Innovaatio

 Ostin kirppikseltä isohkon rengasvuoan, josta sain kukkaruukun tuohon pihapöydälle, jonka keskellä on aurinkovarjo. Olin iloinen löydöstäni, kolme euroa - sitten menin markettiin ja siellä ko. vuoat maksoi viis euroa, uutena. Mutta kierrätys on hyvästä. Löysin myös vitosella ison piharuukun, jota oon koittanu kaupoista etsiskellä muttei ole löytynyt mieluista. Jännästi ne lahjarahat hupenee ihan huomaamatta...
Tämä istutus suihkulähteen reunalla on matkalta mielenterveyshoitajalle, tällä erää viimeistä kertaa. Sovittiin, että soittelen taas, kun tulee tarve. Tämäkin hoitaja jää eläkkeelle, kuten edellisenikin.

 Omenapuut kukkii ihanasti, tämä näkymä on tyttöjen huoneen ikkunasta. Likaisen ikkunan läpi, pitäs nekin pestä... ilta-aurinko paistaa kukkapilven läpi. Tuossa puussa ei olekaan ollu pariin vuoteen omppuja, viime kesänä ei ollu yhtään kukkaakaan.

Tässä puolestaan riistakameran kuva, jossa paistaa aamuaurinko. Koirat on päivän ensimmäisellä tarkastuskierroksellaan.

Kommentit

 1. Oivallinen keksintö tuo rengasvuoka, niin aurinkovarjonkin saa paikoilleen.

  Komeita on omenapuut nyt. Aamulla kävelin kuin jossain sadussa valkoisten pilvien peitossa puutarhassa. Klapikone alkoi sitten laulaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nyt jo sataa kyllä terälehtiä, ja se tekee haikeaksi... mutta onneksi ei ole luvassa rankkasateita, viime keväänä taisi just omenankukinnan aikaan tulla kova sade joka hakkas kukat alas.

   Poista
 2. Hieno! Näyttää kivalta ja pysyy paikallaan ;) Patinoitunut/vanha näyttää mun silmään kauniimmalta kuin uusi. Ja on se 2,- myös säästöä.
  Omppupuut on kyllä nyt niin upeana,ai että!
  Mukavaa viikonloppua sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Tuo vuoka on musta, tykkäsin vaikka kukat ei ehkä tykkää kun astia kuumenee auringossa...

   Poista
 3. Toimiva ja edullinen oivallus tuo rengasvuoka :) Oikein kukkatulvaa puussa ja maassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se toimii ainakin niin kauan, kun ei tuule liikaa. Tuuli vippaa varjon pois kolostaan ja siinä hötäkässä voi kyllä tulla multakakku pöydälle.

   Poista
 4. Kaksi tarkastajaa siinä <3

  Hieno keksintö tuo vuokahommeli, ja hei, sä käytät ne lahjarahat ittesi ja hyvinvointiin. Noista on sulle iloa koko kesän!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on niin terhakkaana hännät pystyssä siltä varalta, jos portin takana olis jotain epäilyttävää.
   Just tänään käytin joululahjaksi saamani lahjakortin kolmeen kartiotuijaan, toivottavasti niistä on meille kaikille iloa jatkossakin, ettei kuukahda heti.

   Poista
 5. Joulu jos olisi joka päivä=), hihitytti tuo tähti tyttöjen ikkunassa=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä sitä turhaan joulutähteä pois ottamaan, kohta sitä taas tarttee syksyn pimeneviin iltoihin. Riittää että täältä alakerrasta suurimman osan joulukoristeita poistaa, jouluvalot on osittain vieläkin paikallaan.

   Poista
 6. Kiva idea kukkaruukuksi tuo rengasvuoka! Ja jos tuntuu, että on liian tumma/kuuma kukille, niin voihan sen varmaan vaikka jollain spraymaalilla joskus myöhemmin maalata vaaleammaksi? Ensi kesäksi eri väriseksi, jos löytyy jostain vaikka jostain joku maalipurkin loppu tms.

  Olisin toivonut jo vähän viileämpiä, aurinkoisia kelejä, että me oltaisiin päästy mökille raivaamaan sitä viidakkoa ja laitattamaan ne ikkunat. Näillä helteillä ei kaksi sotanorsua jaksa ruumiillista työtä tehdä :(

  No, jos tulee sadetta, niin tulkoon nyt, ennen koulujen päättäjäisiä ja ennen meidän melontareissua, jookos ;) Sadettakin kun tarvittais, muuten ollaan kohta pulassa, tai siis luonto on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa näpelöinkin maalipurkkia kaupassa, mutta totesin etten jaksa ootella sen kuivumista kun haluan kukat siihen HETI.

   Muakaan ei haittais viileämmät kelit, joskus kun lapset oli pieniä oli viikon sellanen jakso, että päivällä oli lämmintä ja aurinkoista ja illalla nousi ukkonen ja yöllä satoi. Sellasta vois ihan mielellään olla :)

   Meän lapsilla päätty koulu jo eilen.

   Poista
 7. Hyväntuulisia kuvia :-)

  Tsemppiä kesään, jospa kesän ihmeet auttaisivat jaksamista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, alkukesä on parasta aikaa ja se on jo auttanut! Kunpa vain saisi pidettyä tämän...

   Poista
 8. Skviik! Kerrottehan sitten suomen kielellä (=rautalangasta vääntämällä) mitä pitää tehdä, että saa kommenteista sposti-ilmoitukset, kun te viisaammat osaatte rukseja ja rakseja oikeisiin paikkoihin laittaa? Mä olen nimittäin niin onnettoman tolvana, että mä en ymmärrä mistään mitään...piti toi WPIRTTPTYP:kin kuuklettaa..... :P - voi miksi munkaltaisia ihmisiä kiusataan :( :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tääkin tuli väärään paikkaan.. No, ehkä tää joskus osuu jonkun silmiin :D

   Poista
  2. Ei oo auttanu mun yritykset, taitaa vain olla niin että on tyydyttävä selaamaan ne kommentit ihan ite esiin...

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Elämäni risukasassa

Kukkia ja perhosia