Ihana aamu!

Tassuttelua kasteisessa ruohikossa.

Kahvia ja kauranappeja aamiaiseksi.

Aamukävely. Eilen tuli lähdettyä liian kauas huonoilla kengillä, ja oli tullu rakko varpaaseen (yläkuvassa toinen vasemmalta). Ratamonlehti oli hyvä ensiapu - se oikeesti auttaa - mutta seuraavalle lenkille pitää kyllä laittaa laastari. Rakkolaastari, jos semmoisen löydän kaapista.

Pihalla käänsin kumossaolleen tuolin, että istun sille nautiskeleen auringosta, mutta se olikin jo varattu.

Iso yöperhonen mönki hitaasti varjon puolelle tuolia, annoin tuolin olla että saa nukkua rauhassa. On meillä muitakin tuoleja. Siistimpiäkin.

Eilen muuten tuoksui kaupungissa paikoitellen tosi hyvälle. Ruusut kukkii ja varmaan jotku muutkin hyväntuoksuiset kasvit. Mietin jo, että onko mulle tulossa migreeni, kun tuoksut niin vahvasti tuntuu, mutta ne varmaan vaan oli vahvoja.

Kommentit

 1. Päiväkävelyllä löyty puna- ja valkoapilapläntti, olipa huumaava tuoksu :)
  Siihen mihin ei ratamo auta, auttaa pihkasalava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ratamo on siitä hyvä, että niitä yleensä on tien varressa :) Apiloissa on tosiaan huumaava tuoksu, valkoapilasta mulle tulee mummola mieleen. Itse asiassa aika monista asioista tulee mummola mieleen.

   Poista
 2. Katsoin, että ensimmäisessä kuvassa on kamalasti saippuavaahtoa, että olet mattopyykillä tai jotain :D Pitäisköhän mennä näöntarkastukseen....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisinki ollu... olis tullu tehtyä jotain hyödyllistäkin :) No tein mie klapeja kasan.

   Poista
 3. Meillä mies leikkasi nurmikon nyt sateen jälkeen ja siitä tuli huumaava ruohon tuoksu puutarhaan. Ei kuivilla ilmoilla tällaista muistanutkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mieki järjestelin pihaa sillä mielellä, että ajan ruohon, mutta ensin oli liian kuuma, sit lenkin jälkeen ei heti jaksanu ja nyt onkin jo liian myöhä...

   Poista
 4. Meillä oli töissä tuotu sisälle kirppu jossa oli mm. syreeniä. Piti muuten aika äkkiä viedä käytävään/aulaan, ja sitli joka kerran palautusluukkua tyhjentäessäni haistoin melko voimakkaana sen tuoksun.

  Hyvähän se on, mutta just varmuuden vuoksi pidin hah-hah hajurakoa ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tuo iso jasmike, joka kyllä nyt tuoksuu vähän liiankin paksulle, kun tuulee sieltäpäin. Sellaselle melkein hajuvedelle. Kauempaa ja vähäisessä määrin tuoksu on kyllä ihana. Sisälle en tois, tosin ne kukat rupsahtaakin tosi nopeesti.

   Poista
 5. Aamuleivällä juuston ja kurkun yhdistelmä on nannaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juusto ja kurkku on match made in heaven :) kuten sinappi ja hernekeitto, luumu ja possunliha, kananmuna ja anjovis...

   Poista
 6. Nurmikonleikkuu tuoksuu ihanalta! Ja kesäsateen jälkeen myös.. Jasmiketta on nyt vähän "jokapaikassa", vai huomaakohan sen vaan nyt, kun hajustelee niin kovin.
  Mun mielestä hernekeitto ja juusto on match made in heaven.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Elämäni risukasassa

Jipii!