Punainen bloggaaja

Heippaava viimevuotinen tammenlehti löytyi saunapolulta.

Nyt mulla on taas uusi jännä oire. Mun hypokondriaahan oikein koetellaan. Oon punainen! En koko aikaa, mutta eilen saunaan riisuessani ihmettelin mahaani, joka oli punainen, ja tänäaamuna laboratoriossa sen näytteenottajan kans ihmeteltiin mun punaisia käsivarsia. En kehdannut siinä mahaani ruveta tutkimaan... Naamaan asti se ei tainnut tulla, tai sit oon normaalistikin sen värinen naamasta, mutta rinnassa huomasin hohtavan, kun kotiin tulin. Ei niin silmiinpistävän punainen, kuin joku rokko tai ihottuma, mutta tasaisesti normaalia punertavampi. Mietin, oonko syöny jotain oudompaa ja kosketusallergian mahdollisuutta, mutta en keksinyt mitään. No, samapa tuo niin kauan kuin ei häiritte.

Tiede-lehdessä oli mielenkiintoinen artikkeli masennuksen perinnöllisyydestä. No, äiti oli psykoottistasoisessakin masennuksessa ja taisi syödä masennuslääkkeitä loppuikänsä, isäkin kuulemma ollu sairaanhoidossa samasta vaivasta nuorempana, siihen aikaan kun oli vielä olemassa semmosia paikkoja kuin "piirimielisairaala". Äidin sisarukset kaikki enempi vähempi - siksi en oo halunnukaan pohjoiseen takaisin, kun mulla oli fiilis että se paikka masentaa ihmiset. Ne on jo muutenkin raskasmielisiä, ja ympäristö lisää sitä kuormaa. 

Aika hieno ilma, mutta tuulee. Toistaiseksi oon tuhlannut hienoa päivää ensin labrassa, sitten nukkumassa, pyykkihuollossa ja vauva.fi -sivustolla. Tytär tuli pyörällä junalta (!) ja kävin koirien kanssa sitä vastassa, nyt pitäs lähtee autolla viemään se parinkymmenen kilsan päähän. Taidan ottaa kiikarit mukaan. Kommentit

 1. Pyöräkausi korkattu!!!

  Toivottavasti bongaat jonkun uuden lajin ;-)

  VastaaPoista
 2. SKP pakki!!! Alkoholismikin on kuulemma periytyvää, veljessarjasta isän puolelta löytyy kunnon deekuja. Ja muusikoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja sekin periytyy ihan geeneissä, alttius siis. Adoptoiduilla ja muuten alkkisvanhemman ulottumattomissa eläneillä sen näkee. Joskus kyllä ikävät kokemukset lapsena voi tehdä absolutistin, mutta sellaisen lapsi sitten saattaa taas ratketa. Eipä sitä aatellu noita tyttöjä tehdessä. Appiukko oli ihan puliukko, ja mun äiti ainakin toisen polven juoppo. Tyttöparoilla riittää geneettistä taakkaa...

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Syksyä, kunnianloukkauksia ja lottovoittoja

Totuus valkenee