Kesähessut hommissa

Niin, ne taitaa olla hommissa Ilmatieteen laitoksellakin. Olen tän aamun seurannut ennustetta ja toteumaa, kun piti hitosti sataa koko aamun, mutta sadetutkassa ei näy lähimaillakaan sadetta. Nyt yhdeksän jälkeen ne oli kai huomanneet sen itsekin, ja ottaneet sateet ja 70% todennäköisyydet pois.
Todellisuus vs. ennuste
No en nyt kovin monta tuntia seurannut, mutta pari tuntia oli vaan koko ajan tuollainen ennuste. Kävin ihan tyynesti aamulenkillä koirien kans, oli tosi ihanaa tuolla peltotiellä leppeässä tuulessa ja linnutkin vielä lauloi. Ja tukka lämmitti selkää.
Mulla ei yleensä koskaan oo tukka auki maailmalla. Tänään tein poikkeuksen, kun en jaksanut laittaa kiinni - harjasin sentään. Kun ei liikaa tuullut, niin pärjäs.

Jostain syystä on väsymys ollu taas kova parina päivänä. Ja toissapäivänä tuli kävelyäkin äkkiseltään yli tuplat enemmän kuin normipäivänä, on vieläkin paikat kipeet. Pitäs pihalla tehdä  yhtä sun toista, ja haluaisinkin, mutta väsyttttäääää...

Yöunetkin tahtois olla pidemmät, mutta tänäaamunakin koira herätti. Sillä oli selvästi vatsavaivoja, maha piti sempäivästä metakkaa, että koira itsekin ihmetteli. Lääkitsin sitä hieman, niin on nyt parempi.

Enää kaksi viikkoa niin pääsee Siikarantaan :)

Kommentit

 1. Sään ennustaminen on kesäterässä, tosin muulloinkin kuin kesällä :)


  VastaaPoista
 2. Sama jutska tukan kans, ei pysty pitämään auki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on onneksi sen verran karhea, että jos sen vaan letittää ilman renksua, niin se aika hyvin pysyy pois tieltä. Jännästi se vaan aina pyrkii hakeutumaan omaan luonnolliseen tilaansa.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Elämäni risukasassa

Kukkia ja perhosia