Taas yksin

Porukat tuli ja lähti uudestaan, oon taas tässä vaan omien koirien kans. No, sentään mies tullee töistä jossain vaiheessa. Ja tytötkin lauantaina. Kuulosti olleen oivallinen Yyterinreissu heillä, siskokin päivitteli miten helppoa on kun asiat hoituu "itestään" eikä kukaan riitele tai vänkää. Onhan nuo jo aikusia ja melkein-aikuisia, kyllä niiden kuuluukin hoitaa jo asiansa. Ja siinä mielessä tasasenluontosia, ettei kukaan oo sellanen itkupotkuraivarityyppi.

Aamulla oli aikainen käynti kaupungilla, ja pelkäsin ruuhkaa. Yleensähän kaupungeissa ruukaa olla aamuruuhka siinä kasin pinnassa. Mutta eihän siellä ajellu kukaan! Ilmeisesti työmatkat ei todellakaan kulje keskustan kautta. No oli siellä niitä tietöitäkin, kukapa niiden keskelle tulis ajeleen jos sen voi välttää. Kävelin aikani kuluksi reilun kilsan kahvioon ja takas, kyllä oli vaihteeksi mukavaa käveleskellä aamun raikkaudessa, lehmusten katveessa (ja pisaroinnissa) ja pysähdellä ihmettelemään milloin mitäkin kuin turisti ikään. Kaikki oli vielä kiinni - paitsi se kahvio - ja kulkijoitakin niin vähän, että säikähdin kamalasti yhtä mummeliakin, kun olin aatoksissani ja se putkahti kulman takaa.
Istuskelin iltapäivällä pihalla ja aloin ihmetellä, miks kärpänen on pää edellä kukassa. Onko se juuttunu siihen ja kuollu. Tarkemmin katsoen huomasin, että sen pää onkin hämähäkin suussa. Tai pitäskö sanoa leuoissa. Varsin hyvä suojaväri kyllä hämpyllä. Koiranputken kukka on varmaan optimaalinen saalistuspaikka, kun on suttunen kasa varsia ja pieniä kukkia, pitkäkoipinen otus sulautuu sinne kun on saman värinen.

Ensvuoden Rockfestiin oli jo lippuja myynnissä, "Blindticket" kun ei oo mitään tietoa vielä koko festaristakaan, saati esiintyjistä. Hyvä myydä kun innokkaat on vielä menneen festin höyryissä. Sain ne pokkarin kuvatkin koneelle, laitan tähän loppuun muutaman niin ei tarvi kattoa jos ei kiinnosta.
Yövalaistusta. Tuo pirunnyrkki oli tehty jostain metallin leikkuujätteestä vissiin, ihan hieno oli.

Tää oli vähän hämärännäköstä porukkaa, Twilight Force. Huomaa menninkäisenkorvat kitaristilla :)

Ozzyn virnistys.

 Silmäkarkkia :) 80-luvulla ihannemieskuvan muodostanut mamma tykkää pitkätukkasista (meikatuista) kauniista pojista. Ihan vaan kateltavana siis.
Tässä katsaus yleisöön. Kyllä tuosta erottui kun ei ollut mustiin pukeutunut... kuten vasemmassa reunassa pilkistävä Nalle Puh. Sit siellä oli myös Pikachu, lammas, kettu, lintu ja useita yksisarvisia. Ja joulupukki. Tietysti.

Kommentit

 1. Joka kuvahan se pittää syynätä, ettei jää mittään näkemättä :)

  VastaaPoista
 2. Täälläkin oli Prismassa aamulla niin autiota, että kassoistakin sai valita. Perjantain kauppareissu onkin viisasta vaihtaa torstaihin.

  Luontokuvien julmuutta, elukka toisen suussa :)


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään kannattaa vaihtaa. Perjantaisin onkin aina tungosta.
   Siellä se nytkin päivystää raajat levällään, kävin kattomassa sekä saunaan mennessä että sieltä tullessa. Kärsivällinen julmuri on hän! Mutta luultavasti kerää voimia ja ravinteita tulevalle sukupolvelle, on niin pullukka tapaus.

   Poista
 3. Mainio tilannekuva kukkahämähäkistä tositoimissa!

  VastaaPoista
 4. Yksisarvisten kokoontumisajot :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä oli tosiaan eri värisiä, muuten olis luullu pian samaksi. Kaks tyyppiä oli pilkkihaalareissa ja karvalakit päässä :D asiallinen pukeutuminen siihen säähän.

   Poista
 5. Olis mukava olla tuolla possupuvussa ja nähdä ihmisten reaktiot. Lämmin saattaisi kyllä tulla ja näkyvyys olla aika huono..
  Luonnon julmuus on kyllä sellaista, mitä en millään tahdo kestää ja laitan pään pensaaseen. Järjellä ajatellen ymmärrän, mutta sit tunteella taas en...Ja kun alan ajatella ihmisten touhuja, on vaan pakko lopettaa.
  Huomenna saat hetkeksi nuorta seuraa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niillä kyllä siinä kelissä tullu lämmin, oli kauheeta kattoo ku jotku tyylin vuoksi heilui minihameessa ja verkkosukissa ja yöllä tosiaan oli kylmimmillään vaan pari astetta lämmintä...

   Mitä seuraa mulle nyt tulee??? Apua, lähen karkuun.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Syksyä, kunnianloukkauksia ja lottovoittoja

Kantokyky koetteella