Musta on tullu vanhaKuuntelin eilen Hitmix- kanavaa, enkä ärtynyt suomalaisesta, naisen laulamasta popista. Tämän täytyy olla vakava oire vanhaksi ja tylsäksi tulemisesta. Anteeksi kaikille suomalaisen popin faneille. Mutta se olikin Aikakone, ja se ei oo koskaan ollu pahimmasta päästä, itse asiassa niillä on yksi hyvä kappalekin. Itse asiassa kuuntelen sitä juuri. Varmaan ekaa kertaa ikinä etsin tällasen kappaleen ihan asiasta tehen, ja kuuntelen sen, ja tykkään... ehkä sanoituksen takia?

Toukokuu on paras kuukausi vuodessa, ei siksi, että olen syntynyt sillon (no sillä perusteella rankingsijoitus olis hännillä) vaan koska kevät ja alkukesä on parasta aikaa.


Tänään aion tehdä jotain. Pari pihahommaa ainakin on suunnitelmana. Saa edes aikaansaamisesta tyydytystä, vaikka tekeminen ei kiinnostaiskaan. Koirien kanssakin pitäs tehdä pitempi lenkki, kun eilinen jäi tyngäksi. Rassaa vaan tuo kauhea rapaisuus... onneksi ei oo mitään maltankoiria nuo, ei tarvi varjella turkkia muutaku pesun vaivaa välttääkseen. Tosin jos mulla olis maltankoiria, niin ne olis varmaan ajeltu lyhyeen turkkiin... ja pestä ne täytyy kohta kumminkin, kun ensviikolla on se leikkaus viimeinkin, kahden lykkäyksen jälkeen. Ellei tuu kolmatta. 


Eilenillalla pihalla tulin ajatelleeksi, josko lehtokurppa olis tullu jo. Kattelin taivaalle ja kuin käskystä se sieltä puiden takaa jo lensikin soidinkierroksellaan ♥ ihania nämä tulevan kesän merkit! Punarinnat lauloi kilpaa, ainakin kolme tai neljä oli kuuloetäisyyden päässä, mustarastas luritti ja räkätit säksätti. Totesinkin sisään tullessani, että nyt se paras aika on alkanut. Muut oli että häh. 


Esikoinen on taas poikakaverillaan, piipahti kotona koska maanantaina piti käydä koulussa pari koetta tekemässä, mutta halusi eilen takaisin sinne. Sitten lähetti kuvia, missä poikaystävänsä leikkii sisarentyttärensä (n. puolivuotias) kanssa. Kunpa nyt ei kovin kauhea vauvakuume tarttuisi, ennenkuin on edes joku ammatti opiskeltuna... sormuksiakin se netistä yhtenä päivänä katteli. Mutta joo, loppuviikko on tyttärillä taas vapaata. Tällä kertaa ei sit oo ruotsinristeilyä tarjolla.

Kommentit

 1. Meillä ei pihahommia vielä voi tehdä, on lunta ja muuten märkää ja kuraista. Kuivukoon rauhassa.

  Peipot ja punarinnat syövät innolla maasta esiin tulleita siemeniä. Mustarastaat välillä häätävät ne pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieki totesin, että sadekuuro kasteli kuivat lehdet, ja kerin vain yhden ulkovalon pois. Pihapolku on ihan jeevelin märkä, sais olla kumisaappaat kun siinä kävelee. Koiriakin inhottaa :)

   Poista
 2. Mulla on sellainen mutu-tuntuma että juuri syntymäsi on se syy miksi tykkäät eniten tästä vuodenajasta. Itse olen syntynyt tammikuussa (vai vanha olet, pyh, nuorisoa;DD) ja sydäntalvesta nautin eniten. Kevään räjähtävä aurinko on aina ollut ahdistava kokemus, koska se ensimmäisenä elinvuotenakin on sitä ilmeisesti, oon varmaan ollut kevään tullen ihan että apua, synnyin pimeään ja oli rauhaisaa, mitä täällä nyt tapahtuu?? Kesä taasen on ollut ihan ookoo ja syksyä rakastan, on saapunut jälleen turvallinen pimeys=)
  Järjestäpä pieni tutkimus ja kysy perheenjäseniltä parasta vuodenaikaa koskeva kysely ja sit vertaa syntymäaikaan. Empiiristä tutkimusta, jihuu!!
  Voihan akselin ja elinan häävalssi, nuorisolaiset haaveilee perheestä jo tuon ikäisenä, Rinne nyt ainakin on tyytyväinen;) Ei muuta kuin vauvau! -talkoot pystyyn!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen että ainakin koirissa tuo pätee - jos on pentuna telminyt lumessa, ilahtuu kun sitä kesän jälkeen taas sataa. Mutta mejän perheen kanssa tuo empiria ei päde (ehkä se poikkeus säännöstä?) paitsi ehkä meidän toukokuussa syntyneiden kohdalla :)

   Saahan sitä perheestä haaveilla, ei se silti tarkoita että tehdään niinkuin mieli tekee. Poikaystävä on ainakin sitä mieltä, että ensin ammatti ja tietynlainen vakiintuminen. Tyär vaan ei taho saaha sitä ammattia aikaiseksi...

   Poista
 3. Vai vanha, sano 20 vuojen päästä :)
  Aikas paljon soitettu tuo Keltainen toukokuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon sanonu itteeni vanhaksi jo 20 vuotta sitten :) joka synttäripäivän jälkeen uhkasin tulla jakkupuvussa ja nuttura päässä töihin.

   Poista
 4. Totesin myös pari päivää sitten lintujen konserttia kuunnellessa, että tämä on mahdottoman hyvää aikaa vuodesta. Täytyy vain muistaa käydä kuuntelemassa siivekkäitä riittävän usein, että saa endorfiinitasonsa pidettyä korkealla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ja aamuvarhainen on siihen paras hetki. Sillon kun kävin töissä ja oli koira, niin tuli paljon useemmin kuunneltua aamukonserttia kun käytti koiraa ulkona ennen töihinlähtöä...

   Poista
 5. Kuopus on kans toukokuun lapsia - mikäs sun synttäripäiväs olikaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on silleen, etten tiedä oonko härkä vai kaksonen :)

   Poista
 6. Minä kyllä tykkään suomalaisesta pop-musiikista, ja laulankin sitä joskus ihan yleisölle, Suvi Teräsniskaa, Laura Närheä esim. Eikä multa ainakaan tartte pyytää anteeksi kun sinä et niistä tykkää :D :D Makuasioita!

  Minusta kans toukokuu on ihan paras kuukausi vuodesta. Mulla on syntymäpäivä huhtikuun loppupuolella, johtuukohan siitä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan se siitä johtuu :)
   Sittenhän sun päivä on ihan kohta; onnea!

   Poista
 7. Keltainen toukokuu taitaa olla niitä harvoja 90-luvun biisejä, joista jopa tykkäsin :)

  Meillä yksi punarinta kiusasi kissaa lauantaina :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Syksyä, kunnianloukkauksia ja lottovoittoja

Totuus valkenee