Voihan väsy

Ozzy
Siis heräsin kuudelta. Hyvä jos kahdelta oon nukkumaassa ollu. Ei vaan unta riittänyt, vaikka koko kroppa on ihan poikki ja yölläkin jalat kramppas. Epistä.

Ihan kivaahan siellä festareilla oli, mitä nyt kylmä (unohtu hanskat kotiin ja korvaläpätkin olis voinu vaikka olla mukana) ja tiedotus ihan pyllystä. Hirveä jono oli infoon koko ajan, että ongelmia varmaan porukoilla piisas. VIP-lipulla ei tee yhtään mitään, paitsi pääsee vessaan jonottamatta kovin paljoa. Miehille on sellasia "ulkopisuaareja" missä ne saa lerssiä heilutella kaikkien nähen. Mies oli staffia siinä mielessä, että sillä oli kuvaajastatus, ja puoli iltaa meni siihen kun etsittiin mediatelttaa. Kukaan ei tienny missä se on, erinäisiä "varmoja tietoja" oli, jotka ei pitäny paikkaansa, ja kun mies viimein oikeaan paikkaan löysi, siellä oli ihminen, joka ei tiennyt oikein mistään mitään. Ozzykin oli sitten yhtäkkiä kieltäny kaiken kuvaamisen, muilla ku kännyköillä ilmeisesti. Vähän salaa pokkarilla silti kuvattiin, en oo kattonu minkälaista materiaalia sinne kortille tallentui. Öykkäreitä sattui just selän taakse Ozzyn konsertissa, niitä sai vähän pelätä (uhkailivat hakkaamisella ja tukan polttamisella mm.) mutta muuten aika rauhaisaa. Kyllä siellä poliisit ja ambulanssi kävi.

En vaan ymmärrä, miten ihmisillä riitti aikaa niihin oheisrientoihin, mitä siellä oli - benjihyppyä, sitä kuminauhojen varassa roikkuvissa housuissa heilumista (ihmiskatapultti ja linko oli siitä käytettyjä nimiä), sumopainia, konehärkää, huvipuistolaitteita - kun mulla meni ainakin aika melkolailla esiintyjien katsomisessa. Häthätää jotain syötiin välillä. Yksi sadekuuro osui kohdalle just ku oltiin katsomassa ainoassa katetussa katsomossa esiintyvää Kilpeä. Nevahööd, mutta semmosta suomalaista perusheviä. Ja toinen mitä en ymmärrä, en oo koskaan ymmärtäny, että miksi joidenkin pitää juoda ittensä niin tolkuttomaan kuntoon? "Juu kivaa oli, en kyllä muista mitään, on kauhea krapula, lompakko hukassa ja naamassakin vekki". Maksaa iso raha siitä, että pääsee festarialueelle juomaan kallista kaljaa (tuhtien pohjien päälle tietysti) niin että oksentaa ja sammuu. Minusta se ei kuulosta hauskanpidolta, ja sen voi tehdä paljon halvemmalla kotona. Mutta mikäpä mie olen sanomaan siitä, mikä kenestäkin on sitä elämää ja hauskuutta.

Pjörneporin zäässitki nimittäny itelleen toimitusjohtajan, joka ei yhtään sovi niille. Kenenkähän idea mahtoi olla, ja miksi? Järjestetty mainoskampanja? Ihmiset saa uhriutua ja huutaa somessa ja näkyvyys ja hypetys on taattu kummassakin leirissä. Myrsky vesilasissa ja ajattelemattomuutta.

Meinasin tänään mennä taas verikokeisiin.

Kommentit

 1. No jopas on olleet bileet=)
  Kuolleet koirat -laini on muuten sinulta kotoisin, kirjoitin mielestäni hienon runon.

  VastaaPoista
 2. Minun korvat ei varmaan kestäs tuotakaan meininkiä :)

  VastaaPoista
 3. En kestäisi minuuttiakaan tuolla, huh. Ja sitten ihmiset maksaa satasia päästäkseen örveltämään.

  Se Pori Jazzin TJ sai potkut jo ja uusi on valittu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei siellä minun tuttuja näy yhtään. Mies sentään bongas pari työkaveria, mutta enpä oo ainoo vanhus!

   Poista
 4. Hattua nostan sulle että menit ja jaksoit. Nyt rauhallinen viikonvaihde!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiei, nelipäiväiset festarit! Vasta puoliväli ohitettu, ja nyt olis vielä kaksi vielä pitempää päivää.

   Poista
 5. Meidän Venlakin oli Ozzya katsomassa. Eturivissä keskellä kuulemma niin kuin aina :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä sai olla ajoissa paikalla, että ehti lähelle lavan reunaa. Samoin kuin Priestin vuorolla, mutta vaikka olin 3-4 ihmisen päässä reunasta, en nähny ku mustia nahkatakkiselkiä ja huitovia käsiä...

   Poista
 6. Minä en kestäis metallimusiikkia hetkeäkään, saati että maksaisin siitä :) No, kuitenkin hatunnosto sulle, toi ehkä pitää nuorena! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie oon ollu metalliin päin kallellaan jo teini-iästä, en kestäis yhtään jollain iskelmäfestivaaleilla :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Elämäni risukasassa

Kukkia ja perhosia