Kärtty

Eilen oli niin hyvä päivä, olin pirteä ja riensin heti aamusta kävelylle ja vaikka tyär oli kipee koko päivän, niin silti mulla oli hyvä päivä. Yleensä imen kaiken huonovointisuuden ympäristöstä itseeni.

Eilinen auringonnousu
Tänään heräsin painajaisesta, pää oli kipeä (parani kun nousin ylös) ja väsyttää heti aamusta. Ja pahantuulittaa. Vein tytöt junalle mutta toinen palaa kunhan tekee pari koetta, ja sit se on vietävä poikakaverilleen. Toisen poikakaveri tulee viikonlopuksi meille. Kauhea sotku on, siivota pitäs ja keksiä jotain ruokaakin. Mies on menossa töiden jälkeen suoraa jonnekin hanhia kuvaamaan - nyt se taas alkaa. Mutta kuvatkoon kun kerran kuvatuttaa. Siitä en tykkää, että nyt kuulemma pitäs saada joku objektiivi, jonka ovh on yli seitsemän tonnia...

Eilen kun niitä riistakameran kuvia selasin, niin tulin aatelleeksi miten saman kaavan mukaisesti me eletään. Kamerassa näkyy aamulla ekaksi mies, kun se käy laittaan auton lämpiään ja sit lähtee töihin, sitten mie käyttämässä koiria pihalla, kuskaamassa tyttöjä, käymässä koirien kans lenkillä ja sitten mies palaa ja myöhemmin käydään kaupassa ja noudetaan ehkä kuopus kyliltä. Illalla taas koirat iltapissalla, tosin kyllä ne päivän mittaan käy useamminkin pihalla jos on hyvä sää, ja eilenkin pääsivät kaksi kertaa lenkille.

Ja toinen koira eilen ihan kesäiseen tapaansa istahti kattelemaan :)
Huomaa, että päivässä on vähentyny jäät pihatieltä, kun vertaa edellisen postauksen tuoreimpaan kuvaan.

Kävin tuossa aiemmin viikolla kuuhimassa tuolla lehdossa, olisko näkyny näsiää kukassa, mutta en nähny yhtään. Kengät vaan kastui. Ja koirien jalat puhdistui lenkilläkerätystä kurasta... sinivuokkoja tai leskenlehtiäkään ei ole osunut silmiin vielä tänä keväänä.

Kommentit

 1. Sinivuokkoja bongasin eilen keskustassa, ajelivat maijalla aika tiuhaan;D
  Kuuhia, jännä verbi=) Nääpistin tuon au-nousukuvan, oikein hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikea muoto lienee kuuhata tai kuuhailla, en tiiä. Mitäs ne siellä ajeli, oliko jossain tilanne päällä?

   Poista
  2. Muuten vain pyörivät kun oli niin paljon porukkaa liikkeellä.

   Poista
  3. Täällä tapahtu tänään semmonen, mitä ei oo tapahtunu ku ehkä kerran 20 vuoden sisällä; poliisiauto meni pillit päällä ohi :o

   Poista
 2. Siellä villapaita kököttää :) Pää sulautuu hyvin tuohon lumiläiskään.
  Kyllä täälläki lumi vähenee, muttei tarvii vielä kukkia katella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää ajat on kyllä noiden koirien hyvää maastoutumisaikaa, ne on varsin luonnon värisiä, harmaita. Villapaita päällä tarkenee - vielä kun olis pepunalunen.

   Poista
 3. Jotenkin ne päivät menee samaa rataa ja eikös se ole ihan hyväkin. Rutiinit. Välillä voi sitten irrotella niin kuin me ajateltiin tänään: mennään taidenäyttelyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitähän mie keksisin, kun on vävykokelaskin koko viikonlopun meillä... jotenkin kumman epäuskoisesti suhtautui pojan omahoitaja siihen, että poika on kaksi yötä meillä, muistutteli että onhan teillä numero, johon sit soittaa jos tulee jotain. Isäntä kumminkin kuvailee koko päivän, mun harteilla on viihdytys.

   Rutiinit ja minkään tapahtumattomuus ON hyvä asia.

   Poista
 4. Toisaalta on kyllä niin, että tietyt asiat päivittäin tuovat elämään järjestystä ja myös luovat turvallisuuden tuntua. Aina joskus voi kaavoja sitten rikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No viikonloppuisin ei yleensä tartte säntäillä eestaas :)

   Poista
 5. Suloinen kuva tuo kököttämiskuva. <3

  Järkyttävän hintainen objektiivi!!! Mutta niinhän se tahtoo mennä, mitä pidemmälle ja paremmaksi harrastuksessaan etenee, sitä kalliimmaksi käy välineet.
  Huomaan sen miehen pyöräilyharrastuksen kanssa. Pyöränsä maksoi enemmän kuin mun auto ja siihen tarttee tietysti jos jonkinlaista varustusta ja vaatetusta päälle. Ei ainakaan voi sanoa, että mun käsityöharrastus olisi liian kallis, vaikka lankoja varastossa paljon onkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saati mun pajunpunonta, kun materiaali kasvaa ojien penkalla :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Syksyä, kunnianloukkauksia ja lottovoittoja

Kantokyky koetteella