseään alkoholilla, siksikö lie meilläkin samassa paikassa käyvät hoidossa.

   Tuollaisissa tutkimuksissa pitäisi korjata myös sellainen vinouma, että masennusdiagnoosilla leimattu ihminen ei enää saa kunnon hoitoa terveydenhuollossa, kun lääkäri katsoo heti ensimmäisenä sen F-koodin ja toteaa jaha, tämäkin juttu johtuu vain masennuksesta... mutta sitä ei taideta virallisesti edes tunnustaa olemassaolevaksi. Mikä sun blogin osoite on? Kun ei sitä nykyään enää löydä nimen kautta, tai mie en ainakaan osaa etsiä...

   Poista
  2. Täältä minä löydyn

   https://katri130272.blogspot.de/

   Poista
 3. USAn poliisit opetetaan ensin ampumaan ja miettimään vasta sitten. Jos osaavat, siis miettiä.

  No, minä en ainakaan halua täällä elääkään satavuotiaaksi. Joten siitä vaan.

  Ärsyynnyn kaikista "tutkimuksista", joisa masentunut on sitä tai tätä. Puhutaan yhtenäisestä joukosta, samoin kyin työttömät tai eläkeläiset. Hitto vieköön, yksilöitä kaikki olemme jameitä on monenlaisia, joka ryhmässä.

  Aurinko paistaa, mutta jäätävä kylmyys tuntuu vaan silti. Kummallinen sää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooei, masentuneita on tottavie joka lähtöön, ja niinku oon puhissut ennenkin, niin myös oireisto on hyvin moninainen. Toinen pitää kulissit ja toinen ei nouse edes sängystä. Toinen liikkuu joka päivä ja se toinen ei edelleenkään nouse sängystä. Toinen pakenee syömiseen, se toinen makaa siellä sängyssä eikä edes syö.

   Just muuten kysyin tyttäreltä, joka jotain vampyyri-noita-ihmissusisarjoja kattelee ja yhessä tehtiin tytöstä kuolematonta, että haluaisko se elää ikuisesti. Vastaus tuli heti, että ei, ja se oli miettiny sitä niinkin pitkälle, että kun maailmanloppu tulee ja maapallo lakkaa olemasta, niin killuisko se sitten jossain avaruudessa vaan... ite on ollu ehtiny pohdinnoissani sinne asti, vaikka mulla on ollu 30 vuotta enemmän aikaa ajatella.

   Poista
 4. Pessimisti ei pety. ja kuolee nuorena. usaan poliiseista en edes ala, hermot palaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä pessimistikin pettyy, mutta se voi sanoa että "mitäs minä sanoin" tai "kyllähän minä tämän tiesin" tai jos oikein itsesääliin vajoaa niin "eihän mulla ikinä mikään onnistu".

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Elämäni risukasassa

Kukkia ja perhosia