Hot or not

Taas innolla odottelin sadetta, tuulta ja jopa ukkosta, kun ennusteessa niin oli. No, kyllä yöllä satoi, tai aamun puolta se jo oli. Vähän tässä aamupäivälläkin, mutta nyt näyttää sadetutkan mukaan menneen enimmäkseen kohtapuoliin jo ohi. Ukkosesta ei kuulunu pihaustakaan, ja tuulikaan ei puhaltele ku viittä-kuutta metriä sekunnissa. Saatiin nyt vähän kasteluvettä tynnyreihin sentään, aamulla kävin lappamassa tipun alla olevasta tynnyristä varavarastoon.

Eilen nautiskelin pihalla elämästä oikein täysin palkein, ajatuksena että kohta taas kylmenee. Ihmettelen kyllä, miten tällanen Hiki-Hanna yhtäkkiä on alkanu nauttiin kuumasta ja jopa auringosta välillä! Päivän koiralenkin jaoin kahteen osaan, ettei ole helteessä liian rankkaa koirille, ja melkein koko muu osa päivästä vaan oleiltiin pihalla. Eilen tein pari pidempää lenkkiä (kun ulkona vaan oli niin ihanaa kävellä!) ja välillä tuntui, että oli koirille liikaa. Tosin ne unohti uupumuksensa välittömästi, kun tuli koira vastaan...

Maaritin huiveja oon monesti ihastellut, ja nyt mulla on itelläki semmonen ♥ tupsahti tässä ennen juhannusta postilaatikkoon herkullisen suklaalevyn kera :) On hyvinkin "mun värinen" ja tulee varmasti käyttöön!

Miehellä olis ollu tänään vapaapäivä, mutta kun töitä tarjottiin niin sinne se taas ennen kuutta lähti. Huomiseksikin olis ehkä töitä, saa nähdä miten käy. Kyllähän se sen tienaamansa rahan on aina menemään saanu, ettei siitä huolta. Lauantaina on yks kiinnostava koirajuttu ja Pride-marssikin, koirahommaan en lähe ite ajaan ku sieltei löydä parkkipaikkaa, mutta Prideen pääsis junalla. Kuopus lupautui jo kaveriksikin. On siellä yksin vähän orpoa ehkä. Saattaa ehkä olla, että tilillä on vielä sen verran rahaa, että ainakin oman junalipun saa...

Säästölinjalla menty, nakkipaketti ja puoli pussia makaroonia sekä puoli pussia pottumuusijauhetta riitti ruuaksi kahelle päivälle pienelle perheelleni. Rockfestin jäljellejääneet rannekerahat sain tilille, niin oli viikonlopuksi varaa ostaa jopa salaattiasioita. Just äsken söin salaatin, mihin työnsin kaikkee mitä kaapista löytyi, melkein. Pähkinöitä en sentään ollut raaskinut ostaa, mutta varastoista löytyi kurpitsan- ja auringonkukansiemeniä. Esikoiselle ostin ja perille toimitin ruokakassin, kun se on ollu siellä poikakaverillaan kauan ja tulee vasta huomenna pois. Poikakaveri sai opiskelupaikan Jyväskylän yliopistosta, matemaattis-luonnontieteellisestä ♥ Nyt on sitten pohdinnan paikka, kun toinen muuttaa monen sadan kilometrin päähän.

Koira on ollu tänään ihan sylikoira. Aamulla niitä inhotti mennä pihalle, kun oli märkä ruoho ja kylmä tuuli, ja ihan selvästi on asennoituneet niin, että on sisäpäivä. Toinen tosiaan päätti, että se päivän makoilupaikka on sit mun syli. Kuvassa se nukkuu kuono mun kämmenellä. Kyllä iltapäivällä sen verran poutaantuu, että kävelylle päästään. Vois vaikka leipoo sillävälin. Vai pitäskö minunki nukkua?

Kommentit

 1. Otapa tirsat siinä koira kainalossa!

  Mä oon nukkunut ihan älyttömästi ja tekee kyllä hyvää.

  Teillä alkaa sitten uusi elämänvaihe, kun poikakaveri tosiaan on toisaalla. Laps varmaan viettää sitten viikonloppuja sen luona kans? Kohta te varistelette siellä vaan kaksin ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sillon pittää nukkua, kun se tekee hyvää! Mie nyt sitten kuitenkin leivoin.

   Saa nähdä miten se homma siitä järjestyy, onhan tyttö jo nyt melkein kaikki viikonloput pojan luona ollu, mitä nyt pyykkejä välillä tuo kotiin :) Mutta nuorempi menee ainakin asuntolaan, sitä ei näy kuin ehkä joskus viikonloppuna.

   Poista
  2. Toivotaan, että välimatka ei tuo liikaa ongelmia. Onhan se aina iso juttu suhteessa, mutta ei se kynnyskysymys kuitenkaan ollenkaan aina!

   Poista
 2. Meillä satoi enemmän kuin riittävästi. Etätyöpäivä pelasti sateessa rämpimiseltä ja koiran kanssa löydettiin työpäivän jälkeen hyvä puolipaussi sateesta pienelle lenkille.

  Onnea nuorison elämälle :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli koirat ainakin ihan tyytyväisiä pieneen lenkkiin, olisivat suunnanneet kotia kohti jo ennenku mie... märkää ja kylmä tuuli.
   Vettä olis saanu tulla nuo kaks tynnyriä täyteen, kun on nuo tuijatkin nyt kasteltavana, ja kuivaa taas luvassa.

   Poista
 3. Meille tuli vettä yön yli ja jatkui vielä tänään. Nyt on muuttunut kovaksi puuskaiseksi tuuleksi. Onneksi olin ehtinyt tukea hyvin ison pionin, se olisi muuten nyt pitkin maata kukkineen.

  Luulisi nuoren suhteen kestävän, kun on ilo aina nähdä viikonloppuisin. Asuuhan moni eri maassa opiskelun tai työnkin takia. Puhun kokemuksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on ne tottunu näiden vuosien aikana pitkiin eroihin. Se vaan, että nyt vaatis paljon enemmän rahaa se viikonloppuvierailu, kun matkaa on satoja kilometrejä ja ei oo enää äitiä hoitamassa ruokahuoltoa - väkisinkin ne näkemiset vähenee entisestään.

   Meillä ei paljon tuultakaan huomaa, kun ollaan täällä harjun kainalossa.

   Poista
 4. Vilposta oli mejän mökkireissulla, mut eipä ollu sääskiä, eikä satanu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sääskettömyyden tähden vilpoisankin kestää :)

   Poista
 5. MInäkin olen tänä vuonna pystynyt nauttimaan ensimmäistä kertaa pitkään aikaan näistä lämpimistä säistä. Aikaisemmin lähinnä tuskailin, mutta tänä vuonna huomaan nauttivani. Okei, ne kamalat +35°C ja sen yli menevät helteet ovat vielä edessä... Sitten ei enää hampaita naurata. Mutta nautin nyt sitten edes siihen saakka.

  Onpa muuten kaunis tuo ylimmän kuvan vesijuttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin ottaa kuvaa kun aurinko paistoi vesinoroon, mutta 9/10 kuvista meni pieleen, tarkennus ohi.
   Sekin, ettei tarvi olla töissä, auttaa jo kummasti kestämään hellettä! Täällä nyt ei tuollaisia hirmuhelteitä olekaan...

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Elämäni risukasassa

Kukkia ja perhosia